esl english australia sydney english language company elc hero

English Language Company (ELC)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

English Language Company (ELC)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Pluspunkter

Watch Språkskola ELC, Sydney on YouTube.
 
English Language Company (ELC)
Watch Språkskola ELC, Sydney on YouTube.
1 / 10
prev
next

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
18 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

English Australia
esl english australia accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Att bo i en familj är ett perfekt sätt att integrera sig med australienskt levnadssätt under din vistelse i Sydney. Studenterna bor i eget rum och har halvpension under vardagar och helpension under veckosluten. Detta alternativ är förmånligt ekonomiskt sett, och tack vare ett utbrett nät med välfungerande allmänna kommunikationer tar det inte mer än cirka 30 - 55 minuter att ta sig till kurscentret.

Student House Link2 (minimum 2 veckor)

ESL-shared-appartment-accommodation-4

Vill du vara oberoende och ändå kunna umgås? På tio minuters promenad från skolan, erbjuder dessa Student Houses enkel- och tvåbäddsrum (för studenter som reser tillsammans eller ensamma, då du får en rumskamrat av samma kön). Du delar lägenhet med 10 – 13 studenter och badrum med högst fem av dessa. Rummen har sängkläder, handdukar, ett skrivbord, en garderob och luftkonditionering. Du delar kök, betaltvättstuga och TV-lounge med de andra boende. Wi-Fi är gratis.

Student house Ultimo Terraces (minimum 4 veckor)

Residence - Studyhouse - ELC Accommodation Gallery 153 1

Språkskolan ELC erbjuder logi i ett av sina tre "student houses" som renoverats och inretts för maximal komfort. Lägena är utomordentliga, eftersom de ligger på 10 minuters promenadavstånd från kurscentret, bredvid det vackra Darling Harbour i Sydneys centrum. Du bor i enkelrum eller dubbelrum och delar de moderna bekvämligheterna med de andra studenterna: det fullt utrustade köket, de två badrummen, ett allrum med plattskärms-TV och dator. Wi-Fi i hela byggnaden och magnetkortsnyckel till residenset. Tillgången är begränsad, varför vi rekommenderar att du bokar i god tid.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Sydney language stay
Andra skolor i området
Sydney
ESL Lexis Sydney
Sydney
Lexis English
 
ESL Lexis Brisbane
Brisbane
Lexis English
 
esl english australia melbourne ilsc education group hero 0
Melbourne
ILSC Education Group