esl english australia sydney english language company elc hero

English Language Company (ELC)

English Language Company (ELC)

Vår partnerskola ELC ligger i stadens centrum, i hjärtat av Sydneys shopping- och nöjeskvarter. De berömda operahuset och Harbour Bridge, liksom Darling Harbour och många andra turistattraktioner är bara minuter bort. Centralstationen och busshållplatser hittar du inom två minuters promenadavstånd. ELC:s välutbildade lärare håller dig aktiv och i kontakt med det moderna och effektiva kursinnehållet. Skolan har 22 bekväma, välutrustade klassrum, ett multimediacenter, gratis internet via Wi-Fi, ett kök för studenterna, lounge och en resebyrå. ELC har en förstklassig, individualiserad undervisning, stöd och mycket bra kursinnehåll.

Pluspunkter

Watch Language school ELC, Sydney on YouTube.
 
English Language Company (ELC)
Watch Language school ELC, Sydney on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Skolan ligger i hjärtat av Downtown Sydney
  • Erfarna, välutbildade lärare som använder interaktiva undervisningsmetoder
  • Högsta akademiska kvalitet och studiestöd
  • Möjlighet till praktik och betalt arbete
  • Bra sociala aktiviteter och reseförslag

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

English Australia
esl english australia accreditation

Studenternas nationaliteter

      Japan
      Thailand
      Brasilien
      Schweiz
      Colombia
      Frankrike
      Tyskland
      Saudiarabien
      Italien
      Spanien
      Italien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj (under 40 år.)

ESL-host-family-accommodation-3

Att bo i en familj är ett perfekt sätt att integrera sig med australienskt levnadssätt under din vistelse i Sydney. Studenterna bor i eget rum och har halvpension under vardagar och helpension under veckosluten. Detta alternativ är förmånligt ekonomiskt sett, och tack vare ett utbrett nät med välfungerande allmänna kommunikationer tar det inte mer än cirka 30 - 55 minuter att ta sig till kurscentret.

Residens Iglu Chastwood (från 18 år, öppet från 15/7, 2024)

ESL Languages residence Iglu Chastwood ELC Sydney

Enastående standard. Utmärkta faciliteter. Livlig studentpopulation. Upplev allt detta och mer hos vår prestigefyllda residenspartner, bara 30 minuter från skolan med kollektivtrafik. Du bor ett enkelrum i en lägenhet med fyra andra studenter, utrustad med kök och Wi-Fi. Njut av avskildheten i ditt stora enkelrum, med en säng, förvaring under sängen, läslampa, skrivbord, stol, anslagstavla, bokhylla, garderob och eget badrum. Du får sängkläder och handdukar. som kan tvättas mot en avgift med hjälp av faciliteterna på plats. Du förväntas hålla ditt eget rum rent och laga din egen mat. Residenset har gott om gemensamma utrymmen utformade för att hjälpa dig att studera och koppla av, inklusive en innergård med grill, studierum, en studentlounge, ett filmrum, bordtennis och ett gym.

ELC Premium Apartment

ESL Languages ELC Premium Apartment ELC Sydney

Detta boende erbjuder enkelrum med badrum. Varje rum är utrustat med en king-size enkelsäng, skrivbord, inbyggd garderob, sängljus, spegel och anslagstavla. Lägenheten är utrustad med gratis Wi-Fi och tvättmaskinerna betalas med kort. Måltider ingår inte, men lägenheten har ett kök utrustat med en mikrovågsugn, ugn/spis, gott om skåp, kylskåp och köksutrustning. Fastigheten erbjuder också en social lounge med datorer, en innergård med grill, bord och bänkar, ett biografrum, en konsolspelstation, ett studierum, ett gym, ett biljardbord, bordtennis och cykelförråd. Lägenheten ligger endast tio minuter till fots från skolan och är omgiven av restauranger, kaféer, kollektivtrafik och en biograf.

Student House Link2 (minimum 2 veckor)

ESL Languages Lin2 Student House English Language Company Sydney

Vill du vara oberoende och ändå kunna umgås? På tio minuters promenad från skolan, erbjuder dessa Student Houses enkel- och tvåbäddsrum (för studenter som reser tillsammans eller ensamma, då du får en rumskamrat av samma kön). Du delar lägenhet med 10 – 13 studenter och badrum med högst fem av dessa. Rummen har sängkläder, handdukar, ett skrivbord, en garderob och luftkonditionering. Du delar kök, betaltvättstuga och TV-lounge med de andra boende. Wi-Fi är gratis.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.