esl english australia sydney english language company elc hero

English Language Company (ELC)

English Language Company (ELC)

Vår partnerskola ELC ligger i stadens centrum, i hjärtat av Sydneys shopping- och nöjeskvarter. De berömda operahuset och Harbour Bridge, liksom Darling Harbour och många andra turistattraktioner är bara minuter bort. Centralstationen och busshållplatser hittar du inom två minuters promenadavstånd. ELC:s välutbildade lärare håller dig aktiv och i kontakt med det moderna och effektiva kursinnehållet. Skolan har 22 bekväma, välutrustade klassrum, ett multimediacenter, gratis internet via Wi-Fi, ett kök för studenterna, lounge och en resebyrå. ELC har en förstklassig, individualiserad undervisning, stöd och mycket bra kursinnehåll.

Pluspunkter

Watch Language school ELC, Sydney on YouTube.
 
English Language Company (ELC)
Watch Language school ELC, Sydney on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Skolan ligger i hjärtat av Downtown Sydney
  • Erfarna, välutbildade lärare som använder interaktiva undervisningsmetoder
  • Högsta akademiska kvalitet och studiestöd
  • Möjlighet till praktik och betalt arbete
  • Bra sociala aktiviteter och reseförslag

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

English Australia
esl english australia accreditation

Studenternas nationaliteter

      Japan
      Thailand
      Brasilien
      Schweiz
      Colombia
      Frankrike
      Tyskland
      Saudiarabien
      Italien
      Spanien
      Sydkorea
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Att bo i en familj är ett perfekt sätt att integrera sig med australienskt levnadssätt under din vistelse i Sydney. Studenterna bor i eget rum och har halvpension under vardagar och helpension under veckosluten. Detta alternativ är förmånligt ekonomiskt sett, och tack vare ett utbrett nät med välfungerande allmänna kommunikationer tar det inte mer än cirka 30 - 55 minuter att ta sig till kurscentret.

Student Home Delad lägenhet

ESL Languages Student Home ELC Sydney

Lägenheterna i Ultimo är perfekta för dig som vill leva med likasinnade, internationella studenter på bara 10 minuter från språkskolan! Residenset består av delade lägenheter med 8 - 10 studenter vardera. De boende delar fyra till fem badrum i huset och kan välja mellan singel-, tvåbädds- och trebäddsrum, som alla har garderob, skrivbord och Wi-Fi. Städning utförs två till tre gånger i veckan och det finns betaltvättmaskiner att tillgå. Sänglinne tillhandahålls, men du tar med dig egna handdukar. Under hela vistelsen kan studenterna laga mat med de andra boende i det delade köket och njuta av den varma, internationella atmosfären genom att umgås i de gemensamma utrymmena.

ELC Premium Apartment

ESL Languages ELC Premium Apartment ELC Sydney

Detta boende erbjuder enkelrum med badrum. Varje rum är utrustat med en king-size enkelsäng, skrivbord, inbyggd garderob, sängljus, spegel och anslagstavla. Lägenheten är utrustad med gratis Wi-Fi och tvättmaskinerna betalas med kort. Måltider ingår inte, men lägenheten har ett kök utrustat med en mikrovågsugn, ugn/spis, gott om skåp, kylskåp och köksutrustning. Fastigheten erbjuder också en social lounge med datorer, en innergård med grill, bord och bänkar, ett biografrum, en konsolspelstation, ett studierum, ett gym, ett biljardbord, bordtennis och cykelförråd. Lägenheten ligger endast tio minuter till fots från skolan och är omgiven av restauranger, kaféer, kollektivtrafik och en biograf.

Student House Link2 (minimum 2 veckor)

ESL Languages Lin2 Student House English Language Company Sydney

Vill du vara oberoende och ändå kunna umgås? På tio minuters promenad från skolan, erbjuder dessa Student Houses enkel- och tvåbäddsrum (för studenter som reser tillsammans eller ensamma, då du får en rumskamrat av samma kön). Du delar lägenhet med 10 – 13 studenter och badrum med högst fem av dessa. Rummen har sängkläder, handdukar, ett skrivbord, en garderob och luftkonditionering. Du delar kök, betaltvättstuga och TV-lounge med de andra boende. Wi-Fi är gratis.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL schools and courses icon
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.