esl english australia sydney english language company elc hero

English Language Company (ELC)

English Language Company (ELC)

Vår partnerskola ELC ligger i stadens centrum, i hjärtat av Sydneys shopping- och nöjeskvarter. De berömda operahuset och Harbour Bridge, liksom Darling Harbour och många andra turistattraktioner är bara minuter bort. Centralstationen och busshållplatser hittar du inom två minuters promenadavstånd. ELC:s välutbildade lärare håller dig aktiv och i kontakt med det moderna och effektiva kursinnehållet. Skolan har 22 bekväma, välutrustade klassrum, ett multimediacenter, gratis internet via Wi-Fi, ett kök för studenterna, lounge och en resebyrå. ELC har en förstklassig, individualiserad undervisning, stöd och mycket bra kursinnehåll.

Pluspunkter

Watch Language school ELC, Sydney on YouTube.
 
English Language Company (ELC)
Watch Language school ELC, Sydney on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

<ul><li>Skolan ligger i hjärtat av Downtown Sydney</li><li>Erfarna, välutbildade lärare som använder interaktiva undervisningsmetoder</li><li>Högsta akademiska kvalitet och studiestöd</li><li>Möjlighet till praktik och betalt arbete</li><li>Bra sociala aktiviteter och reseförslag</li></ul>

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

English Australia
esl english australia accreditation

Studenternas nationaliteter

      Japan
      Thailand
      Brasilien
      Schweiz
      Colombia
      Frankrike
      Tyskland
      Saudiarabien
      Italien
      Spanien
      Sydkorea
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Att bo i en familj är ett perfekt sätt att integrera sig med australienskt levnadssätt under din vistelse i Sydney. Studenterna bor i eget rum och har halvpension under vardagar och helpension under veckosluten. Detta alternativ är förmånligt ekonomiskt sett, och tack vare ett utbrett nät med välfungerande allmänna kommunikationer tar det inte mer än cirka 30 - 55 minuter att ta sig till kurscentret.

Student Home Delad lägenhet

ESL Languages Student Home ELC Sydney

Lägenheterna i Ultimo är perfekta för dig som vill leva med likasinnade, internationella studenter på bara 10 minuter från språkskolan! Residenset består av delade lägenheter med 8 - 10 studenter vardera. De boende delar fyra till fem badrum i huset och kan välja mellan singel-, tvåbädds- och trebäddsrum, som alla har garderob, skrivbord och Wi-Fi. Städning utförs två till tre gånger i veckan och det finns betaltvättmaskiner att tillgå. Sänglinne tillhandahålls, men du tar med dig egna handdukar. Under hela vistelsen kan studenterna laga mat med de andra boende i det delade köket och njuta av den varma, internationella atmosfären genom att umgås i de gemensamma utrymmena.

Residens Darling Square

ESL Languages Darling Square residence ELC Sydney Australia

Studenterna kan välja att bo i antingen en studiolägenhet för sig själva eller i ett eget, alternativt ett tvåbäddsrum i en lägenhet med fyra  och sju andra studenter. Varje lägenhet är möblerad med en köksö, garderob, luftkonditionering och wi-Fi. Varje rum inkluderar säng, luftkonditionering, Wi-Fi, ett badrum, individuellt förvaringsutrymme, ett individuellt skrivbord och ett fönster. Studenterna får sängkläder och handdukar, som de kan tvätta i betaltvättmaskin på plats. Varje student ansvarar för att städa sitt eget utrymme och har självhushåll. Studenter kommer att ha en mängd faciliteter alldeles utanför dörren, inklusive ett TV- och spelrum, biljardbord och bordtennis, studie- och mötesrum, biografrum, takterrass med grill, samt en gemensam lounge.

Residens Darling House

ESL Languages Darling House residence ELC Sydney Australia

För dig som är intresserade av att bo i hjärtat av Sydney, 10 minuter från din skola och omgiven av andra studenter, är Darling House ett idealiskt alternativ. Du kan välja antingen ett tvåbädds- eller enkelrum - vart och ett utrustat med säng, skrivbord, garderob, bokhylla, Wi-Fi, luftkonditionering och badrum. Residenset tillhandahåller sängkläder och handdukar, som kan tvättas på plats. Alla måltider serveras dagligen och omfattar en rad dietalternativ, inklusive halal, vegetarisk och glutenfri kost. Studenterna är ansvariga för att hålla sitt eget utrymme rent. Residensen erbjuder en mängd högklassiga bekvämligheter som studierum och TV-lounger på plats, och tillgång till residensets partnerfastigheter som har ett biografrum, innegård, TV- & spelrum, gym och takterrass.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)