esl english australia sydney english language company elc hero

English Language Company (ELC)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

English Language Company (ELC)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

English Language Company (ELC)

Vår partnerskola ELC ligger i stadens centrum, i hjärtat av Sydneys shopping- och nöjeskvarter. De berömda operahuset och Harbour Bridge, liksom Darling Harbour och många andra turistattraktioner är bara minuter bort. Centralstationen och busshållplatser hittar du inom två minuters promenadavstånd. ELC:s välutbildade lärare håller dig aktiv och i kontakt med det moderna och effektiva kursinnehållet. Skolan har 22 bekväma, välutrustade klassrum, ett multimediacenter, gratis internet via Wi-Fi, ett kök för studenterna, lounge och en resebyrå. ELC har en förstklassig, individualiserad undervisning, stöd och mycket bra kursinnehåll.

Pluspunkter

Watch Language school CEL, Santa Monica on YouTube.
 
English Language Company (ELC)
Watch Language school CEL, Santa Monica on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

<ul><li>Skolan ligger i hjärtat av Downtown Sydney</li><li>Erfarna, välutbildade lärare som använder interaktiva undervisningsmetoder</li><li>Högsta akademiska kvalitet och studiestöd</li><li>Möjlighet till praktik och betalt arbete</li><li>Bra sociala aktiviteter och reseförslag</li></ul>

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
18 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

English Australia
esl english australia accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Att bo i en familj är ett perfekt sätt att integrera sig med australienskt levnadssätt under din vistelse i Sydney. Studenterna bor i eget rum och har halvpension under vardagar och helpension under veckosluten. Detta alternativ är förmånligt ekonomiskt sett, och tack vare ett utbrett nät med välfungerande allmänna kommunikationer tar det inte mer än cirka 30 - 55 minuter att ta sig till kurscentret.

Student House Link2 (minimum 2 veckor)

ESL-shared-appartment-accommodation-4

Vill du vara oberoende och ändå kunna umgås? På tio minuters promenad från skolan, erbjuder dessa Student Houses enkel- och tvåbäddsrum (för studenter som reser tillsammans eller ensamma, då du får en rumskamrat av samma kön). Du delar lägenhet med 10 – 13 studenter och badrum med högst fem av dessa. Rummen har sängkläder, handdukar, ett skrivbord, en garderob och luftkonditionering. Du delar kök, betaltvättstuga och TV-lounge med de andra boende. Wi-Fi är gratis.

Delad lägenhet

esl english sydney school residential accomodation

Lägenheterna i Ultimo är perfekta för dig som vill leva med likasinnade, internationella studenter på bara 10 minuter från språkskolan! Residenset består av delade lägenheter med 8 - 10 studenter vardera. De boende delar fyra till fem badrum i huset och kan välja mellan singel-, tvåbädds- och trebäddsrum, som alla har garderob, skrivbord och Wi-Fi. Städning utförs två till tre gånger i veckan och det finns betaltvättmaskiner att tillgå. Sänglinne tillhandahålls, men du tar med dig egna handdukar. Under hela vistelsen kan studenterna laga mat med de andra boende i det delade köket och njuta av den varma, internationella atmosfären genom att umgås i de gemensamma utrymmena.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Sydney language stay
Andra skolor i området
Sydney
ESL Lexis Sydney
Sydney
Lexis English
 
ESL Lexis Brisbane
Brisbane
Lexis English
 
esl english australia melbourne ilsc education group hero 0
Melbourne
ILSC Education Group