Språkresor till Brisbane

Utmärkt, 99 omdömen

Res ”down under” och upplev autentiskt australienskt liv på en kurs i engelska i Brisbane! Denna soldränkta stad ger dig allt – du kommer omedelbart att förälska dig i den avslappnade australienska livsstilen, Brisbanes vänliga lokalbefolkning och naturligtvis det helt underbara vädret utmed Gold Coast under det att du pluggar engelska i Brisbane! Res på en engelsk språkresa till Brisbane och kom hem med minnen från Australien som varar livet ut.

 
Språkresor till Brisbane
Brisbane
1 / 10
Engelska skolor i Brisbane

ESL har ett stort utbud av kurser i engelska i Brisbane att välja bland. Alla våra partnerskolor erbjuder olika kurser för att passa vars och ens behov. Våra partnerskolor ligger i Brisbanes centrum, nära City Botanic Gardens, Museum of Brisbane och QUT Art Museum, så att du lätt kan utforska stadens sevärdheter medan du pluggar engelska i Brisbane!

Varför studera engelska i Brisbane?

esl Brisbane language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Du lär känna den australienska livsstilen när du pluggar engelska i Brisbane – du talar och övar språket i total fördjupning med den välkänt vänliga lokalbefolkningen.
 • Du får en verkligt internationell erfarenhet på din kurs i engelska i Brisbane genom att träffa andra studenter från när och fjärran med vilka du kan utforska Australiens fantastiska Gold Coast varje dag.
esl Brisbane language stay 3 column 2
Resande
 • Grip tillfället när du lär dig engelska i Brisbane att upptäcka något av Australiens mest spännande vilda djur- och växtliv, inklusive i Lamington National Park, listad som världsarv av UNESCO.
 • Alldeles utanför Australiens fastland kan du också besöka Moreton Island, som är platsen att resa till för att uppleva marint liv på nära håll eller för att bara slappa på de fantastiska stränderna!
esl Brisbane language stay 3 column 3
Arbete
 • Yrkesutbildade som letar efter ett jobb i Brisbane efter sin språkresesemester behöver inte leta länge, då denna stad har gott om jobbtillfällen inom sektorer som handel, finans och ICT.
 • Över 704 000 människor arbetar i staden och du kan bli en av dem – kontakta oss för mer information om arbetsmöjligheter i Brisbane.

Populära frågor om att studera engelska i Brisbane:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Brisbane?

Våra kurser i engelska i Brisbane startar från 402 euro per vecka och det kan vara värt att investera i ett Go Card för att kunna resa runt med stadens kollektivtrafik. Vill du prova några av de exotiska spännande köken i Brisbane, kan en måltid ute kosta dig mellan 8:50 euro (13 dollar) och 19 euro (30 dollar). Funderar du på att plugga engelska i Brisbane ska du kontakta oss för en gratis prisoffert för din språkresa.

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Brisbane?

 • Lär känna den australienska livsstilen när du pluggar engelska utomlands i Brisbane, pratar med vänliga lokalbor och njuter av det vackra solskenet på den fantastiska kusten!
 • Brisbane är omgivet av fantastisk natur, perfekt för språkstudenter som söker något mer än endast en kurs i engelska utomlands, som chansen att uppleva delar av Australiens fantastiska landskap.

Vilken typ av kurser kan jag göra i Brisbane?

Tack vare Brisbanes internationella popularitet finns det många möjligheter att studera engelska i Brisbane med en rad kurser för nybörjare eller för de som söker avancerade lektioner. Några av våra partnerskolors kurser i engelska inkluderar:

 • Lektioner från nivå A1 till C1 inklusive intensivkurser
 • Kurser i akademisk engelska
 • Kurser i engelska för besöksnäringen
 • Förberedande examenskurser för IELTS

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Brisbane?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig