ESL Thailand language stay

Thailand

Bra, 8 omdömen
Vill du lära dig Thailändska utomlands? Hitta din favoritplats i Thailand!

Språkresor Thailand

Thailand är ett land som är välsignat med allt som en turist kan önska sig. Vackra landskap, fascinerande kultur och otrolig mat - det är inte konstigt att tusentals besökare flockas till Thailand varje år för att utforska det. Om du väljer att lära dig thailändska i Thailand, kommer du att få uppleva detta unikt vackra land i ett helt nytt ljus.

Din språkresa till Thailand ger dig ett mer personligt perspektiv på landet och låter dig utforska landets kultur på en djupare nivå. Thailändarna är kända för att vara varma och välkomnande och detta ännu mer mot dem som försöker lära sig deras språk. För studenter som vill skapa sig ett liv i detta vackra land, är att lära sig thai ett måste och de flesta kommer att finna att det går mycket snabbare och lättare direkt i Thailand. Lär dig thailändska i Thailand och bli förälskad i detta underbara land och i dess unika språk.

Thailändska kurser i Thailand

Upptäck Bangkok och dess otroliga skyline, men även kulturplatser som det kungliga palatset och den enorma statyn liggande Buddha. Om du söker närhet till havet blir du inte besviken: de thailändska öarna är som en dröm! Utforska det mångfärgade undervattenlandskapet, gör en utflykt till gömda vikar, unna dig en riktigt god pad-thai … Ett land rikt på kultur och traditioner väntar dig på en oförglömlig språkresa i en natur som lämnar dig andlös!

esl-thailand-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.