Språkresor till Noosa

Utmärkt, 179 omdömen

Gör en engelsk språkresa till Noosa och kom till ett soligt, surfarparadis, där du omges av fantastiska stränder och vilda djur! Denna charmiga badort erbjuder allt du kan önska när du studerar engelska i Noosa, från vandringar på klippor till naturreservat, pittoreska butiker och vattensporter. En pärla på Sunshine Coast, där du verkligen kommer att leva det idylliska australiensiska livet på en kurs i engelska i Noosa, njuta av solen och utforska det marina livet i det varma Stilla havet.

 

 
Språkresor till Noosa
Noosa
1 / 10
Engelska skolor i Noosa

På din kurs i engelska i Noosa kommer du att kunna njuta av all slags sport och kulturella aktiviteter, upptäcka områdets fantastiska flora och fauna och varva ner på klubbarna och barerna. På en språkkurs utomlands på en av våra partnerskolor bor du i hjärtat av den här charmiga strandstaden, så att du kan vakna och titta på soluppgången från Noosa Beach och tillbringa dina lediga dagar med att shoppa på Hastings Street. Du kommer definitivt att få en oförglömlig tid när du pluggar engelska i Noosa!

 

Varför studera engelska i Noosa?

esl Noosa language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Noosa har en välkomnande och avslappnad atmosfär, och när du studerar engelska i Noosa kan du finslipa dina språkkunskaper med lokalbefolkningen när du handlar på Eumundi Markets eller vandrar till Laguna Lookout - kontakta oss för mer information om att bo i Noosa.
 • Noosa är känd för sin otroliga biologiska mångfald, och ingen språkresa hit skulle vara komplett utan kajakpaddling i Everglades i Great Sandy National Park.
 •  
esl Noosa language stay 3 column 2
Resande
 • Fraser Island är en plats för en idyllisk paus när du studerar engelska i Noosa - en vykortsvacker plats med kilometerlånga stränder och naturliga jacuzzier.
 • Om du letar efter fler otroliga landskap är Glass House Mountains söder om Noosa det perfekta stället, där du kan klättra upp till toppen och beundra utsikten över hela Sunshine Coast!
esl Noosa language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Denna soldränkta destination har mycket att erbjuda, från surflektioner på stranden till den avkopplande floden och kanalkryssningar, så att du kan få uppleva en perfekt språkresa.
 • Sportfantaster kommer att tycka om att prova de många golfbanorna i Noosa, och du kan också testa fallskärmshoppning, kitesurfing eller djuphavsfiske!

Populära frågor om att studera engelska i Noosa:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Noosa?

Våra kurser i engelska i Noosa börjar från 473 euro (735 dollar) för en vecka, och andra kostnader i staden är också låga. En genomsnittlig måltid ute kan kosta mellan 13 euro (20 dollar) och 30 euro (50 dollar), och en biljett för kollektivtrafiken med ett Go-kort kostar bara 1:70 euro (2:70 dollar). Kontakta oss för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Noosa!

 

 

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Noosa?

 • Denna avslappnade stad kombinerar perfekt vild flora och fauna med modern livsstil och på en kurs i engelska i Noosa kommer du att kunna fördjupa dig i det australiensiska vardagslivet.
 • Från vattensporter till vandring och shopping i de exklusiva butikerna, erbjuder denna stad något för alla, så du får en oförglömlig tid att studera engelska i Noosa.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Noosa?

Våra partnerskolor i Noosa erbjuder ett brett utbud av språkkurser som du kan välja mellan, så när du pluggar engelska utomlands i Australien kommer du att uppnå alla dina språkmål. Några av de engelska kurserna i Noosa som vi erbjuder inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Kurser i minigrupp
 • Förberedande examenskurser för B2-C2, IELTS
 • Kurser Engelska PLUS aktivitet (t.ex. surfing)

Har du några övriga frågor om att engelska language i Noosa?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig