Språkresor till Sosúa

Bra, 45 omdömen

En språkresa till Sosúa låter dig upptäcka Dominikanska republikens ikoniska gyllene stränder och magnifika marina liv! På öns norra kust studerar du spanska i Sosúa, ett fantastiskt resmål vid kusten, vilket garanterar dig en solig och minnesvärd språkresa. Från snorkling till att sola och segla blir din tid för att plugga spanska i Sosúa en upplevelse som du aldrig kommer att glömma!

 
Språkresor till Sosúa
Sosúa
1 / 10
Spanska skolor i Sosúa

När du studerar spanska i Sosúa, gör du inte bara snabba framsteg under fördjupade språklektioner, utan har också chansen att leva som en infödd, med simning i det fantastiska havet på Playa Alicia och njutande av lokal mat! Våra partnerskolor kommer att se till att du når dina språkmål, och du har gott om tid under en kurs i spanska i Sosúa att utforska andra sevärdheter, inklusive närliggande Puerto Plata. Lär dig spanska i Sosúa och du kommer att uppleva ölivet i hjärtat av denna charmiga badort!

Varför studera spanska i Sosúa?

esl Sosua language stay 3 column 1
Badortsliv
 • Sosúa är en fantastisk semesterort, fylld med idylliska stränder, lokala restauranger och vacker natur att utforska då du pluggar spanska utomlands - kontakta oss för mer information om att bo i Sosúa.
 • Denna badort är den perfekta platsen att njuta av traditionellt öliv - kolla in de lokala restaurangerna på huvudgatan Pedro Clisante, eller besök konstmuseet i Castillo Mundo King för att beundra en rikedom av vibrerande samtidskonst!
esl Sosua language stay 3 column 2
Resande
 • Sosúa ligger bara en kort bit från Puerto Plata, en populär turistort där du kan beundra den fantastiska stranden Playa Dorada och titta på djurlivet i äventyrsparken Ocean World. 
 • Om du vill utforska Dominikanska republikens fantastiska natur på din kurs i spanska i Sosúa, ta en tur till 27 Charcos (vattenfall) de Damajagua, där du som är modig kan våga ett hopp i lagunerna nedanför!
esl Sosua language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Sosúa är den äventyrslystnas dröm, med massor av aktiviteter att njuta av på orten när du läser spanska utomlands, inklusive vindsurfing och stå-upp-paddleboarding.
 • När du studerar spanska i Sosúa, se till att du far ut på havet på en tur med katamaran och besök fantastiska, obebodda öar som Cayo Arena!

Populära frågor om att studera spanska i Sosúa:

Hur mycket kostar det att bo och studera spanska i Sosúa?

Sosúa är en populär turistort, vilket innebär att kostnaden för att leva och studera spanska i Sosúa är låga. Förvänta sig att få betala cirka 40 euro (2 850 pesos) för en vindsurfinglektion, medan stå-upp-paddleboarding kostar ca 33 euro (2 300 pesos) per person. En måltid ute på en lokal restaurang kan kosta mindre än 4 euro (285 pesos) och att handla på en stormarknad är också överkomligt. Våra spanska kurser i Sosúa börjar från 168 euro (11 000 pesos) för en vecka, så hör av dig till ESL för en gratis prisoffert för dina språkstudier utomlands i Dominikanska republiken!

Vilka är fördelarna med att studera spanska i Sosúa?

 • På en språkkurs utomlands i Sosúa får du en smak av traditionellt liv i en liten badort, där du kan fördjupa dig i de lokala traditionerna, samtidigt som du lär dig språket!
 • Det finns så många aktiviteter för både yngre studenter och vuxna att njuta av i Sosúa, så den tid du studerar spanska i Sosúa bir garanterat minnesvärd.

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra i Sosúa?

Våra partnerskolor erbjuder ett brett utbud av språkkurser utomlands för dig att välja mellan, så du är fri att anpassa din kurs till dina behov. Oavsett om du letar efter en kort vistelse eller en något längre, hittar vi rätt kurs för dig! Några av de spanska kurserna i Sosúa våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

 • Standardlektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Kombinerade privatlektioner och gruppkurser
 • Förberedande examenskurser för DELE 
 • Kurser Spanska PLUS aktivitet (t.ex. kultur)

Har du några övriga frågor om att studera spanska i Sosúa?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig