ESL Spain language stay

Spanien

Utmärkt, 4604 omdömen
Vill du lära dig Spanska utomlands? Hitta din favoritplats i Spanien!

Språkresor Spanien

Om du vill lära dig spanska, är en kurs i spanska utomlands i Spanien ett fantastiskt sätt att komma närmare språket och att göra snabba framsteg genom att öva – allt under den berömda spanska solen! Spanien är vår mest populära destination för de som vill studera spanska och det är lätt att förstå varför. Plugga spanska i Spanien och du kommer omedelbart att förälska dig i den rika varierande kulturen och avslappnade livsstil. På ESL har vi givit studenter chansen att sätta ihop sin idealiska kurs i spanska i Spanien i över 20 år nu för att ge dem en egen erfarenhet av ett världsspråk med framtiden för sig!
 

Spanska kurser i Spanien

Vanliga frågor om Spanskakurser i Spanien.

Varför läsa spanska i Spanien?

Att lära sig ett språk är en rik, tillfredsställande erfarenhet och än mer så i en total fördjupning i det land där språket talas. Att höra spanska runt omkring dig, praktisera ditt läsande och din hörförståelse dagligen och få chansen att prata med de vänliga lokalinvånarna, är en unik möjlighet att göra snabba framsteg under din kurs i spanska i Spanien. Dessutom får du en personlig erfarenhet av den spanska kulturen och kan utforska en mångfacetterad nation, berömd över hela Europa för sitt passionerade folk och unika traditioner.

Var kan jag studera spanska i Spanien?

Spanien är ett varierat land där du kan utforska många olika kulturer och religioner, allt täckt av ett språk som förenar dem: spanska. Från den imponerande, glädjefyllda södern med Córdoba, Málaga och Sevilla, till den kärva nordkusten med San Sebastián, är Spanien den idealiska platsen för att blanda dig med befolkningen och integrera dig direkt i deras dagliga liv. Du får massor av tillfällen att öva språket, vare sig du väljer Barcelona, Ibiza, Madrid eller Valencia! ESL har den perfekta kursen för dig, vart du än önskar ställa din språkresa till Spanien.

Fördelarna med en kurs i spanska i Spanien med ESL

På ESL sätter vi kvalitet högt och vill att du ska känna samma passion för språk som motiverar oss. Våra kurser erbjuder:

  • Dynamisk förstklassig undervisning genom ett brett nätverk av partnerskolor
  • Ett stort urval kurser: vare sig du vill studera intensivt, ta en examen eller lära dig som hobby, har vi den idealiska kursen för dig och dina behov
  • Gratis, individualiserad rådgivning genom hela ditt språkreseprojekt
  • Chansen att få personlig erfarenhet av ett språk och en kultur på nära håll
esl-spain-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.