esl travel spanish costa rica hero

Costa Rica

Bra, 104 omdömen
Vill du lära dig Spanska utomlands? Hitta din favoritplats i Costa Rica!

Språkresor Costa Rica

Vad betyder pura vida? Ta en kurs i spanska i Costa Rica och upptäck vad som ligger bakom landets motto, två ord som summerar att leva enkelt, naturligt och optimistiskt. Med ett överflöd av naturens under och ett rikt djurliv, är Costa Rica det perfekta stället för äventyraren inom dig. Upptäck en vibrerande mix av kulturer och utveckla dina språkliga färdigheter varje dag på en språkresa till Costa Rica, ett verkligt paradis på jorden.
 

Spanska kurser i Costa Rica

Vanliga frågor om Spanskakurser i Costa Rica.

Varför studera spanska i Costa Rica?

Costa Rica är en naturälskares dröm, med 5 % av alla världens djurarter, en rik biologisk mångfald och oförstörd natur som bara väntar på att få bli upptäckt. En kurs i spanska i Costa Rica låter dig uppleva den perfekta blandningen av lärande, äventyr, avkoppling och kultur i en fridfull, välkomnande miljö. Du övar din spanska varje dag, både med vänliga lokalbor och med internationella studenter, som rest från vida omkring för att uppleva denna magiska nation i total fördjupning i spanska.

Var kan jag läsa spanska i Costa Rica?

På ESL erbjuder vi många olika kurstyper och skräddarsyr våra språkresor så att de ska passa varje students individuella behov. Våra kurser i spanska i Costa Rica hålls på olika platser. Testa regionen San José, där huvudstaden ligger och där stora nationalparker och grönska blandar sig perfekt med stadslivet, eller, om du är ute efter hav och strand, upptäck våra kurser i Playa Jacó, känd för sin festatmosfär och fantastiska strandvyer.

Varför välja ESL för en språkresa till Costa Rica?

Att organisera din ideala språkresa är lätt med ESL – vi stödjer dig hela vägen under processen och ger dig råd för att hjälpa dig att sätta samman den perfekta upplevelsen. Våra personaliserade tjänster säkrar att du känner dig trygg med dina beslut och våra över 20 års erfarenhet inom språkresebranschen betyder att du är i de bästa händer när du väljer ESL för din språkresa till Costa Rica.

esl-costa-rica-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.