Språkresor till Honolulu

Utmärkt, 131 omdömen

Den idylliska ökedjan Hawaii har ett milt väder året runt, frodig vegetation och fantastiska stränder, så det är inte konstigt att kurser i engelska i Honolulu är så populära! I den här moderna och dynamiska staden kommer den mångfaldiga befolkningen i Oahu att välkomna dig med öppna armar när du studerar engelska i Honolulu, lär känna den lokala kulturen och traditionerna samtidigt som du utforskar de fantastiska landskapen på ön. När du studerar engelska i Honolulu, skapar du otroliga minnen för livet!

 
Språkresor till Honolulu
Honolulu
1 / 10
Engelska skolor i Honolulu

På en kurs i engelska i Honolulu, kommer du att uppleva sevärdheterna Hawaiis fantastiska natur, liksom den moderna kulturen i Honolulu. På en av våra partnerskolor studerar du engelska i Honolulu med andra internationella studenter, och fördjupar dig i livet på ön. Skolan ligger precis runt hörnet från Waikiki Beach och Puu Ualakaa State Park!

Varför studera engelska i Honolulu?

esl honolulu language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Lär känna den traditionella "aloha" -andan från Hawaii på en kurs i engelska i Honolulu, där du kan paddelsurfa på havet eller utforska de livliga matställena i centrala Waikiki - kontakta oss för mer information om att bo i Honolulu
 • Besök Diamond Head, en utdöd vulkan, eller njut av solen på den berömda Waikiki Beach och öva din engelska med en svalkande dryck i handen, tillsammans med dina nya internationella vänner.
esl honolulu language stay 3 column 2
Resande
 • Honolulu ligger på ön Oahu och är epicentret för livet i Hawaii, men du har också bara en kort promenad till andra fantastiska sevärdheter under din kurs i engelska i Honolulu.
 • Du kan känna världshistorien i Pearl Harbor, eller resa till östra sidan av ön för att besöka Tempeldalen, en fantastisk bergspark fylld med hundratals tempel!
esl honolulu language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Det finns så många sätt att spendera din tid på när du studerar engelska i Honolulu, oavsett om du letar efter fartfyllda äventyr eller avkoppling.
 • Ge dig av till vattnet för att surfa eller dyka och upptäck det vackra djurlivet på Hawaii, eller ta en vandringstur för att utforska en del av den otroliga naturen på ön!

Populära frågor om att studera engelska i Honolulu:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Honolulu?

Våra kurser i engelska i Honolulu börjar från bara 475 euro (535 dollar) fören vecka och det är möjligt att hålla andra kostnader låga i staden. Till exempel kan en måltid ute i huvudstaden kosta bara 12:50 euro, medan det är enkelt att ta sig runt i staden på en biljett för 2 euro (2:50 dollar) med bussen. Kontakta ESL för en gratis prisoffert för din språkkurs utomlands på Hawaii!

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Honolulu?

 • Utforska en av de vackraste delarna av USA på en kurs i engelska på Hawaii, där du kan njuta av den livliga kulturen och den fantastiska naturen!
 • Honolulu lockar massor av utlänningar och internationella studenter tack vare storstadens bekvämligheter och jobbmöjligheter, vilket innebär att du kan öva din engelska med många andra olika människor.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Honolulu?

På en engelskkurs i Honolulu har du gott om möjligheter att öva dina språkkunskaper, både i och utanför klassrummet! Våra partnerskolor erbjuder en rad kurser, från standardkurser till intensivare takt, så du hittar alltid den som passar dig bäst. Några av språkkurserna utomlands som vi erbjuder inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå
 • Privatlektioner
 • Engelska PLUS aktivitetskurser (Hula, ukulele, surfing)

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Honolulu?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig