Språkresor till Köln

Bra, 297 omdömen

Förälska dig i en av Tysklands äldsta städer när du lär dig tyska i Köln! Som en av Tysklands mest liberala städer är det en hotspot för konst och kultur, som kontrasterar perfekt mot århundraden av historia och gotisk prakt och du får uppleva allt detta på en språkresa till Köln. En kurs i tyska i Köln placerar dig rakt i mitten av denna öppna metropol, där du kommer att upptäcka livliga ölhallar och pittoreska gamla gator, alla med utsikt över Rhen!

 
Språkresor till Köln
Köln
1 / 10

Tyska skolor i Köln

På din kurs i tyska i Köln kommer du att upptäcka stadens perfekta blandning av det moderna och det traditionella, där den fantastiska katedralen tornar upp dig över eleganta gator och pittoreska gamla gränder fyllda med charm. Du kommer att känna dig välkommen hos en av våra partnerskolor i staden, och du kommer att träna din tyska på det mest autentiska sättet, genom att praktisera språket varje dag på din språkkurs utomlands och du prövar stadens läckerheter. Från Imhoff-Schokoladenmuseum till Heumarkt, kommer du att upptäcka stadens sevärdheter när du studerar tyska i Köln!

 

Varför studera tyska i Köln?

esl Cologne language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Köln är en livlig stad, och det finns massor av sevärdheter att se på en kurs i tyska i Köln, från den historiska Kölnkatedralen till det moderna konstmuseet Museum Ludwig - kontakta oss för mer information om att bo i Köln.
 • När du studerar tyska utomlands i Köln, missa inte chansen att ta en kryssning längs Rhen, prova en traditionell Kolsch-öl i det livliga belgiska distriktet och strosa på gatorna i Gamla stan!
esl Cologne language stay 3 column 2
Resande
 • Det finns så mycket att utforska på en språkresa till Köln - om du letar efter spänning, är nöjesparken Phantasialand dit du ska gå, medan en Rhen-kryssning kan ta dig så långt som till charmig Linz am Rhein.
 • Om du är en vinälskare, är Ahr-dalen platsen för att besöka fantastiska vingårdar och smaka på dalens nektar, medan närliggande Düsseldorf är en livlig, modern tysk stad.
esl Cologne language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Köln erbjuder en mängd erfarenheter för dig att njuta av när du studerar tyska utomlands, från flodkryssningar till cykelturer i staden.
 • Koppla av och njut av en golfrunda på en av de lokala klubbarna i staden, eller gå med på en guidad rundtur i bryggerierna i staden - det perfekta sättet att utforska lokal kultur!

Populära frågor om att studera tyska i Köln:

Hur mycket kostar det att bo och studera tyska i Köln?

Du behöver inte oroa dig för att spräcka budgeten då studerar tyska i Köln, en stad där en öl bara kostar 2 euro! En kvällsmåltid får du för bara 15 euro, medan inträdet till ett museum kostar cirka 10 euro. För att komma runt i staden kan du köpa en 24-timmarsbiljett för endast 7:30 euro. Våra tyska kurser i Köln börjar från 230 euro per vecka och kontakta gärna ESL för en gratis prisoffert för dina språkstudier utomlands i Tyskland.

 

Vilka är fördelarna med att studera tyska i Köln?

 • Köln är en livlig stad, där du, när du studerar tyska utomlands, kan du utforska historien, modern konst och ett otroligt kök!
 • Från den innovativa arbetsmarknaden till lokala attraktioner finns det något för alla i Köln, och du kommer att göra snabba framsteg i dina språkkunskaper på samma gång!

Vilken typ av kurser i tyska kan jag göra i Köln?

Oavsett om du har tydliga mål i åtanke eller inte, hjälper vi på ESL dig att utforma den perfekta språkkursen utomlands. Våra partnerskolor erbjuder ett brett utbud av val, så låt oss bara veta vad du vill uppnå så hittar vi den rätta kursen i tyska i Köln just för dig! Några av våra kurser inkluderar:

 • Språklektioner från A1- till C1-nivå
 • Kombinerade kurser med privat- och grupplektioner
 • Förberedande examenskurser (Goethe Zertifikat, TELC)
 • Kurser i affärstyska

Har du några övriga frågor om att studera tyska i Köln?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig