esl korean course hero

Koreanska

Koreanskspråkiga destinationer

Språkkurser i koreanska utomlands

En gång ett relativt okänt land runt om i världen, har dagens moderna Sydkorea exploderat och intagit scenen som ett av de mest inflytelserika länderna på jorden och placerat koreanska högt upp på språkälskarnas ”bucket list” överallt. Vi började erbjuda språkresenärer möjligheten att upptäcka koreanska och den bakomliggande kulturen 2017, genom ESL:s koreanska språkresor utomlands och de blev snabbt ett av de populäraste språkstudiealternativen.

Koreanskakurser utomlands

Vi är stolta över att samarbete med förstklassiga språkskolor som erbjuder ett brett utbud av kurser. Oavsett ålder, mål eller nivå så har vi en kurs för Dig!

esl young learners course hero

Sommarläger

Varje sommar möter unga studeranden fatta ett beslut: kommer de att studera för att förbereda sig för skolan, eller kommer de att ta semester och njuta av sin frihet? På våra språkkurser utomlands kan de göra båda!

Under ett sommarläger med ESL kommer deltagarna att resa till en av våra vackra platser för att lära sig ett språk efter eget val i en säker och stimulerande miljö, full av andra ungdomar från hela världen.

De kommer att spendera sina förmiddagar med att lära sig språket genom fördjupande dagliga lektioner och eftermiddagarna och helgerna med att umgås med sina nya vänner, sporta och utforska omgivningarna på roliga, ledarledda utflykter.

Det här är din chans att förvandla din språkkurs till en språkferie!

Mer information
esl blended course hero

Blandat lärande

Blandad lärande är den perfekta kombinationen av en kurs på plats i utlandet med online-lektioner. Onlinekursen kan tas före och / eller efter din kurs utomlands - det är ett fantastiskt sätt att värma upp före din avresa så att du är extra förberedd för upplevelsen. På samma sätt om du väljer en onlinekurs efter dina studier på plats, garanterar att du att alla dina nyförvärvade färdigheter hålls vid liv!

Mer information
esl general course hero

Allmänna kurser

Faktum är: det finns inget effektivare sätt att lära sig ett språk än att använda det och utsättas för det i olika sammanhang varje dag under en tid. Det här är just vad våra allmänna kurser erbjuder dig - möjligheten att få enastående språklektioner, samt oändliga möjligheter att omsätta dina nya färdigheter i praktiken. Och det är så du cementerar dina kunskaper!

Mer information

Vanliga frågor om att studera Koreanska utomlands.

Varför studera koreanska?

Koreanska, ett språk med en historia lika fascinerande som dess folk, talas av över 70 miljoner människor i Nord- och Sydkorea, samt stora grupper koreansktalande i Kina, Japan och USA. Den koreanska kulturvågen började sprida sig ut från Seoul i slutet av 00-talet, med musik, TV och utsökt koreansk mat, som blivit en del av vardagslivet runt om i världen. En koreansk språkresa utomlands ger dig en fantastisk inblick i Sydkoreas språk som snabbt vinner popularitet och styrka på global nivå.

Varför välja en koreansk språkresa utomlands?

Trots att koreansk kultur nu massexporteras över världen, är det ärligt att säga att språket inte är det lättaste att lära sig. Det koreanska språket är starkt påverkat av de två Koreas historia, en gång kulturellt förenade. Att studera koreanska utomlands i Sydkorea ger dig chansen att höra, läsa och tala språket dygnet runt, fördjupad i ett av Asiens mest avancerade länder. Att välja en kurs i koreanska utomlands är en unik möjlighet att få en fördjupad erfarenhet av koreansk kultur och att själv upptäcka landet som tar världen med storm, från Sydkoreas pulserande huvudstad Seoul till kustpärlan Busan i söder!

Varför studera koreanska utomlands med ESL?

Vi älskar språk passionerat och vi har hjälpt studenter att organisera sin idealiska språkresa utomlands sedan 1996. Vi vill erbjuda dig en upplevelse du aldrig glömmer genom att hjälpa dig att nå din fulla potential. Därför väljer vi omsorgsfullt ut våra partnerskolor och håller en nära kontakt med dem för att säkra att du får undervisning av högsta kvalitet och kan studera i en idealisk miljö under din koreanska språkresa utomlands. Dessutom lyssnar vi och guidar dig hela vägen, eftersom vi vet att det kan vara svårt att ordna en resa till andra sidan jorden, genom att erbjuda dig personlig rådgivning och stöd före, under och efter din språkresa. Upptäck en värld av språk med oss!

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero