Språkresor till Galway

Utmärkt, 1134 omdömen

Denna lilla stad på Irlands västkust är den perfekta platsen för total fördjupning i en kurs i engelska i Galway. Studera engelska i Galway, och du kommer att upptäcka en plats där festivaler, tradition, musik och dans blandas samman för att skapa en av de vackraste delarna av "the Emerald Isle". Det Irland du alltid har föreställt dig finns här, med slott, vindpinade hedar och vilda klippor alldeles i närheten. Plugga engelska i Galway och upptäck Irlands kulturella hjärta!

 

 
Språkresor till Galway
Galway
1 / 10
Engelska skolor i Galway

Med ett livligt kulturliv med konst, musik och dans, är Galway och dess färgstarka gator, det perfekta stället för att lära känna det dagliga livet i Irland, och på din kurs i engelska i Galway, kommer du kvickt att stärka dina språkkunskaper. Våra partnerskolor erbjuder en rad dynamiska kurser som syftar till att snabbt utveckla dina engelska färdigheter, och när du studerar engelska i Galway får du också uppleva sevärdheter som Eyre Square och Fisheries Watchtower Museum på nära håll!

 

Varför studera engelska i Galway?

esl galway language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Galway är en stad full av liv och när du studerar engelska utomlands i staden kan du utforska dess boutiquer, traditionella pubar och konstgallerier ur ett lokalt perspektiv.
 • Börja din dag i det livliga Latin Quarter, där du kan beundra butikerna och gallerierna, innan du lär dig mer om staden på Galway City Museum och sedan lyssnar till irländsk folkmusik på en pub på Kirwan's Lane.
esl galway language stay 3 column 2
Resande
 • Från Galway ligger de vilda bergstopparna i Connemara bara en kort bilresa bort. Här kan du koppla av ett tag under din språkkurs i engelska i Galway.
 • För ännu mer vildmark på din språkresa utomlands, vandra längs de fantastiska Cliffs of Moher och ta ett foto från O'Brien's Tower!
esl galway language stay 3 column 3
Arbete
 • Galway är ett nav för den kreativa företagsamheten i Irland och är värd för Galway Arts Festival och Galway Film Flaedh varje år, vilket ger gott om jobbmöjligheter för yrkesverksamma som pluggar engelska i Galway.
 • Du får chansen att utforska jobbmöjligheter efter din språkkurs utomlands genom våra partnerskolor - kontakta oss för mer information om att arbeta i Galway.

Populära frågor om att studera engelska i Galway:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Galway?

Våra engelska kurser i Galway startar från bara 315 euro per vecka, och andra kostnader i staden är också låga. En måltid ute på en restaurang kostar dig bara ca 15 euro, medan en endagsbussbiljett bara kostar 4:80 euro, så du har full frihet att utforska alla sevärdheter i staden! När du har valt att studera engelska utomlands i Irland, kontakta då oss för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands.

 

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Galway?

 • Galway är ett spännande kulturellt nav, där du på en kurs i engelska i Galway kan uppleva traditionell irländsk kultur och internationella evenemang!
 • När du studerar engelska i Galway, kan du träna din engelska varje dag och kommer att bo i en av de vackraste regionerna i Irland, fylld med natur att utforska.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Galway?

När du pluggar engelska i Galway gör du mycket mer än att utforska staden och den fantastiska landsbygden - du studerar i en autentisk miljö på våra partnerskolor, där du tränar din engelska varje dag och lär dig viktiga färdigheter som kommer att hjälpa dig att utvecklas. Några av de engelska kurser i Galway vi erbjuder inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Kombinerade grupp- och privatlektioner i affärsengelska
 • Förberedande examenskurser för B2, C1, IELTS

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Galway?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig