Språkresor till Gozo

Bra, 404 omdömen

Om du bestämmer dig för att studera engelska på Gozo, kommer du att få ett äkta maltesiskt äventyr! Mycket mindre och lugnare än huvudön, erbjuder dig att studera engelska på Gozo en idyllisk förutsättning att förbättra dina språkkunskaper medan du njuter av en välkomnande atmosfär, utsökt mat och ett fascinerande historiskt arv. En kurs i engelska på Gozo erbjuder dig chansen att utforska århundraden av historia i feniciernas och romarnas spår, prata med den vänliga, engelsktalande lokalbefolkningen och förbättra dina språkliga färdigheter!

 

 
Språkresor till Gozo
Gozo
1 / 10

Engelska skolor i Gozo

Gozo har lyckats bevara de spektakulära spåren av sin fascinerande historia, och du kommer att kunna utforska allt på en kurs i engelska på Gozo när du fördjupar dig i livsstilen där. När du studerar engelska på Gozo kommer du att spendera tid på att uppleva det fantastiska landskapet på den här unika ön, samtidigt som du deltar i dynamiska lektioner på vår partnerskola. Dessutom får du utforska sevärdheter som Ggantija-templen och vacker Ramla Bay!

 

Varför studera engelska i Gozo?

esl gozo language stay 3 column 1
Ö-liv
 • Gozo behåller en avslappnad livsstil tillsammans med lugna attraktioner, så som du studerar engelska på Gozo kommer du att kunna uppleva livet som en lokalinvånare - kontakta oss för mer information om att bo på Gozo.
 • På en kurs i engelska på Gozo, får du tid att uppleva sevärdheter som Folklore Museum och Natural Science Museum, för att förstå mer om denna charmiga ö.
esl gozo language stay 3 column 2
Resande
 • Storleken på den här kompakta ön innebär att när du studerar engelska utomlands här, kommer du att kunna utforska alla dess fantastiska sevärdheter, från traditionella byar som Għarb till Calypso's Cave.
 • Missa inte att vandra längs Maralforn Promenade till Qbajjar och Xwejni, ett avlägset område på ön där du kan hänföras av stjärnhimlen på natten!
esl gozo language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Det finns så många otroliga sevärdheter att besöka på Gozo, och det bästa sättet att uppleva dem är på en båttur runt ön - eller, varför inte lära dig att dyka?
 • Gozos sevärdheter finns inte bara i vattnet. En tur på ön med fyrhjuling tar dig till historiska platser under din språkresa utomlands.

Populära frågor om att studera engelska på Gozo:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska på Gozo?

Våra engelska kurser på Gozo börjar från bara 240 euro för en vecka, och andra kostnader på denna idylliska ö är också låga. Tack vare sin jordbruksindustri finns det gott om billiga produkter på marknaderna, medan en måltid ute kostar i genomsnitt 12:50 euro. Kontakta gärna ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Gozo!

 

Vilka är fördelarna med att studera engelska på Gozo?

 • Gozo framhäver traditionell maltesisk kultur och är den perfekta platsen att studera engelska utomlands om du letar efter ett rofyllt sätt att leva och chansen att utforska fascinerande historiska sevärdheter.
 • På en kurs i engelska på Gozo kommer du att vara tillsammans med många andra internationella studenter och du får också träna din engelska med de vänliga öborna som talar engelska som sitt andra språk.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra på Gozo?

Vår partnerskola erbjuder ett brett utbud av kurser för både juniorer och vuxna, så du hittar definitivt rätt språkkurs utomlands för dig! Några av de engelska kurser i Gozo som vi erbjuder inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Kurser som kombinerar grupp- och privatlektioner
 • Kurser i affärsengelska, inklusive grupp- och privatlektioner

Har du några övriga frågor om att engelska language i  Gozo?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig