Summer camp australia

Engelska sommarlägere i Australien

Utmärkt, 1237 omdömen
Kolla våra sommarlägerkurser och börja drömma med oss

Engelska sommarlägere i Australien

Kan du tänka dig något mer otroligt än att studera engelska på andra sidan jordklotet? På en av ESL:s kurser i engelska för ungdomar i Australien är det just vad du kommer att göra! Res ”down under” för att uppleva den andra sidan av klotet – där sol, hav och surfing hör till vardagen, koalor hänger i träden och det alltid finns tid för att grilla tillsammans! Delta i ett engelskt sommarläger i Australien och kom tillbaka med mer än språkkunskaper … vi lovar!

Våra sommarläger i Australien

Varför delta i ett engelskt sommarläger i Australien?

En språkkurs i engelska för ungdomar i Australien kombinerar lärande med chansen att upptäcka nya saker varje dag och vi talar inte bara om hur att surfa (även om det är lätt att ordna i Australien, naturligtvis). Du utforskar Australiens otroliga djurliv, fantastiska nationalparker och lär dig mer om hur landets urfolkskultur samsas med det moderna livet i Australien. Du kommer att uppleva allt detta och mer med unga människor från hela världen och få nya internationella vänner, som liksom du, rest på ett engelskt sommarläger i Australien!

 

Vad kommer jag att göra på mitt engelska sommarläger i Australien?

Din språkkurs i engelska för ungdomar i Australien kommer att vara helt annorlunda än vad du upplevt tidigare – våra partnerskolor utformar lektioner och kurser med tanke på unga människor och får dig att lära och öva i en rolig, dynamisk miljö. Du behöver inte sitta och lära dig grammatik utantill. Du kommer att känna dig engagerad från första dagen och uppmuntras att lära dig i praktiken. Du hör och pratar engelska varje dag och får också möjlighet att öva när du reser runt och lär känna landet tillsammans med dina kurskamrater.

 

Varför välja ESL för en språkresa för ungdomar till Australien?

Vi vill att du ska få den allra bästa studieupplevelsen och därför skräddarsyr vi språkkurserna efter varje student och erbjuder flexibla alternativ inklusive tilläggsaktiviteter som kurser i tennis eller surfing plus möjligheten att verkligen fördjupa dig i australienskt vardagsliv med en värdfamilj. Alla våra värdfamiljer är handplockade av skolan för att säkra att du ska få en fantastisk tid under din vistelse ”down under”. Dessutom ger vi dig stöd hela vägen när du bokar med oss, genom din personliga språkreserådgivare som hjälper dig före, under och efter din kurs!

Våra sommarläger

Välj det resmål som passar dig bäst. Från fantastiska stränder i Australien till vackra berg i Kanada, Vi har dem alla.