esl south africa language stay hero learning english

Sydafrika

Utmärkt, 485 omdömen
Vill du lära dig Engelska utomlands? Hitta din favoritplats i Sydafrika!

Språkresor Sydafrika

En språkkurs i Sydafrika kommer att bli något totalt annorlunda än vad du någonsin föreställt dig att en kurs i engelska kunde vara! Sydafrika är ett av världens mest diversifierade länder och det märks överallt – från dess människor till dess djurliv och häpnadsväckande natur, till dess rika blandning av kulturer – Sydafrika utvecklas hela tiden. Studera engelska i Sydafrika och bli en del av denna otroliga mångfald och upplev själv Regnbågsnationen.
 

Engelska kurser i Sydafrika

Vanliga frågor om engelskaurser i Sydafrika

Varför studera engelska i Sydafrika?

Om du vill vidga din horisont och upptäcka nya delar av världen, låter dig en kurs i engelska i Sydafrika göra precis det och så mycket mer! Utöver att påskynda dina framsteg i engelska genom total fördjupning och konstant övning, kommer du själv att uppleva allting som gör Sydafrika så uppskattat – den vilda savannen, färgrika varelser, vinodlingar, fantastiska stränder och härligt väder året om … vad mer kan du önska dig?

Var kan jag plugga engelska i Sydafrika?

Våra kurser i engelska i Sydafrika låter dig uppleva livet i en ny stad och i en ny kultur, totalt fördjupad i vardagslivet och att utforska det precis som en lokalbo! Studera engelska i skuggan av Taffelberget i Kapstaden, titta på pingviner på stranden eller solbada i Botaniska trädgården. Prova Sydafrika för en kurs i engelska i underbara omgivningar, med naturreservat, parker, stränder och havet som sträcker ut sig oändligt framför dig! Var du än väljer att studera i Sydafrika med ESL, kommer du hem med minnen för livet.

esl-south-africa-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.