Språkresor till Bray

Utmärkt, 382 omdömen

Studera engelska i Bray och du drar dig tillbaka till en populär irländsk badort, där du kan beundra havsutsikten och ta till dig av den traditionella kulturen! På en kurs i engelska i Bray upptäcker du den fantastiska skönheten i grevskapet Wicklow, liksom den viktorianska arkitekturen i centrum, medan du hela tiden övar engelska med den vänliga lokalbefolkningen. Bara en kort bit från Dublin, lär sig engelska i Bray och du kommer att njuta av både det livliga stadslivet och naturen som Irland är känd för!

 

 
Språkresor till Bray
Bray
1 / 10
Engelska skolor i Bray

När du pluggar engelska i Bray gör du snabba framsteg i språket på dynamiska språklektioner och utforskar de livliga pubarna, museerna och sevärdheterna i den här livliga staden! Med ett andlöst vackert landskap som bakgrund, blir din kurs i engelska i Bray helt säkert minnesvärd, och våra fantastiska partnerskolor ligger i centrum av staden, så när du inte har lektioner i engelska i Bray kan du utforska lokala sevärdheter som Bray Head och Sea Life Center!

 

Varför studera engelska i Bray?

esl bray language stay 3 column 1
Stadsliv
  • Bray är en populär stad bland dublinbor som letar efter ett fritidsställe vid havet och på en kurs i engelska i Bray kommer du att upptäcka de charmiga attraktionerna och naturen som gör denna stad så speciell - kontakta oss för mer information om att bo i Bray.
  • Ingen resa till Bray skulle vara komplett utan att bestiga Bray Head, där du kan beundra en fantastisk utsikt över staden, eller se en show på Mermaid Arts Center.
esl bray language stay 3 column 2
Resande
  • Över hela grevskapet Wicklow, finns det oändliga historiska sevärdheter att upptäcka på din språkresa utomlands, från fantastiska Powerscourt Gardens och House till Russborough House.
  • För en naturupplevelse, upptäck Wicklow Mountains National Park och vandra över dess fantastiska toppar med sjöar, skogar och vattenfall!
esl bray language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Denna kuststad erbjuder gott om aktiviteter, och du kan börja med att utforska kustvägen som slingrar sig runt några spektakulära klippor och stränder!
  • Det pittoreska landskapet runt staden väntar på att utforskas av dig och det mest unika sättet att göra det är på en avkopplande ridtur!

Populära frågor om att studera engelska i Bray:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Bray?

Våra engelska kurser i Bray börjar från 325 euro per vecka och den här pittoreska staden erbjuder en överkomlig levnadskostnad. En måltid ute på en lokal restaurang kostar i genomsnitt 15 euro, medan en biljett på DART-tåget till centrum av Dublin bara kostar 3:60 euro. Ta kontakt med ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Irland!

 

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Bray?

  • I Bray lär du dig engelska utomlands i en välkomnande stad, där du kommer att leva som en riktig lokalbo och tala engelska varje dag.
  • På en kurs i engelska i Bray har du tillgång till jobbmöjligheter och attraktioner i Dublin, samtidigt som du har vackra berg utanför tröskeln!

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Bray?

På din språkkurs utomlands i Bray lär du dig engelska under dynamiska lektioner i snabb takt som är utformade för att du fort ska göra framsteg. Det finns en mängd olika kurser att välja mellan på våra partnerspråkskolor, så oavsett om du är nybörjare eller en avancerad student hittar du en kurs för dig! Några av de engelska kurser i Bray vi erbjuder inkluderar:

  • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
  • Förberedande examenskurser förr B2, C1, IELTS

Har du några övriga frågor om att engelska language i  Bray?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig