Summer camp USA

Engelska sommarläger i USA

Utmärkt, 2787 omdömen
Kolla våra sommarlägerkurser och börja drömma med oss

Engelska sommarläger i USA

Du har upplevt det via filmer, TV-shower och musik, men kan du föreställa dig att personligen få uppleva USA? En språkkurs i engelska i USA för ungdomar är din chans att få ett smakprov på det verkliga amerikanska livet och att utforska ett av världens mest inflytelserika länder, medan du utvecklar nya språkliga färdigheter. Tack vare ESL:s mångåriga erfarenhet och goda rykte, väljer många studenter oss år efter år för sina engelska sommarläger i USA – gör du detsamma!

Våra sommarläger i USA

Varför göra en språkkurs i engelska i USA?

Att studera engelska i USA är en fantastisk möjlighet att utveckla dina färdigheter i engelska i en autentisk miljö, där du är omgiven av språket och den amerikanska kulturen dygnet runt. Att resa till USA för att lära dig engelska är en resa till en helt annan värld än klassrummet du är van vid. Du kommer att träffa studenter från hela världen och få erfarenhet av campusliv med nya internationella vänner. Du kombinerar framstegen i engelska med att besöka världsberömda attraktioner och att pröva nya saker varje dag – våra kurser i engelska i USA för ungdomar är inte bara lektioner, de är en upplevelse för livet!

 

Var kan jag göra en språkkurs i engelska i USA?

ESL anordnar engelska sommarläger för ungdomar över hela USA, från New Yorks höga skyskrapor till surfingvågorna i Santa Barbara. Res söderut till Boca Raton, Florida, med Universal Studios och Everglades där, eller lär dig engelska nära Venice Beach och Hollywood – rätt gissat, i Los Angeles! Om du vill bekanta dig med campus på USA:s elituniversitet, res då till New Haven och det prestigefyllda Yale University. Det finns massor att välja på för en kurs i engelska i USA för ungdomar!

 

Varför välja ESL för en språkkurs i engelska i USA för ungdomar?

  • Alla våra partnerskolor har undervisat i engelska under många år och vi väljer ut de bästa för att arbeta med dem hela året, så att vi kan leverera en kvalitetsupplevelse till alla våra studenter.
  • Våra kurser i engelska i USA för ungdomar är utformade specifikt med tanke på unga människor och använder dynamiska, interaktiva metoder för snabba framsteg.
  • Vi erbjuder ett varierat aktivitetsprogram och möjligheten att komplettera din kurs med specialprogram som exempelvis surfinglektioner.
  • Vi ger personaliserat stöd före, under och efter din språkkurs för att du ska känna dig i trygga händer. Våra språkreserådgivare hjälper dig att ordna allt utan extra kostnad. På ESL vill vi säkra att du får göra ditt livs erfarenhet!

Våra sommarläger

Välj det resmål som passar dig bäst. Från fantastiska stränder i Australien till vackra berg i Kanada, Vi har dem alla.