Språkresor till Amman

Bra, 101 omdömen

En kurs i arabiska i Amman är det bästa sättet att lära känna den fantastiska huvudstaden i Jordanien och uppleva traditionell beduinsk gästfrihet. Amman grundades på 1200-talet av ammoniterna och har varit under syrisk, persisk, grekisk och romersk kontroll och du får bekanta dig med hela dess kulturella och konstnärliga arv medan du lär dig arabiska i Amman. Oavsett om du vill njuta av falafel och hummus eller utforska arkeologiska platser, kommer att studera arabiska i Amman att bli en oförglömlig upplevelse!

 
Språkresor till Amman
Amman
1 / 10
Arabiska skolor i Amman

När du studerar arabiska i Amman, en dynamisk stad full av kontraster, kommer du att finna eleganta bostadsområden, breda avenyer, traditionella kaféer och innovativa restauranger. På en kurs i arabiska i Amman lär du dig språket på dynamiska lektioner och har tid att undersöka varje tum av denna otroliga och historiska stad. Från den romerska amfiteatern till de färgglada restaurangerna på Rainbow Street hittar du många sevärdheter när du studerar arabiska i Amman!

Varför studera arabiska i Amman?

esl Amman language stay 3 column 1
Stadsliv
  • Amman sprudlar av liv och på en språkkurs utomlands i staden får du chansen att se världsberömda sevärdheter som Amman Citadel, en imponerande samling ruiner som tornar upp sig över staden.
  • Se till att du lär dig mer om stadens historia under din kurs i arabiska i Amman på Jordanmuseet, och utforska sedan butikerna i Al-Balad-kvarteret - kontakta oss för mer information om att bo i Amman.
esl Amman language stay 3 column 2
Resande
  • Det finns en mängd häpnadsväckande sevärdheter utanför Ammans stadsmurar, från ökenpalatset vid Qasr Al-Abd till de romerska ruinerna i Jerash.
  • Utan tvekan är Petra Jordans mest kända arkeologiska plats, bara några timmar från huvudstaden och ett måste att se då du studerar arabiska i Amman!
esl Amman language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Medan du pluggar arabiska i Amman, ta dig tid under din språkkurs utomlands att besöka ett av de många hamam (spa) i staden, där du kan koppla av och uppleva traditionella Döda havsbehandlingar.
  • För en mer spännande språksemester, åk ut i öknen på en 4x4 för en exotisk eftermiddag där du får uppleva det unika landskapet i Jordanien!

Populära frågor om att studera arabiska i Amman:

Hur mycket kostar det att bo och studera arabiska i Amman?

När du studerar arabiska i Amman kan du spara kostnader genom att äta traditionella rätter på lokala restauranger, där du bara betalar 5:70 euro (5 dinarer) för en måltid. Kollektivtrafik i staden kommer att kosta dig 2:30 euro (2 dinarer), medan en endagsbiljett till ruinerna i Petra kostar 57 euro (50 dinarer). Våra arabiska kurser i Amman börjar från 302 euro per vecka. Vi ger dig gärna en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Jordanien.

Vilka är fördelarna med att studera arabiska i Amman?

  • Amman är en fantastisk stad fylld med otroliga sevärdheter, där studenter intresserade av att lära känna mer om Jordaniens historia och kultur kommer att ha en minnesvärd tid av att läsa arabiska utomlands.
  • Utöver sevärdheterna i själva staden, ger din kurs i arabiska i Amman dig chansen att utforska världsberömda historiska städer i resten av Jordanien, vilket gör den till en oförglömlig språksemester.

Vilken typ av kurser i arabiska kan jag göra i Amman?

Oavsett vilken språknivå eller vilka må du har, hjälper ESL dig att hitta din idealiska språkkurs i Jordanien. Våra partnerskolor garanterar en seriös studiemiljö, där du kan välja exakt hur länge du vill stanna! Några av våra arabiska kurser i Amman inkluderar:

  • Standardlektioner från A1- till C1-nivå
  • Kombinerade privat- och grupplektioner

Har du några övriga frågor om att studera arabiska i Amman?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig