Språkresor till Perth

Utmärkt, 109 omdömen

Denna vackra stad har under årtionden dragit till sig språkstudenter i alla åldrar, tack vare sina sandstränder, typiska australienska natur och avslappnade atmosfär. En engelsk språkresa till Perth är garanterad att bli spännande! Plugga engelska i Perth och upptäck livet ”down under” i ett urbant paradis där du tas emot av en virvelvind av saker att göra och platser att utforska medan du fördjupar dig i engelska varje dag. Upptäck en ny sida av världen på en engelsk språkresa till Perth!

 
Språkresor till Perth
Perth
1 / 10
Engelska skolor i Perth

Vi på ESL är stolta att kunna erbjuda ett brett utbud av kurser i engelska i Perth och Australiens popularitet gör att du har mycket att välja bland på våra högkvalitativa partnerskolor. Bestäm dig för en standardkurs på nybörjarnivå eller en yrkesorienterad kurs för att nå dina professionella mål under studierna i engelska i Perth. Våra partnerskolor ligger på populära platser som Scarborough Beach och Kings Park, så du kommer att integrera dig i staden när du pluggar engelska i Perth!

Varför studera engelska i Perth?

esl Perth language stay 3 column 1
Stadsliv
 • När du pluggar engelska i Perth hör och talar du språket varje dag då du besöker platser som Perth Museum, Botanic Garden och vackra Cottesloe Beach – kontakta oss för mer information om att bo i Perth.
 • Njuta v det vackra och soliga vädret i denna västkustmetropol som lockar till sig såväl studenter som yrkesarbetande tack vare sina fantastiska kulturella attraktioner, restauranger och stränder!
esl Perth language stay 3 column 2
Resande
 • På en engelsk språkresa till Perth har du lätt att besöka Australiens häpnadsväckande naturområden – från de spännande ökenlandskapen i Nambung National Park till att ta selfies med quokkas på Rottnest Island!
 • För en mer knäpp dagsutflykt, ta dig till den lilla kuststaden Fremantle, ett centrum för australiensk kultur med bryggerier, kaféer och matmarknader.
esl Perth language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Perth är en stad som är byggd runt den pittoreska floden Swan River och du kan utforska floden till fots eller per cykel som en rogivande paus när du pluggar engelska i Perth.
 • Matälskarna får uppleva vinprovning i Swan Valley, medan äventyrarna har gott om tillfällen att köra mountain bike och fyrhjuling i området!

Populära frågor om att studera engelska i Perth:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Perth?

Våra kurser i engelska i Perth startar från 402 euro (620 dollar) för en vecka och andra utgifter i staden kan du hitta till ekonomiska priser. I centrum finns det en Free Transit Zone utöver gratis bussar (kallas CAT-bussar). Att äta ute kostar runt 13 euro (20 dollar) för en måltid, medan en kopp kaffe kostar 2:50 euro (4 dollar). Be ESL om en gratis prisoffert för din språkresa utomlands.

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Perth?

 • När du pluggar engelska i Perth träffar du människor från runt om i världen inkluderande internationella studenter och andra australienska turister, vilket ger dig gott om tillfällen att praktisera din engelska.
 • Perth är den ideala staden för friluftsälskare med så många australienska landskap att utforska i västra Australien med bland annat öknar och bergskedjor!

Vilken typ av kurser kan jag göra i Perth?

Från standardkurser till intensivkurser behöver du endast bestämma hur länge du vill studera engelska i Perth. ESL hjälper dig att hitta den rätta skolan. Några av kurserna i engelska i Perth på våra partnerskolor omfattar:

 • Standarlektioner på nivåer från A1 till C1 plus intensivkurser
 • Kurser i affärsengelska
 • Kurser i akademisk engelska
 • Förberedande examenskurser för IELTS

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Perth?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig