Språkresor till Kobe

Utmärkt, 117 omdömen

Upplev det riktiga Japan bortom de stressande turiststråken på en kurs i japanska i Kobe! Kobe är en av ESL:s mest populära platser i Japan, och när du studerar japanska i Kobe lär du känna vardagslivet i Japan i centrum av en stad som elegant kombinerar det moderna och det traditionella, affärsvärlden med naturens underverk. Lär dig japanska i Kobe och betrakta den vackra Osakabukten medan du totalt fördjupar dig i det dagliga livet i Japan!

 
Språkresor till Kobe
Kobe
1 / 10
Japanska skolor i Kobe

Kobe är berömt över hela Japan för sitt mode och sitt kök, inte minst för den otroliga Kobebiffen och du kan få prova allt på en kurs i japanska i Kobe! Våra partnerskolor ser till att du gör snabba framsteg då du studerar japanska i Kobe, och du kommer att lära dig japanska utomlands bara en kort bit från sevärdheter som Kobe Great Bridge och Oji Zoo. Du kommer snart märka hur snabbt du lär dig japanska i Kobe när du är omgiven av den vackra naturen och sevärdheterna i denna livfulla stad!

Varför studera japanska i Kobe?

esl Kobe language stay 3 column 1
Stadsliv
  • På den vackra ön Honshu är Kobe en livlig stad, och när du studerar japanska utomlands får du utforska olika attraktioner som Hakutsuru Sake Brewery Museum och Ikuta-helgedomen - kontakta oss för mer information om boende i Kobe
  • På en kurs i japanska i Kobe, missa inte att smaka lite på stadens berömda Kobebiff och gå upp på det fantastiska Mount Rokko, som har en av de bästa nattvyerna i hela Japan!
esl Kobe language stay 3 column 2
Resande
  • Det finns gott om sätt att utforska mer av Japan när du studerar japanska i Kobe - ta en tur till Arima Onsen för att uppleva de berömda varma källorna, eller besök det otroliga Himeji-slottet!
  • Runt om Osakabukten är staden med samma namn den tredje största i Japan och är platsen att prova takoyaki och utforska Osakas berömda slott.
esl Kobe language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Det perfekta sättet att börja din kurs i japanska i Kobe är med en lugn kryssning runt hamnen och se stadens skyline upplyst i skymningen!
  • Det finns också mycket för sportälskare att njuta av i staden, från vintersport på Rokkosan Ski Park till golf och cykelturer!

Populära frågor om att studera japanska i Kobe:

Hur mycket kostar det att bo och studera japanska i Kobe?

Att komma omkring i Kobe är lätt med det moderna tunnelbanesystemet, och du kan utforska alla stadens sevärdheter när du studerar japanska utomlands med en endagsbiljett för 5:30 euro (680 yen). Förvänta dig att få betala omkring 24 euro (3 000 yen) för Kobebiff på en restaurang, medan en vanlig måltid kan kosta cirka 7:90 euro (1 000 yen). ESL:s japanska kurser i Kobe startar från 460 euro per vecka. Ta och kontakta ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands!

Vilka är fördelarna med att studera japanska i Kobe?

  • Kobe är en livlig stad fylld med attraktioner som både vuxna och juniorer som studerar japanska i Kobe kan njuta av!
  • Denna fantastiska stad är idealiskt beläget för att utforska andra berömda platser i Japan, när du pluggar japanska utomlands, samtidigt som du lär dig mer om historien och kulturen i detta fantastiska land.

Vilken typ av kurser i japanska kan jag göra i Kobe?

På din kurs i japanska i Kobe är lektionerna dynamiska och fördjupande och du kommer att träna i reducerade grupper, vilket säkrar snabba framsteg. Oavsett om du vill ta en standardspråkkurs i japanska eller avancera snabbare genom intensiva studier, har vi den perfekta kursen för dig. Några av de kurser vi erbjuder inkluderar:

  • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
  • Sommarskolor för 13- till 17-åringar

 

Har du några övriga frågor om att studera japanska i Kobe?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig