Språkresor till Jersey

Utmärkt, 199 omdömen

Njut av en soldränkt övistelse på en kurs i engelska på Jersey! Lär dig engelska på Jersey och bo på en brittisk ö med starkt franskt inflytande, fördjupa dig i den unika kulturen varje dag och prata engelska med den vänliga lokalbefolkningen. När du frossar på färsk fisk och skaldjur, vandrar på de fantastiska klipporna och simmar i Kanalen utvecklar du dina kunskaper i engelska och skapar oförglömliga minnen. Varför inte utforska en helt ny kultur och lära dig engelska på Jersey?

 
Språkresor till Jersey
Jersey
1 / 10
Engelska skolor på Jersey

När du studerar engelska på Jersey får du chansen att utforska en av Storbritanniens mest unika platser - en engelsktalande ö med all Europas charm. Alla våra partnerskolor erbjuder fördjupande språkkurser utomlands så att du pratar engelska på nolltid och här får du chansen att öva dina färdigheter varje dag när du utforskar städerna och byarna på denna idylliska ö. På en kurs i engelska på Jersey kommer du att uppleva fantastiska sevärdheter, inklusive St. Aubin's Bay, Elizabeth Castle och fyren La Corbière!

Varför studera engelska på Jersey?

esl Jersey language stay 3 column 1
Stadsliv
  • Upplev det idylliska ölivet med ett av de bästa klimaten på de brittiska öarna på en kurs i engelska på Jersey och fördjupa dig i språket genom att praktisera med lokalbefolkningen och utlänningar varje dag - kontakta oss för mer information om att bo på Jersey.
  • I öns huvudstad St. Helier kan du utforska stadens historia på Maritime Museum, eller tillbringa en lugn eftermiddag borta från studierna i engelska på Jersey vid Botanic Gardens på Samarès Manor!
esl Jersey language stay 3 column 2
Resande
  • Med ett fint nät av vandrings- och cykelleder över hela ön är det möjligt att utforska hela det vackra Jersey utan att någonsin behöva ta kollektivtrafik.
  • När du inte studerar engelska på Jersey, se då till att ta en tur till den fantastiska nordkusten, med populära stränder som Plémont och Greve de Lecq, där du kan koppla av och njuta av solen!
esl Jersey language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Jersey är känt för sina fantastiska stränder och det omgivande havet, och medan du studerar engelska på Jersey kan du prova havssimning eller kajakpaddling!
  • För en lugnare eftermiddag, gå med på en fotograferingstur i naturen för att få en glimt av öns skönhet eller njut av en rundtur i de unika bunkrarna från andra världskriget runt kusten.

Populära frågor om att studera engelska på Jersey:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska på Jersey?

Våra engelska kurser i Jersey börjar från bara 362 euro (310 pund) per vecka, och på grund av mängden färska råvaror på ön är det också lätt att äta billigt. Om du vill resa runt på ön kan du hyra cykel för mindre än 22 euro (20 pund) per dag, medan en resa med lokala bussar bara kostar 2:65 euro (2:40 pund). Kontakta oss för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands!

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Jersey?

  • Upptäck en idyllisk ö där du totalt kan fördjupa dig i det lokala livet när du pluggar engelska på Jersey, lär känna lokalbefolkningen och utforskar den fascinerande och unika kulturen på ön!
  • För en litet speciell språkresa är Jersey platsen att vara - du kan lära känna hela denna kompakta ö under din vistelse, från små byar till fantastiska stränder och kust!

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra på Jersey?

När du lär dig engelska i Jersey kommer du att vara helt fördjupad i öns liv, lära känna såväl lokalbefolkningen som utlänningar och prata med dem varje dag! På en kurs i engelska på Jersey hos en av våra partnerskolor kommer du också att utveckla dina språkliga färdigheter snabbt, eftersom våra partners erbjuder en rad olika typer av kurser. Några av våra språkkurser utomlands inkluderar:

  • Språklektioner från A2- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
  • Kombinerade kurser i allmän engelska och affärsengelska

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Jersey?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig