Språkresor till Faro

Utmärkt, 58 omdömen

Anmäl dig till en kurs i portugisiska i Faro, Algarves otroliga huvudstad! Staden var ett viktigt centrum för romersk handel, och det finns gott om historia för dig att utforska då du studerar portugisiska i Faro. Faktum är att stadens fantastiska historiska och kulturella arv ger Faro sin egna speciella charm, och du får garanterat härliga minnen från tiden du pluggade portugisiska i Faro!

 
Språkresor till Faro
Faro
1 / 10
Portugisiska skolor i Faro

I den här historiska staden känner du energivibbar året runt: det otroliga köket, gott vin och de legendariska festivalerna kommer alla att följa dig under din kurs i portugisiska i Faro! Du studerar portugisiska i Faro på en av våra fantastiska partnerskolor, som ser till att du gör ordentliga framsteg då du läser portugisiska utomlands under fördjupade lektioner. När du lär dig portugisiska i Faro, kommer du också att vara en kort promenad från Gamla stan, med sevärdheter som Centro de Ciência Viva do Algarve och Jardim Manuel Bivar!

Varför studera portugisiska i Faro?

esl Faro language stay 3 column 1
Stadsliv
  • På din kurs i portugisiska i Faro spenderar du din tid med att njuta av solen och utforska den unika kulturen i Algarve på ställen som Museu Regional Do Algarve - kontakta oss för mer information om bor i Faro.
  • När du studerar portugisiska utomlands här, var noga med att prova lokala delikatesser som Caldeirada, en fiskgryta, och koppla av på lokala stränder som den spektakulära Praia de Faro!
esl Faro language stay 3 column 2
Resande
  • Faro är verkligen porten till Algarve-regionen, där du kan uppleva nattlivet och attraktionerna på orter som Albufeira, eller utforska djurlivet i Parque Natural da Ria Formosa.
  • När du lär dig portugisiska i Faro, se till att ta en båttur till Ilha da Bareta (den öde ön), där du kommer att hitta av en av de bästa stränderna i Algarve.
esl Faro language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Det finns gott om aktiviteter när du lär dig portugisiska utomlands i Faro som tar dig ut på det vackra havet, från val- och delfinskådning till kajaklektioner!
  • Du kan också ta en surfinglektion eller köra fyrhjuling på landsbygden, och när du vill koppla av, njut av en kulinarisk provtur av det bästa portugisiska köket i Faro.

Populära frågor om att studera portugisiska i Faro:

Hur mycket kostar det att bo och studera portugisiska i Faro?

Faro är ett bra ställe att studera portugisiska utomlands, speciellt om du vill prova traditionell portugisisk mat, för vilken du kan förvänta dig att betala runt 10 euro för en måltid på en restaurang, medan lokala mellanmål som bifana bara kan kosta 2 euro. Våra portugisiska kurser i Faro startar från 285 euro per vecka, så kontakta oss på ESL för en gratis prisoffert för din språkkurs utomlands i Portugal.

 

Vilka är fördelarna med att studera portugisiska i Faro?

  • Faro är en solmättad destination, perfekt för dig som vill kombinera att studera portugisiska utomlands med en oförglömlig strandsemester.
  • När du lär dig portugisiska i Faro, lär du dig mer om Algarves unika kultur, samtidigt som du övar din portugisiska varje dag med den vänliga lokalbefolkningen i staden.

Vilken typ av kurser i portugisiska kan jag göra i Faro?

ESL erbjuder ett brett utbud av portugisiska kurser i Faro för både juniorer och vuxna - så om du letar efter en avancerad kurs eller en för nybörjare, kan vi hjälpa dig med den perfekta språksemestern! Några av kurserna på våra partnerskolor inkluderar:

  • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
  • Kombinerade privat- och grupplektioner

Har du några övriga frågor om att studera portugisiska i Faro?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig