Språkresor till Brighton

Utmärkt, 2038 omdömen

Med sin öppenhet och typiska brittiska kuststadskänsla, låter en engelsk språkresa till Brighton dig fördjupas i brittisk badortscharm! Att studera engelska i Brighton betyder att du får tillfälle att utveckla dina språkliga färdigheter medan du utforskar en av Storbritanniens mest välkomnande och färgstarka platser. Här finns något för var och en. Vare sig du är en ung student som vill träffa nya människor i en mångkulturell stad, eller en vuxen student som söker en professionell erfarenhet, erbjuder Brighton massor av attraktioner och möjligheter på din språkresa utomlands.

 

 
Språkresor till Brighton
Brighton
1 / 10
Engelska skolor i Brighton

Brighton drar till sig språkstudenter i alla åldrar tack vare sin avslappnade atmosfär och sitt läge vid havet – den ideala mixen för en oförglömlig språkresa utomlands! Tänk dig att ta en promenad på ikoniska Brighton Pier innan din kurs i engelska i Brighton och avsluta dagen på en av de livliga restaurangerna på The Lanes – att plugga engelska i Brighton är alltid spännande! ESL:s partnerspråkskolor erbjuder olika typer av språkkurser utomlands för att passa olika nivåer och studiemål. Du kommer utan tvekan att hitta en som passar dig.

 

Varför studera engelska i Brighton?

esl Brighton language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Du praktiserar din engelska varje dag då du blandar dig med lokalbor och studenter i denna öppna stad och upptäcker sevärdheter som the grand Royal Pavilion och den breda Brighton Beach – kontakta oss för mer information om att bo i Brighton
 • Ett kulturnav där festivaler hålls under hela året och där du kan fördjupa dig i brittisk kultur medan du läser engelska utomlands, inklusive Brighton Pride, julmarknader, jazzfestivaler och mycket mer!
esl Brighton language stay 3 column 2
Resande
 • Brighton ligger perfekt för att utforska andra populära engelska resmål, som London – hoppa upp på ett tåg och du kan vandra på den livliga huvudstadens gator och öva din engelska inom mindre än en timme!
 • När du pluggar engelska i Brighton är det också möjligt att resa utmed kusten för att få en känsla för det typiska engelska livet i mindre städer som Rye eller Chichester, där du kan lära dig mer om Englands historia.
esl Brighton language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Ett måste för alla som läser engelska utomlands i Brighton, är att besöka BA i360. Ett otroligt, 162 m högt observationstorn som från strandkanten erbjuder en fantastisk utsikt över den omgivande landsbygden och kustlinjen!
 • Om du vill göra en aktiv språkresa, ge dig ut på vattnet i en motorbåt för en spännande upplevelse, eller hyr en kajak för att lära känna kusten i din egen takt.

Vanliga frågor om att studera engelska i Brighton

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Brighton?

Engelskkurserna i Brighton börjar från 406 euro (350 pund) per vecka och det går att bo billigt i Brighton. Med  en endagsbiljett, som kostar 5:20 euro (4:70 pund) är det ekonomiskt att åka buss, och en måltid kostar dig i genomsnitt 17 euro (15 pund). Om du är bekymrad över kostnaderna, kontakta oss för ett gratis prisförslag för din språkresa utomlands!

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Brighton?

 • I denna internationella kuststad studerar du engelska utomlands med människor från hela världen, från universitetsstudenter till ungdomar bland andra.
 • Denna stad är ett nav för kultur och konst, med en fullspäckad evenemangskalender som året runt innehåller musik, festivaler, friluftsteater och matfestivaler – den perfekta platsen att praktisera din engelska!

Vilken typ av engelskkurser kan jag studera i Brighton?

När du beslutat dig för att studera engelska i Brighton, finns det många olika kurser att välja bland – våra partnerskolor erbjuder kurser för ungdomar, universitetsstudenter och vuxna yrkesverksamma! Vissa av engelskkurserna vi erbjuder i Brighton inkluderar:

 • Allmänna kurser från nybörjare till avancerade studenter
 • Engelska för yrkesverksamma
 • Förberedande kurser för IELTS-examen
 • Engelska plus specialinriktning (engelska och marknadsföring, etc.)

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Brighton?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig