Språkresor till Chester

Utmärkt, 142 omdömen

Full av romerska och medeltida ruiner och omgiven av pittoreskt grönt landskap, på en engelsk språkresa till Chester kommer du att uppleva livet som en infödd i England! Beläget på gränsen mellan England och Wales, är Chester en mångsidig stad, fylld med historiska sevärdheter och modern industri, som du kan utforska när du studerar engelska i Chester! Våra kurser i engelska i Chester är det bästa sättet att njuta av den här lilla pärlan, bara ett stenkast från Liverpool och att fördjupa dig i brittisk kultur.

 
Språkresor till Chester
Chester
1 / 10

Engelska skolor i Chester

Studenter lockas av att lära sig engelska i Chester tack vare dess småstadscharm och storstadsfaciliteter, från shopping till mat och attraktioner! När du har bestämt dig för att studera engelska i Chester, erbjuder våra partnerskolor ett antal språkkurser av hög kvalitet så att du kan utveckla dina färdigheter snabbt och i total fördjupning. Våra kurser i engelska i Chester ges i hjärtat av staden, nära sevärdheter som Eastgate Clock och Chester Roman Amphitheatre, så du kommer att befinna dig i händelsernas centrum!

Varför studera engelska i Chester?

esl Chester language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Chester har ett koncentrat av engelsk kultur, och när du pluggar engelska i Chester kan du utforska områdets lokala historia och delta i engelska traditioner - kontakta oss för mer information om att bo i Chester.
 • När du studerar engelska i Chester kan du besöka den gotiska Chester Cathedral och den romerska amfiteatern, njuta av eftermiddagste i ett av de underbara terummen eller shoppa på den berömda gatan känd som The Row.
esl Chester language stay 3 column 2
Resande
 • När du vill ta en paus i pluggandet av engelska i Chester och göra en storstadsflykt, res till närliggande Liverpool för gott om shopping och chansen att besöka Liverpool Beatles Museum!
 • Om du är mer av en naturälskare är Chester idealiskt beläget för en resa till den walesiska landsbygden - den vackra regionen Denbighshire ligger mindre än en timmes bilresa bort.
esl Chester language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Börja dagen på din språkkurs utomlands genom att ta en promenad längs Chesters stadsmurar, där du kan beundra den vackra utsikten över den historiska stadskärnan.
 • För litet spänning under din språkresa utomlands, prova ett av stadens escape rooms eller njut av en dag med tävlingar på Chester hästkapplöpningsbana!

Populära frågor om att studera engelska i Chester:

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Chester?

 • Chester har en perfekt blandning av charmen i en liten stad och attraktionerna i en storstad, så du kommer aldrig att få tråkigt när du studerar engelska i Chester!
 • Staden är idealiskt belägen nära Liverpool för yrkesverksamma som söker arbete i norra England.
 • Utforska Englands fascinerande historia vid Chesters romerska ruiner - perfekt om du vill förstå mer av Storbritanniens historiska arv medan du pluggar språket!

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Chester?

Våra partnerskolor erbjuder ett brett utbud av engelska kurser i Chester som du kan välja mellan, så oavsett din nivå hittar du den perfekta kursen för din språkresa utomlands! Några av våra program i Chester inkluderar:

 • Språkkurser från A1- till C1-nivå inklusive intensivkurser
 • Förberedande examenskurser för IELTS
 • Intensivkurser för vuxna 25+

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Chester?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig