Språkresor till Chester

Full av romerska och medeltida ruiner och omgiven av pittoreskt grönt landskap, på en engelsk språkresa till Chester kommer du att uppleva livet som en infödd i England! Beläget på gränsen mellan England och Wales, är Chester en mångsidig stad, fylld med historiska sevärdheter och modern industri, som du kan utforska när du studerar engelska i Chester! Våra kurser i engelska i Chester är det bästa sättet att njuta av den här lilla pärlan, bara ett stenkast från Liverpool och att fördjupa dig i brittisk kultur.

 
Språkresor till Chester
Chester
1 / 10
prev
next
Engelska skolor i Chester

Studenter lockas av att lära sig engelska i Chester tack vare dess småstadscharm och storstadsfaciliteter, från shopping till mat och attraktioner! När du har bestämt dig för att studera engelska i Chester, erbjuder våra partnerskolor ett antal språkkurser av hög kvalitet så att du kan utveckla dina färdigheter snabbt och i total fördjupning. Våra kurser i engelska i Chester ges i hjärtat av staden, nära sevärdheter som Eastgate Clock och Chester Roman Amphitheatre, så du kommer att befinna dig i händelsernas centrum!

Varför studera engelska i Chester?

esl Chester language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Chester har ett koncentrat av engelsk kultur, och när du pluggar engelska i Chester kan du utforska områdets lokala historia och delta i engelska traditioner - kontakta oss för mer information om att bo i Chester.
 • När du studerar engelska i Chester kan du besöka den gotiska Chester Cathedral och den romerska amfiteatern, njuta av eftermiddagste i ett av de underbara terummen eller shoppa på den berömda gatan känd som The Row.
esl Chester language stay 3 column 2
Resande
 • När du vill ta en paus i pluggandet av engelska i Chester och göra en storstadsflykt, res till närliggande Liverpool för gott om shopping och chansen att besöka Liverpool Beatles Museum!
 • Om du är mer av en naturälskare är Chester idealiskt beläget för en resa till den walesiska landsbygden - den vackra regionen Denbighshire ligger mindre än en timmes bilresa bort.
esl Chester language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Börja dagen på din språkkurs utomlands genom att ta en promenad längs Chesters stadsmurar, där du kan beundra den vackra utsikten över den historiska stadskärnan.
 • För litet spänning under din språkresa utomlands, prova ett av stadens escape rooms eller njut av en dag med tävlingar på Chester hästkapplöpningsbana!

Populära frågor om att studera engelska i Chester:

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Chester?

 • Chester har en perfekt blandning av charmen i en liten stad och attraktionerna i en storstad, så du kommer aldrig att få tråkigt när du studerar engelska i Chester!
 • Staden är idealiskt belägen nära Liverpool för yrkesverksamma som söker arbete i norra England.
 • Utforska Englands fascinerande historia vid Chesters romerska ruiner - perfekt om du vill förstå mer av Storbritanniens historiska arv medan du pluggar språket!

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Chester?

Våra partnerskolor erbjuder ett brett utbud av engelska kurser i Chester som du kan välja mellan, så oavsett din nivå hittar du den perfekta kursen för din språkresa utomlands! Några av våra program i Chester inkluderar:

 • Språkkurser från A1- till C1-nivå inklusive intensivkurser
 • Förberedande examenskurser för IELTS
 • Intensivkurser för vuxna 25+

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Chester?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig