Språkresor till Vancouver

Utmärkt, 931 omdömen

Att studera engelska i Vancouver omgiven av fantastisk naturskönhet vid stranden av Stilla havet är den perfekta mixen av spännande stad och härlig natur! En språkresa till Vancouver ger dig den otroliga möjligheten att utveckla dina språkliga färdigheter och samtidigt pröva på något nytt varje dag, från fotvandring i Pacific Spirit National Park till valskådning runt Gulf Islands. När du lär dig engelska i Vancouver hör du språket talas överallt och upplever kanadensiskt liv på första parkett i en av landets mest unika städer! 

 
Språkresor till Vancouver
Vancouver
1 / 10
Engelska skolor i Vancouver

Din kurs i engelska i Vancouver erbjuder dig chansen att förbättra dina färdigheter samtidigt som den ger dig en minnesvärd erfarenhet av att studera engelska utomlands. Denna internationella stad har gott om språkskolor av hög kvalitet och våra partner har fantastiska installationer, från det livliga distriktet Coal Harbour till historiska Gastown. Med kurser som är perfekta för ungdomar som vill lära sig engelska eller vuxna på jakt efter en affärsinriktad erfarenhet, erbjuder våra kurser i engelska i Vancouver något för var och en!

Varför studera engelska i Vancouver?

esl Vancouver language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Vancouvers fantastiska etniska och kulturella mosaik förstärks av dess invånares vänliga bemötande, vilket gör att du varje dag fördjupar dig i engelskan på din språkresa utomlands.
 • Lokalinvånarna säger ofta att i Vancouver kan du göra allting på en dag: åk skidor på förmiddagen, ät lunch i Chinatown, njut av badstranden på eftermiddagen och skäm bort dig med en autentisk kanadensisk poutine på kvällen!
esl Vancouver language stay 3 column 2
Resande
 • Med så mycket natur alldeles utanför tröskeln är att plugga engelska i Vancouver så mycket mer än bara den urbana erfarenheten!
 • Ta en dagsutflykt till otroliga Vancouver Island för att uppleva orörd vildmark, eller res en timme utanför staden till legendariska skidorten Whistler – det finns så mycket kultur att utforska när du studerar engelska i Vancouver.
esl Vancouver language stay 3 column 3
Arbete
 • Tack vare sitt geografiska läge har staden genomgått en imponerande utveckling av sin hamn, industri och ekonomi i allmänhet, vilket gör den till den perfekta platsen för att söka efter jobb.
 • Viktiga områden utgör turism, handel och naturtillgångar och det finns också gott om arbetstillfällen för yrkeskunniga i närbelägna skidorten Whistler – kontakta oss för mer information om jobbmöjligheter i Vancouver.

Populära frågor om att studera engelska i Vancouver:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Vancouver?

Våra kurser i engelska i Vancouver kostar från 287 euro (422 dollar) per vecka med många olika alternativ beroende på din budget. En biljett på kollektivtrafiken köper du för bara 1:90 euro (2:85 dollar), medan att äta ute på någon av stadens berömda kinesiska eller vietnamesiska restauranger kan kosta mellan 7:0 euro (12 dollar) och 10 euro (15 dollar). Funderar du på att plugga engelska i Vancouver så kontakta oss för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands.

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Vancouver?

 • Bo i ett av Kanadas mest fantastiska områden och ta chansen att lära dig engelska i Vancouver tillsammans med andra internationella studenter och utforska de spännande jobbmöjligheterna i en blomstrande västkuststad.
 • Bortsett från stadens attraktioner finns det massor av aktiviteter att prova på i British Columbia, från skidåkning till fotvandring och valskådning!

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Vancouver?

Vare sig du är en yrkesverksam student som söker en affärsinriktad kurs, eller en student som önskar skapa internationella kontakter, kan du läsa engelska utomlands på någon av våra partnerskolor. En dela v våra program i Vancouver inkluderar:

 • Sommarläger för juniorer
 • Privatlektioner i engelska
 • Standardkurser och intensivkurser på nivåer från A1 till C1
 • Kurser i affärsengelska
 • Förberedande examenskurser inklusive IELTS och TOEFL

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Vancouver?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig