ESL Morocco-language-stay

Marocko

Utmärkt, 77 omdömen
Vill du lära dig Arabiska utomlands? Hitta din favoritplats i Marocko!

Språkresor Marocko

Att lära dig arabiska utomlands är din nyckel till att få en användbar färdighet samtidigt som du lär känna en rik och historisk kultur, och blir en av 300 miljoner som talar arabiska över hela världen. En språkresa till Marocko innebär en unik blandning av nordafrikansk miljö och medelhavsatmosfär som gör detta land så speciellt. Att studera arabiska i Marocko betyder att du ofta lämnar klassrummet för att öva ditt nya språk på gatan. Från att förhandla priser i stadens kryddbasarer till att be om vägbeskrivning i de vackra gamla städerna; att fördjupa dig i detta fascinerande land kommer att vara enkelt!

Under hela ditt språkprogram i Marocko kan du utforska ett varierat utbud av byar och städer, inklusive den vidsträckta metropolen Marrakech och den slående blå arkitekturen i Chefchaouen. Studera arabiska i Marocko och upplev själv sevärdheterna, dofterna och smakerna av den arabiska världen!

Arabiska kurser i Marocko

I Marocko blir du vittne till en unik livsstil, ett folk som respekterar sina förfäder, även i det mest vardagliga. Lämna städernas breda avenyer och dyk ner i Medinans atmosfär bland kryddskatter, ormtjusare och de mångfärgade marknadsstånden. Under de ljumma marockanska kvällarna sprider sig feststämningen på varje gata. Kaféer, restauranger och klubbar sprider sitt goda humör bland lokalinvånare och besökare. Värdigt en saga ur Tusen och en natt, utlovar Marocko en vistelse fylld av häpnadsväckande kontraster.

esl-morocco-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.