esl purpose to have fun and learn hero

Språkkuser för barn & ungdomar (7-17 år)

Det är aldrig för tidigt för att utforska världen och en språkkurs är en bra start.

Språkkuser för barn & ungdomar (7-17 år)

Inte på humör för ytterligare en turistresa utomlands? Gör något smart på din semester: lär dig medan du har kul och utforska resmålet du valt - det kan vara en storstad, en pittoresk mindre stad eller till och med en pärla vid havet! Du kommer också att få massor av nya internationella vänner och du återvänder hem med tusentals minnen i din kamera. Faktum är att de flesta av våra studenter tycker så mycket om denna typ av upplevelse att de ofta gör om den igen!

Språkprogram för barn och tonåringar

Vi är stolta över att samarbeta med förstklassiga språkskolor som erbjuder ett brett utbud av kurser och roliga aktiviteter.

ESL course plus junior hub hero

Språkkurs PLUS Aktiviteter (7- till 17-åringar)

Programmen « Språk PLUS » har utformats för de som önskar koncentrera sig på att utöva en sport eller på en speciell aktivitet, som en integrerad del av språkprogrammet.
 
Det är alltid lättare att lära sig samtidigt som man utövar sin favoritsysselsättning. Våra program « Språk PLUS » erbjuder unga studeranden ett lättsamt närmande till språkinlärningen för att stimulera intresse och framsteg med glädje.

ESL private course junior

Privatkurser junior

För en del personer är en traditionell språkskola kanske inte det bästa alternativet för att lära sig ett språk. Vi har en lösning som erbjuder personlig undervisning i en unik miljö: Språkkurser i total fördjupning i lärarens hem. Denna tjänst matchar studenter med en erfaren språklärare i landet de väljer. Resultatet? En personlig inlärningsupplevelse som ger snabbast möjliga framsteg i språket.

esl young learners course hero

Språkläger för juniorer

Ja, unga studenter tenderar att suga åt sig som svampar och lär sig därför språk snabbare. Men vet du hur man ska öka denna förmåga? Genom att göra lärandeprocessen till ett riktigt ÄVENTYR! Dynamiska lektioner, nya internationella vänner och roliga aktiviteter ... spänningen slutar aldrig! Blir det en Engelska och surfing-kurs? Eller ett Franska och ridnings-program? Eller vad sägs om Spanska och dans? Du bestämmer! Dessutom kan du också välja att lära dig mer ovanliga språk som japanska eller koreanska!

esl family course hero

Kurser för familjer

Med våra kurser för hela familjen har barnen roligt med andra barn från hela världen, medan föräldrarna njuter av en aktiv semester, fördjupade i en ny kultur.

Våra studenter frågar ofta:

Hur långa är ESL:s språkresor för barn och tonåringar?

På ESL kan vi skräddarsy ditt barns språkkurs efter den längd ni önskar, men vanligtvis varar ett språkprogram för juniorer mellan en och nio veckor. Våra High School-program är längre, och tonåringarna kan välja att stanna i en termin eller upp till ett år.

Hur många personer kommer att finnas i en språkklass?

På våra partnerskolor kommer barn att vara i en klass med 15 deltagare, vilket innebär att de kommer att dra nytta av viss individuell hjälp från läraren och göra snabba framsteg i sina språkkunskaper. Mindre grupper uppmuntrar också barn att prata med alla sina kamrater, vilket skapar nära vänner och utvecklar kommunikationsförmågan.

Vad inkluderar priset för språkkursen för juniorer?

En språkkurs för juniorer med ESL omfattar språkundervisning, boende med helpension, plus alla aktiviteter och utflykter som specificeras i studieprogrammet. Det kan dock finnas ytterligare aktiviteter som medför en extra kostnad. Vi rekommenderar också att eleverna får fickpengar runt 800 kronor per vecka för att täcka ytterligare aktiviteter, telefonkredit, snacks, drycker, souvenirer och andra kostnader.

Har du några frågor om att studera utomlands med ESL?

Varför välja ESL för din nästa resa?
solid-five-stars-school.blue
solid-five-stars-school.blue
Topprankad och prisvinnande språkreseförmedlare

Våra gratis och personliga tjänster är konsekvent topprankade på Google, och 97% av våra studenter rekommenderar oss till sina vänner och släktingar. Dessutom är ESL en livstidsvinnare efter att ha röstats fram bäst i Europa fem gånger på St Star Awards.

solid-price-reduced.blue
solid-price-reduced.blue
Lägstaprisgaranti

Få prisskillnaden tillbaka om du hittar ett bättre erbjudande för samma program med en annan förmedlare eller direkt med skolan.

  

solid-customer-advisor.blue
solid-customer-advisor.blue
Gratis rådgivning och A till Ö-tjänster

Våra team är experter på språkresor och deras erfarenhet i branschen är både professionell och personlig. Våra gratis och personliga tjänster sträcker sig längre än till avresan - våra rådgivare står till ditt förfogande före, under och efter din vistelse.

solid-people-in-shield.blue
solid-people-in-shield.blue
Kvalitetskontroll

Vi väljer partnerspråkskolor enligt krävande kriterier - högkvalitativa anläggningar, små gruppstorlekar på olika nivåer, bra läge, förstklassig undervisning och ett spännande aktivitetsprogram, bland andra aspekter. Vi besöker regelbundet våra partnerskolor eftersom det är mycket viktigt för oss att ha ett nära förhållande med våra partner och att hålla koll på den lokala utvecklingen.   

solid thump up speech bubble icon
solid thump up speech bubble icon
Tusentals studentomdömen

Vi samlar systematiskt åsikter och omdömen från tusentals studenter som valt ESL för att åka utomlands. Alla omdömen kontrolleras noggrant för att säkerställa äkthet och läggs till på våra skolsidor för att ge framtida studenter förstahandsuppgifter och aktuella fakta.

solid-house.blue
solid-house.blue
Ett brett utbud av boendealternativ med kvalitet

Vår portfölj innehåller också ett stort antal typer av boende, så att vi kan erbjuda var och en av våra studenter det lämpligaste alternativet. Från värdfamiljer och studenthem till privata och delade lägenheter är alla våra boendetyper noggrant utvalda för en bekväm och praktisk boendeupplevelse utomlands.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero