esl purpose to have fun and learn hero

Språkläger för juniorer (8-17 år)

Det är aldrig för tidigt för att utforska världen och en språkkurs är en bra start.

Språkresor utomlands för 8- till 17-åringar

Ja, unga studenter tenderar att suga åt sig som svampar och lär sig därför språk snabbare. Men vet du hur man ska öka denna förmåga? Genom att göra lärandeprocessen till ett riktigt ÄVENTYR! Dynamiska lektioner, nya internationella vänner och roliga aktiviteter ... spänningen slutar aldrig! Blir det en Engelska och surfing-kurs? Eller ett Franska och ridnings-program? Eller vad sägs om Spanska och dans? Du bestämmer! Dessutom kan du också välja att lära dig mer ovanliga språk som japanska eller koreanska!

Språkprogram för barn och tonåringar

Vi är stolta över att samarbeta med förstklassiga språkskolor som erbjuder ett brett utbud av kurser och roliga aktiviteter.

Varför gå på ett språkläger för juniorer utomlands?

Genom att anmäla dig till en av våra sommarläger, kommer du att:

  • - Lära dig att kommunicera på ett nytt språk dagligen
  • - Få vänner från hela världen och därigenom förvärva viktiga sociala och interkulturella färdigheter
  • - Njuta av roliga och aktiva lektioner som ges av erfarna infödda instruktörer
  • - Ha jättekul tack vare vårt noggrant planerade aktivitetsprogram
  • - Utveckla en djup känsla av nyfikenhet och global medvetenhet

Mer om våra språkläger för juniorer

Över 25 års erfarenhet har lärt oss att barn och tonåringar kräver mycket specifika och skräddarsydda program. Det är därför, förutom att erbjuda många aktivitetsval, vi bara arbetar med språkskolor som erbjuder aktiva och åldersanpassade lektioner. Vi väljer boendealternativ mycket noga och ser till att alla involverade vuxna är välutbildade för sin uppgift och ger lämplig tillsyn. Sist men inte minst garanterar vi alla aspekter av våra unga studenters språkkurser utomlands och fokuserar på att skapa en rolig och social miljö - den perfekta atmosfären för oförglömlig vänskap!

Varför välja ESL för ett språkläger för juniorer utomlands?

Vår stora erfarenhet av att arbeta med unga studenter har gjort det möjligt för oss att utveckla mycket specifika kurser som garanterar aktivt lärande i en säker och ständigt övervakad miljö. Om du bokar en av våra juniorkurser får du följande gratis tjänster:

 

  • - En expertrådgivare som kommer att vägleda dig genom de bästa alternativen för barn och tonåringar
  • - Ett urval av boendealternativ som värdfamiljer eller residens med tillsyn
  • - Stöd för dina researrangemang - vårt team är här för att erbjuda hjälp med flyg, dokumentation etc.
  • - Personliga och omfattande förslag på vad man kan kombinera språkkursen med - våra Språk PLUS- kurser
  • - Information om våra specialerbjudanden och rabatter för att se till att du får ut mesta möjliga av din budget

 

Vill veta mer? Kontakta oss och låt oss berätta! Alternativt kan du också hitta mer information i vår gratisbroschyr.

Våra studenter frågar ofta:

Hur långa är ESL:s språkresor för barn och tonåringar?

På ESL kan vi skräddarsy ditt barns språkkurs efter den längd ni önskar, men vanligtvis varar ett språkprogram för juniorer mellan en och nio veckor. Våra High School-program är längre, och tonåringarna kan välja att stanna i en termin eller upp till ett år.

Hur många personer kommer att finnas i en språkklass?

På våra partnerskolor kommer barn att vara i en klass med 15 deltagare, vilket innebär att de kommer att dra nytta av viss individuell hjälp från läraren och göra snabba framsteg i sina språkkunskaper. Mindre grupper uppmuntrar också barn att prata med alla sina kamrater, vilket skapar nära vänner och utvecklar kommunikationsförmågan.

Vad inkluderar priset för språkkursen för juniorer?

En språkkurs för juniorer med ESL omfattar språkundervisning, boende med helpension, plus alla aktiviteter och utflykter som specificeras i studieprogrammet. Det kan dock finnas ytterligare aktiviteter som medför en extra kostnad. Vi rekommenderar också att eleverna får fickpengar runt 800 kronor per vecka för att täcka ytterligare aktiviteter, telefonkredit, snacks, drycker, souvenirer och andra kostnader.

Har du några frågor om att studera utomlands med ESL?

Varför välja ESL för din nästa resa?

ESL icon five stars school
ESL icon five stars school
Topprankad och prisvinnande språkreseförmedlare

Våra gratis och personliga tjänster är konsekvent topprankade på Google, och 97% av våra studenter rekommenderar oss till sina vänner och släktingar. Dessutom är ESL en livstidsvinnare efter att ha röstats fram bäst i Europa fem gånger på St Star Awards.

ESL icon reduced price
ESL icon reduced price
Lägstaprisgaranti

Få prisskillnaden tillbaka om du hittar ett bättre erbjudande för samma program med en annan förmedlare eller direkt med skolan.

  

solid-customer-advisor.blue
solid-customer-advisor.blue
Gratis rådgivning och A till Ö-tjänster

Våra team är experter på språkresor och deras erfarenhet i branschen är både professionell och personlig. Våra gratis och personliga tjänster sträcker sig längre än till avresan - våra rådgivare står till ditt förfogande före, under och efter din vistelse.

ESL icon people in sheild
ESL icon people in sheild
Kvalitetskontroll

Vi väljer partnerspråkskolor enligt krävande kriterier - högkvalitativa anläggningar, små gruppstorlekar på olika nivåer, bra läge, förstklassig undervisning och ett spännande aktivitetsprogram, bland andra aspekter. Vi besöker regelbundet våra partnerskolor eftersom det är mycket viktigt för oss att ha ett nära förhållande med våra partner och att hålla koll på den lokala utvecklingen.   

ESL icon thumbs up
ESL icon thumbs up
Tusentals studentomdömen

Vi samlar systematiskt åsikter och omdömen från tusentals studenter som valt ESL för att åka utomlands. Alla omdömen kontrolleras noggrant för att säkerställa äkthet och läggs till på våra skolsidor för att ge framtida studenter förstahandsuppgifter och aktuella fakta.

ESL icon house
ESL icon house
Ett brett utbud av boendealternativ med kvalitet

Vår portfölj innehåller också ett stort antal typer av boende, så att vi kan erbjuda var och en av våra studenter det lämpligaste alternativet. Från värdfamiljer och studenthem till privata och delade lägenheter är alla våra boendetyper noggrant utvalda för en bekväm och praktisk boendeupplevelse utomlands.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero