Språkresor till Cusco

Utmärkt, 45 omdömen

En språkresa till Cusco betyder en vistelse i den äldsta staden på den amerikanska kontinenten, där du fördjupar dig i inkaimperiets magi och upptäcker förcolumbianska monument. Om du väljer att studera spanska i Cusco, befinner du dig omsluten av historia och otroliga naturlandskap och du kommer att praktisera din spanska varje dag med den vänliga lokalbefolkningen. Oavsett om du letar efter att utforska spännande arkeologiska ruiner eller prova det lokala köket, är det ett perfekt val att plugga spanska i Cusco!

 
Språkresor till Cusco
Cusco
1 / 10
Spanska skolor i Cusco

När du studerar spanska i Cusco har du den unika möjligheten att bo bland inkaruinerna, utforska sevärdheterna från det gamla imperiet och de mer moderna attraktionerna i staden. Våra partnerskolor ligger i hjärtat av staden, så på en kurs i spanska i Cusco, kommer du att vara bara en kort promenad från ruinerna av Qorikancha och Grand Cusco-katedralen. När du lär dig spanska i Cusco kommer du att fördjupa dig i stadens historia, samtidigt som du övar spanska med lokalbefolkningen och andra internationella besökare!

Varför studera spanska i Cusco?

esl Cusco language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Känd som porten till otroliga Machu Picchu, finns det gott om saker att utforska i själva staden då du läser spanska utomlands, från Planetarium till Museo Inca.
 • Se till att du besöker marknaden San Pedro medan du studerar spanska i Cusco, där du kan skaffa en äkta lamatröja, och om du befinner dig här i juni, måste du prova en traditionell chiriuchu!
esl Cusco language stay 3 column 2
Resande
 • Det finns så många ställen att se när du studerar spanska i Cusco - staden är starten på vandringar till Machu Picchu och ”the Inca Trail”, men du kan också besöka det unika Regnbågsberget, som inte fanns innan 2015!
 • Bara en kort åktur utanför Cusco, är det värt att besöka Pisac när du lär dig spanska utomlands i Peru. En liten by full av en mängd inkaruiner.
esl Cusco language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Oavsett om du vill ta in vyn över Cusco på en vandringstur eller gå upp i bergen på en intensiv vandring, finns det så mycket att göra på en kurs i spanska i Cusco!
 • Om du vill få erfarenhet av volontärarbete i Cusco under din språkresa utomlands, kan våra partnerskolor hjälpa dig att hitta möjligheter så att du kan ge något tillbaka till det lokala samhället - kontakta oss för mer information!

Populära frågor om att studera spanska i Cusco:

Hur mycket kostar det att bo och studera spanska i Cusco?

Om du besöker de lokala restaurangerna på din språkkurs utomlands i Cusco, kan du förvänta dig att betala mindre än 2:50 euro (10 soles) för en måltid, vilket innebär att du kan njuta av massor av lokala specialiteter på din språkresa! För att komma runt i Cusco kan en taxiresa kosta cirka 0:90 euro (4 soles) under dagtid. Våra spanska kurser i Cusco startar från 168 euro (748 soles). Ta gärna kontakt med ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Cusco!

Vilka är fördelarna med att studera spanska i Cusco?

 • När du studerar spanska i Cusco, kommer du att ha ditt livs äventyr. Du besöker ikoniska arkeologiska platser och fördjupar dig i traditionell peruansk kultur.
 • Du lär dig spanska i Cusco med massor av andra internationella studenter och gör snabba framsteg när du besöker lokala restauranger och utforskar stadens fantastiska museer!

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra i Cusco?

Våra partnerskolor erbjuder ett brett utbud av språkkurser utomlands för alla studenter, så om du letar efter en nybörjarkurs eller något mer avancerat, kommer vi att hitta rätt kurs i spanska i Cusco för dig. Några av de kurser vi erbjuder inkluderar:

 • Standardkurser från A1- till C1-nivå
 • Kombinerade privat- och grupplektioner
 • Privatundervisning

Har du några övriga frågor om att studera spanska i Cusco?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig