esl 30 course hero

Kurser för 30+

Skräddarsydd undervisning endast för personer över 30

Språkkurser utomlands för personer 30+

Dessa kurser erbjuder en vuxnare studiemiljö än i en standardkurs för vuxna (vilka är tillgängliga för alla över 30 år). Om du främst behöver lära dig engelska för mer informella delar av ditt yrkesliv till skillnad för ett specifikt professionellt mål, är denna kurs ett perfekt val.

Viktig information

Kurslängd:
1+ week
Minimumålder:
30
Gruppstorlek:
12-15
Startnivå:
Låg - Medel

Varför gå en kurs för 30+ utomlands?

 • Studera och lär känna människor i liknande ålder och intressen samt skapa ett ovärderligt nätverk som sträcker sig över hela världen
 • Gör snabba framsteg för att nå dina språkmål
 • Utveckla en internationell profil som ger dig möjligheten att vidga dina vyer
 • Lämna din bekvämlighetson och fly din dagliga rutin
 • Ha en späckad semester som ändå är lugn och rolig

Vad ESL kan göra för dig

 • Bistå med professionella rådgivare som hjälper dig att definiera dina behov och mål, samt hjälper dig genom hela processen för att säkerställa framgång från början till slut… gratis!
 • Erbjuda det bästa priset för din språkkurs utomlands – om du hittar ett mer fördelaktigt pris hos en annan byrå eller direkt från skolan, kommer vi att återbetala mellanskillnaden
 • Informera dig om våra specialerbjudanden för få mest möjliga värde för din budget
 • Boka ditt boende efter att du valt från ett stort utbud av alternativ
 • Hjälpa dig med att organisera dina resplaner
 • Assistera dig med att införskaffa visum genom att tillhandahålla alla dokument du behöver
ESL 30 course 1

Vill du veta mer? Kontakta oss för mer information, utan skyldighet att boka något! Om du hellre vill läsa mer om våra kurser och destinationer, tveka inte att kontakta oss och be om en gratisbroschyr.

Vanliga frågor om kurser för 30+ utomlands

Hur många deltagare är det på en språkkurs tillsammans med mig?

Våra partnerskolors mål är att ha små grupper för att säkra att du ska kunna få individuell hjälp med dina språkstudier. Normalt betyder det ett genomsnitt av 10 deltagare per grupp, men det kan variera beroende på språknivå och den tid på åtet du väljer att studera.

Hur avancerade språkkunskaper måste jag ha för att delta i en kurs 30+?

Det finns språkkurser utformade för varje studerande, från nybörjare (A1) till avancerade (C1). När du anländer till skolan kommer du att göra ett utvärderingstest för att placera dig i den grupp som bäst passar din nivå och dina språkliga färdigheter.

Var kommer jag att bo under min språkkurs?

Det finns ett antal boendealternativ tillgängliga under din språkresa. Du kan välja att bo i en värdfamilj, där du får prata språket dagligen, eller välja ett studenthem eller en delad lägenhet, där du kan umgås med andra språkstudenter. Du kan också välja att boka en kurs utan boende om du föredrar att organisera detta på egen hand. Vi kan även rekommendera hotell i olika kategorier nära kurscentret.

Har du ytterligare frågor om att studera utomlands med ESL?

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero