Språkresa till Leysin, Schweiz

Bra, 221 omdömen

Studera engelska i Leysin och upplev ett underbart schweiziskt landskap! På en kurs i engelska i Leysin omges du av alpin natur och får praktisera dina språkliga färdigheter på en charmig semesterort. Från skidåkning till slädfärder och vandringar, det finns så mycket att göra i denna pittoreska by att du kommer att få oförglömliga minnen av att plugga engelska i Leysin!

 
Språkresa till Leysin, Schweiz
Leysin
1 / 10
Engelska skolor i Leysin

Då du läser engelska i Leysin i en vacker omgivning kommer du att träffa internationella besökare med vilka du kan praktisera dina språkliga färdigheter. Vår partnerspråkskola säkrar att du gör snabba framsteg när du studerar engelska i Leysin och du lär känna ortens sevärdheter i hjärtat av byn. Besök slottet i Aigle eller prova på någon spännande aktivitet i Tobogganing Park – du kommer att uppleva mycket kul under din kurs i engelska i Leysin!

Varför studera engelska i Leysin?

esl leysin language stay 3 column 1
Byliv
  • Livet i Leysin kretsar runt dess fantastiska sportmöjligheter – vare sig du vill beundra utsikten från det närbelägna berget La Berneuse, eller vandra på Tour d’Aï, kommer din kurs i engelska i Leysin att vara spännande!
  • Denna spännande by har stått värd för stora sportevenemang som VM i snowboardcross och speedski, så du kanske till och med kan komma att se en tävling när du läser engelska i Leysin – kontakta oss för mer information om att bo i Leysin.
esl leysin language stay 3 column 2
Resande
  • Från Leysin är det möjligt att resa till otroliga Zermatt som ligger i skuggan av det berömda berget Matterhorn!
  • På din kurs i engelska i Leysin bor du bara en kort bilresa från pittoreska Montreux, där du kan uppleva livet på en populär semesterort vid Genèvesjön.
esl leysin language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Det finns massor att göra oavsett årstid när du väljer att studera engelska utomlands i Leysin, från vintersporter till fotvandringar eller att köra mountainbike!
  • Erfarna bergsklättrare kan försöka ta sig upp till Tour d’Aï och då Aigle är säte för Världscykelförbundet, finns det gott om cykelleder i området.

Populära frågor om att studera engelska i Leysin:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Leysin?

När du pluggar engelska i Leysin hittar du billiga livsmedel på någon av de många bondemarknaderna i området, som i Aigle eller i Montreux. Vill du ge dig ut i pisterna i omgivningarna, kostar ett liftkort 46 euro (50 francs) för ungdomar och 51 euro (55 francs) för vuxna. Våra kurser i engelska i Leysin för juniorer startar från 1 416 euro för en vecka och du kan kontakta ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands.

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Leysin?

  • Leysin är en alpby med stark internationell atmosfär, vilket gör att du kan praktisera dina språkliga färdigheter med utlänningar och säsongsarbetare på orten när du studerar engelska i utomlands.
  • Leysin erbjuder massor av aktiviteter att prova på under din kurs i engelska i Leysin, så du kan kombinera studierna med fantastisk skidåkning och härliga vandringar!

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Leysin?

Vår partnerskola garanterar att du får högkvalitativ språkundervisning både i och utanför klassrummet. Du kommer att ha gjort stora framsteg i språket när du avslutar din språkresa utomlands. Några av våra program i Leysin som vår partnerskola erbjuder inkluderar: 

  • Sommarläger för ungdomar från 8 till 17 år
  • Kurser Engelska PLUS aktivitet för juniorer som tennis, eller ridning

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Leysin?