Språkresor till Regensburg

Utmärkt, 69 omdömen

Med mer än 2000 år av historia är Regensburg den uppenbara platsen för att uppleva traditionell tysk kultur! Bland festivaler, livligt nattliv och kulturaktiviteter kommer du inte att bli uttråkad när du studera tyska i Regensburg. Tack vare sin medeltida charm är Regensburg ett populärt resmål för studenter över hela världen - du kommer inte ha ont om internationella klasskamrater. Lär dig tyska i Regensburg och utforska denna medeltida stad som en riktig lokalbo!

 
Språkresor till Regensburg
Regensburg
1 / 10

German schools in Regensburg

På en tyskakurs i Regensburg kommer du att vara försjunken i kulturlivet. Utforska kullerstensgatorna i Unescos medeltida stad och se de 1500 listade monumenten! På en tyskakurs till Regensburg på en av våra partnerskolor kommer du att vara i total fördjupning och öva dina språkkunskaper både i och utanför klassrummet. Skolan är vara belägen i hjärtat av staden, bara en kort promenad från Haidplatz och sköna Donau!

 

Varför studera tyska i Regensburg?

esl Regensburg language stay 3 column 1
Stadsliv
  • Du får chansen att utforska en mängd historia på en tyskkurs i Regensburg, från Peterskatedralen till den romerska porten Porta Praetoria - kontakta oss för mer information om att bo i Regensburg.
  • Denna fascinerande stad innehåller så mycket att utforska - glöm inte att besöka Regensburg historiska museet för att lära dig mer om staden. Den traditionella Nurnberger korven är ett måste för mellanmålet!
esl Regensburg language stay 3 column 2
Resande
  • Regensburg ligger bara en kort bilresa från några av Baravias mest kända sevärdheter, inklusive Walhalla -monumentet, en stor tysk hall of fame i Donau -dalen.
  • Slappna av från studentlivet i Regensburg och utforska den närliggande bayerska staden Ingolstadt, en vackert bevarad medeltida stad med massor av museer och attraktioner.
esl Regensburg language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Regensburg är en sann dold pärla, där du kan njuta av historiska vandringsturer eller prova mountainbike i de omgivande skogarna!
  • Hyr en kajak i en närliggande sjö för en avkopplande eftermiddag, en behövlig paus från tyskastudierna. Och när solen går ner kan du gå strövtåg i staden för att prova lokala maträtter.

Populära frågor om att studera tyska i Regensburg:

Hur mycket kostar det att bo och studera i Regensburg?

Trots att det är en UNESCO -stad är det fortfarande prisvärt att studera tyska i Regensburg. En måltid på en lokal restaurang i stan kostar mellan 10 EUR och 20 EUR, och du sparar också pengar på kollektivtrafik, eftersom staden är lätt att navigera till fots! Våra tyska kurser i Regensburg börjar från 220 EUR per vecka. Ladda ner en prisoffert för dina språkstudier utomlands i Tyskland.

Vilka är fördelarna med att studera tyska i Regensburg?

  • När du lär dig tyska i Regensburg har du chansen att utforska århundraden av tysk historia och fördjupa dig helt i landets unika kultur!
  • Denna Unescos universitetsstad lockar hundratals turister och internationella besökare varje år, vilket innebär att du inte kommer att ha någon ände av människor att träna din tyska med.

Vilken typ av tyska kurser kan jag studera i Regensburg?

 

Oavsett om du är junior eller vuxen tyska, erbjuder våra partnerskolor i Regensburg ett brett utbud av språkkurser utomlands att välja mellan. ESL kan hjälpa dig att välja rätt kurs för dig oavsett vad dina språkmål är. Några av våra tyska kurser i Regensburg inkluderar:

  • Standard eller intensiv  lektioner från nivå A1 till C1, 
  • Kombination av privat och grupp kurser

 

 

Har du fler frågor om att studera tyska i Regensburg?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig