ESL Germany language stay DE

Tyskland

Bra, 4828 omdömen
Vill du lära dig Tyska utomlands? Hitta din favoritplats i Tyskland!

Språkresor Tyskland

En europeisk maktkoloss där det talas ett av huvudspråken i EU, attraherar Tyskland studenter över hela kontinenten som strävar efter att förbättra sina språkliga färdigheter. Att studera tyska i Tyskland genom en av ESL:s skräddarsydda kurser, erbjuder total fördjupning i ett nytt språk och i en ny kultur dygnet runt. Med ett stort antal resmål att välja bland och över 20 års erfarenhet av att hjälpa studenter att hitta deras ideala språkkurser utomlands, garanterar ESL en oförglömlig vistelse i Europas kulturella och kommersiella maktcentrum.
 

Tyska kurser i Tyskland

Vanliga frågor om Tyskakurser i Tyskland.

Varför läsa tyska i Tyskland?

 

Med över 80 miljoner invånare och ett brett urval städer att välja mellan, är Tyskland det idealiska landet för att praktisera nya språkkunskaper och bredda vyerna. Tyska är ett av de mest eftersökta språken inom affärslivet och det språk som lärs ut mest inom EU efter engelska. En språkresa till Tyskland erbjuder dig tillfälle att läsa, tala och höra tyska dag in och dag ut. Dessutom kommer du att lära känna landet bakom stora vetenskapsmän och tänkare – tyska är uppfinningarnas språk och att lära dig tyska låter dig uppleva dessa tankegångar i original!

Var kan jag plugga tyska i Tyskland?

 

ESL:s stora utbud av kurser och resmål betyder att du har möjlighet att verkligen skräddarsy din språkkurs efter dina behov. Vill du uppleva stadsliv erbjuder vi dig kurser i Berlin, Frankfurt och München för att nämna några av Tysklands populäraste platser. Om du verkligen vill leva som en tysk och väljer en mindre stad, kan vi erbjuda dig chansen att göra detta på platser som Lindau, Bamberg eller Heidelberg. Tysklands storlek gör att det finns många större och mindre städer att välja bland och våra exklusiva kurser låter dig skapa den idealiska språkliga erfarenhet som hjälper dig att uppnå dina mål.

Fördelarna med en kurs i tyska i Tyskland

En språkresa till Tyskland har många fördelar: 

  • Du får tillgång till den högsta kvaliteten på kurser i tyska i Europa
  • Du studerar med studenter från hela världen som kommer för att uppleva den tyska kulturen
  • Du kommer att bo i ett land som är ett av världens mäktigaste
  • Du får kunskaper i tyska och lär dig snabbt medan du dagligen praktiserar med infödda
esl-germany-which-city-to-choose-banner-DE
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.