Språkresor till Marbella

Utmärkt, 49 omdömen

Om du drömmer om en språkkurs utomlands omgiven av fantastiska stränder, exklusiva evenemang och otroliga restauranger, är en kurs i spanska i Marbella ett perfekt val! När du studerar spanska i Marbella kommer du att upptäcka varför denna glamorösa badort drar så många besökare varje år. Från yachterna i Puerto Banús till de vitkalkade gatorna i Gamla stan, finns det så mycket att upptäcka när du lär dig spanska i Marbella!

 
Språkresor till Marbella
Marbella
1 / 10
Spanska skolor i Marbella

Våra partnerspråkskolor i Marbella ger dig den perfekta introduktionen till den här eleganta staden när du studerar spanska i Marbella och upptäcker dess tjusiga yachter, den pittoreska Gamla stan och de fantastiska stränderna. På en kurs i spanska i Marbella på en av våra partnerskolor lär du dig spanska utomlands i total fördjupning, plockar upp språket snabbt och omsätter dina färdigheter i praktiken varje dag. Dessutom kommer du att lära dig spanska i Marbella bara några steg från Playa de la Fontanell och Parque Alameda.

Varför studera spanska i Marbella?

esl Marbella language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Marbella lockar besökare från hela världen, som vill uppleva shopping runt Plaza de los Naranjos och Puerto Banús och dess fantastiska stränder.
 • Under hela året finns det gott om evenemang att delta i när du studerar spanska i Marbella, från en mat- och vinfestival till Starlite-festivalen - kontakta oss för mer information om att bo i Marbella.
esl Marbella language stay 3 column 2
Resande
 • Dra nytta av veckosluten när du studerar spanska utomlands genom att utforska den fantastiska regionen runt Marbella - från att vandra upp till Pico de la Concha till att besöka Castillo Sohail, finns det mycket att göra!
 • Dessutom kan du spendera en dag med att besöka hamnstaden Málaga eller utforska det unika moriska arvet i Granada.
esl Marbella language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Marbella erbjuder så mycket för språkstudenter att uppleva, från båtturer på det kristallklara Medelhavet till canyoning i bergen.
 • Att hyra en cykel ger dig friheten att utforska de fantastiska omgivande områdena i Marbella på din språkkurs utomlands, och om du vill ha en spännande eftermiddag, prova vattenskoter på havet!

Populära frågor om att studera spanska i Marbella:

Hur mycket kostar det att bo och studera spanska i Marbella?

När du studerar spanska utomlands i Marbella, kommer det att vara lätt att hålla din budget! Att äta ute i Gamla stan får dig att spendera mindre än 15 euro för en måltid, medan ett glas vin kan kosta bara 2:50 euro. Våra spanska kurser i Marbella börjar från endast 190 euro, och du får gärna kontakta ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Spanien.

Vilka är fördelarna med att studera spanska i Marbella?

 • På din kurs i spanska i Marbella lär du dig i en autentisk miljö och talar spanska varje dag när du lever livet som en lokalinvånare.
 • Från historiska sevärdheter till vackra stränder finns det något för alla i den här glamorösa staden, där både vuxna och juniorer kommer att få en minnesvärd vistelse!

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra i Marbella?

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra i Marbella?

Våra partnerskolor erbjuder ett brett utbud av språkkurser utomlands, så det finns garanterat något för dig. Oavsett om du är en ung student som letar efter en kortare språkresa eller en vuxen som söker en avancerad kurs, kan ESL hjälpa dig att hitta rätt kurs. Några av våra spanska kurser i Marbella inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C2-nivå, inklusive intensivkurser
 • Privatundervisning
 • Förberedande examenskurser för DELE

Har du några övriga frågor om att studera spanska i Marbella?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig