ireland summer camp

Engelska sommarläger i Irland och Nordirland

Utmärkt, 3668 omdömen
Kolla våra sommarlägerkurser och börja drömma med oss

Engelska sommarläger i Irland och Nordirland

Som ett spirande resmål för språkresor och turism i Europa, har Irland snabbt blivit ett av våra populäraste val för studenter som letar efter en kurs i engelska utomlands för ungdomar. Varför? Irland har en rik kulturhistoria och med sina glada, vänliga lokalinvånare är det ett land där du direkt känner dig som hemma från ögonblicket du landar. ESL erbjuder kvalitetskurser för ungdomar som vill delta i ett sommarläger i Irland och tusentals studenter har givit oss förtroendet år efter år att hitta den idealiska kursen för dem. Upptäck Irland under din kurs i engelska utomlands!

Våra sommarläger i Irland och Nordirland

Varför göra en språkkurs i engelska i Irland eller i Nordirland?

  • Du kommer att vara omgiven av engelska och lära dig i en fräsch, dynamisk miljö som är totalt annorlunda än lektionerna i engelska i klassrummet hemma.
  • Du lär dig i en autentisk omgivning, praktiserar med internationella studenter och lokalinvånare och hör engelska runt omkring dig var du än går.
  • Du upplever campuslivet och träffar nya unga människor som rest för att studera engelska på Irland, precis som du.
  • Du får en oförglömlig erfarenhet när du reser till nya platser i Irland och i Nordirland, deltar i spännande aktiviteter och gör utflykter med skolan.

 

Var kan jag göra en språkkurs i engelska i Irland och Nordirland?

Om du vill testa stadslivet, res då till Dublin, Irlands berömda huvudstad, för att uppleva det verkligt irländska kynnet och känna historien och kulturen i varje gathörn. Är du mer intresserad av äventyr och den berömda, gröna irländska naturen, är Adventure Island vid stranden av Erne Lake den idealiska platsen för ett sommarläger i Nordirland. Småstadsliv väntar dig i Galway på din kurs i engelska för ungdomar i Irland, en omtalad plats i många irländska ballader och ”Irlands kulturella hjärta”.

 

Är engelskan som talas på Irland annorlunda?

Alla engelsktalande länder talar språket litet annorlunda, men du behöver inte bekymra dig för vad du kommer att lära dig på din kurs i engelska på Irland, eftersom grammatik och vokabulär som används på Irland inte skiljer sig mycket från den engelska som lärs ut i skolor i Europa – brittisk engelska. Ibland används olika ord, men att lära sig ett större ordförråd och få en mer global förståelse för engelska medan du besöker nya länder och upplever nya kulturer, är alltid en tillgång.

Våra sommarläger

Välj det resmål som passar dig bäst. Från fantastiska stränder i Australien till vackra berg i Kanada, Vi har dem alla.