ESL Switzerland language stay

Schweiz

Utmärkt, 838 omdömen
Vill du lära dig Engelska utomlands? Hitta din favoritplats i Schweiz!

Språkresor till Schweiz

Engelska är världens viktigaste språk, talat globalt och använt för resor, affärer och all sorts kommunikation mellan olika länder i världen! Att lära sig engelska är inte en hobby – det är ett måste i dagens värld, men du behöver inte resa långt för att lära dig det bra! ESL erbjuder engelska sommarläger i Schweiz, mitt i hjärtat av Europa. Detta är din möjlighet at lära dig engelska omgiven av underbara alper och bara ett stenkast hemifrån!
 

Engelska kurser i Schweiz

Vanliga frågor om Engelskakurser i Schweiz.

Varför göra en språkkurs i engelska i Schweiz?

 

Det kan verka konstigt att lära sig engelska i ett land där det inte är det första språket, men ESL:s kurser i engelska i Schweiz för ungdomar är en liten engelsk bubbla utomlands. Du pratar engelska varje dag med dina lärare och andra unga människor som rest från andra länder i Europa och du kommer att göra snabba framsteg eftersom du hör engelska omkring dig hela tiden på campus.

Vad kommer jag att göra på min kurs i engelska i Schweiz för ungdomar?

 

Du kan lära dig engelska på ett flertal platser med ESL, från den underbara bergsstaden Engelberg till det alpina Leysin, perfekt för sport som får igång adrenalinet. Det är viktigt att välja en plats där du känner dig bekväm, eftersom du kommer att vara på campus under din kurs i engelska i Schweiz tillsammans med internationella studenter och delta i aktiviteter varje dag. Din kurs kombinerar dynamiska lektioner med olika aktiviteter, så du får tillfälle att lära dig och roa dig hela tiden!

Varför välja ESL för en engelsk språkresa till Schweiz?

Vi började för många år sedan, 1996, med att anordna sommarläger för unga människor. 20 år senare gör vi fortfarande med samma entusiasm detsamma genom att hjälpa ungdomar att organisera deras livs språkupplevelse! Vi har en solid bakgrund när det gäller språkresor och vi etablerar utmärkta relationer till våra partnerskolor så att du kan vara säker på att få hög kvalitet både i och utanför klassrummet. Vi hjälper dig också att ordna din perfekta språkresa från början till slut med gratis, personaliserade råd före, under och efter din resa. Lär dig något nytt med ESL i år!

esl-switzerland-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.