Språkresor till Oxford

Bra, 486 omdömen

Studera engelska i Oxford, en av världens mest berömda akademiska städer, och du kommer att befinna dig i hjärtat av typiskt engelsk kultur! En språkresa till Oxford låter dig utforska en blandning av nutid och historia med sekler av tradition som mixas med en ung mångkulturell studentpopulation. Staden är ett centrum för akademisk excellens vad gäller utbildning och vi är stolta över att kunna erbjuda en rad kurser i engelska i Oxford som du har möjlighet att välja bland. 

 

 
Språkresor till Oxford
Oxford
1 / 10
Engelska skolor i Oxford

Vad du än letar efter i en kurs i engelska i Oxford kan vi se till att hitta din idealiska språkkurs utomlands som passar dina behov. På våra partnerskolor kan du studera engelska med folk från hela världen som alla dras till Oxford tack vare dess historiska akademiska status och kulturella sevärdheter, från universitetsfakulteten till den underbara omliggande landsbygden. Vare sig du är en yngre student som vill träffa nya människor eller en välutbildad vuxen som söker arbete, har ESL en kurs i engelska i Oxford som är idealisk för dig.

 

Varför studera engelska i Oxford?

esl Oxford language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Praktisera dina engelska färdigheter varje dag på din språkresa och utveckla tal, läsning och hörförståelse medan du promenerar på Oxfords vackra gator och blandar dig med lokalbor och internationella studenter – kontakta oss för mer information om att bo i Oxford.
 • Din språkresa till Oxford kommer att vara fullproppad av kultur – testa dina engelska färdigheter när du besöker ikoniska Bodleian Library eller Ashmolean Museum!
esl Oxford language stay 3 column 2
Resande
 • Oxford är en stad med århundradens historia, så det finns mycket att utforska och du är bara några få timmar ifrån platser som London och Bath, där du får smakprov på brittiskt stadsliv.
 • Med bussarnas studentkort kan du också ge dig ut på den vackra landsbygden runt Oxford inklusive det ståtliga Blenheim Palace – den perfekta motpolen till en hektisk dag fylld av engelskastudier i Oxford.
esl Oxford language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Ingen språkresa utomlands till Oxford skulle vara komplett utan en punting längs floden – du kan antingen välja att sitta tillbakalutad och koppla av, eller själv pröva på punting!
 • När du plugga engelska i Oxford kan du också prova på en cykeltur genom den historiska stadskärnan och universitetsområdet, eller gå en golfrunda på någon av de lokala klubbarna.

Populära frågor om att studera engelska i Oxford

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Oxford?

Trots närheten till London, erbjuder Oxford ekonomiska levnadskostnader för studenter, där du kan äta ute för endast 12:50 euro (11 pund)! Stadens fantastiska transportnät gör också att du kan utforska många av stadens attraktioner – en enkelbiljett kostar bara 2:20 euro (2 pund). Kurserna i engelska i Oxford börjar på 422 euro (365 pund) per vecka. Kontakta oss gärna för en gratis prisoffert för din kompletta språkresa utomlands.

Vad är fördelarna med att studera engelska i Oxford?

 • Oxford har alltid varit ett akademiskt centrum för lärande som attraherar människor som vill plugga engelska utomlands i vackra omgivningar tillsammans med studenter från runt om i världen.
 • Vuxna och yrkesverksamma studenter kan utforska den dynamiska arbetsmarknaden, medan yngre studenter kommer att gilla att träffa andra internationella språkstudenter.

Vilken typ av kurser kan jag göra i Oxford?

Ingen student är den andra lik, så vi har olika typer av språkskolor som våra partners i Oxford för att kunna erbjuda alla olika nivåer till varje enskild student! Vare sig du är en komplett nybörjare eller önskar att ta din engelska till en avancerad nivå, finns det en kurs i engelska i Oxford för dig. Några av våra språkresor utomlands som vi erbjuder inkluderar:

 • Nybörjar- till avancerade lektioner (A1 – C1)
 • Förberedande examenskurser för IELTS och TOEIC som standard- eller intensivkurs
 • Engelska med specialinriktning (konst, affärer etc.)
 • Språkläger för juniorer

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Oxford?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig