ESL Ukraine language stay

Ukraina

Utmärkt, 50 omdömen
Vill du lära dig Ryskspråkiga utomlands? Hitta din favoritplats i Ryssland!

Språkresor Ukraina

Att studera ryska utomlands är ett idealiskt sätt för dig att ta ditt professionella och personliga liv till en ny nivå. Med mer än 200 miljoner rysktalande i Östeuropa, Ryssland och över hela världen kommer du att få tillgång till ett rikt, globalt samhälle och kultur. Att lära dig ryska i Ukraina låter dig uppleva ett land och en kultur som ofta förbises av resenärer.

På din språkresa till Ukraina kommer du att kunna utforska de vackra städerna över hela landet, uppleva det lokala köket och upptäcka den unika mixen av kulturer som utgör landet. Även om ryska inte är huvudspråket i Ukraina talar en stor majoritet av landet det och kommer gärna att träna det med dig medan du utforskar deras land. Plugga ryska i Ukraina och se en ny sida av det ryska språket medan du avslöjar de hemligheter som Ukraina har att erbjuda!

Ryska kurser i Ukraina

På det kulturella planet finns det ingenting annat att göra för landet än att visa upp dess byggnadsarvs otroliga rikedom. Katedralernas gyllene kupoler, turkisk arkitektur och bysantinska mosaiker påminner om de olika folk som under seklerna dragit igenom Ukraina. Invånarna och dess tycke för mat och vin visar upp en oväntad sida på dessa latituder: den nästan medelhavsaktiga karaktären i vissa regioner av landet och dess inflytande på befolkningen.

esl-ukraine-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.