ESL – Séjours linguistiques

Hitta den perfekta språkresan utomlands

Välj mellan fler än 15 språk & över 200 resmål 

Lär känna våra populäraste resmål  

Studera Engelska i
England
26 destinationer
ESL England language stay
Studera Engelska i
USA
14 destinationer
ESL usa language stay
Studera Engelska i
Kanada
7 destinationer
ESL canada language stay
Studera Engelska i
Malta
7 destinationer
ESL malta language stay
Studera Engelska i
Irland & Nordirland
7 destinationer
ESL Ireland language stay
Studera Engelska i
Sydafrika
1 destination
ESL south africa language stay
Studera Engelska abroad
view Engelska destinations

Våra program

Studera & semestra (1-7 veckor)

Semestra och studera (1-7 veckor)

I genomsnitt är kurserna på fyra veckor, men du kan välja längden på din vistelse från en vecka och framåt och även anpassa din upplevelse. Alla nivåer är välkomna, så du kan börja från grunden, ge din nivå en boost eller helt enkelt aktualisera dina färdigheter. Du kan naturligtvis välja en allmän språkkurs eller privatlektioner, men varför inte komplettera med något extra? Kombinera din språkinlärning med en stimulerande upplevelse som sport, musik & dans, kultur, matlagning eller till och med yoga - det är ett fantastiskt sätt att få lite extra språkövning medan du utövar din favorithobby!

Å andra sidan, om du funderar på att delta i ett officiellt språkprov, är våra förberedande examenskurser definitivt det snabbaste spåret mot framgång

esl purpose to go on holidays and learn hero
Förbättra ditt CV

Förbättra ditt CV

I vår globaliserade värld kräver många företag att anställda behärskar två eller flera språk och att de behärskar fackspråket inom sina områden. Vill du öka dina karriärmöjligheter? Behöver du extra färdigheter i ditt nuvarande jobb? En kurs utomlands är definitivt en snabb väg till framgång!

esl purpose to boost your career hero
Språkkuser för barn & ungdomar (7-17 år)

Språkkuser för barn & ungdomar (7-17 år)

Inte på humör för ytterligare en turistresa utomlands? Gör något smart på din semester: lär dig medan du har kul och utforska resmålet du valt - det kan vara en storstad, en pittoresk mindre stad eller till och med en pärla vid havet! Du kommer också att få massor av nya internationella vänner och du återvänder hem med tusentals minnen i din kamera. Faktum är att de flesta av våra studenter tycker så mycket om denna typ av upplevelse att de ofta gör om den igen!

esl purpose to have fun and learn hero
Varför välja ESL för din nästa resa?
solid-five-stars-school.blue
solid-five-stars-school.blue
Topprankad och prisvinnande språkreseförmedlare

Våra gratis och personliga tjänster är konsekvent topprankade på Google, och 97% av våra studenter rekommenderar oss till sina vänner och släktingar. Dessutom är ESL en livstidsvinnare efter att ha röstats fram bäst i Europa fem gånger på St Star Awards.

solid-price-reduced.blue
solid-price-reduced.blue
Lägstaprisgaranti

Få prisskillnaden tillbaka om du hittar ett bättre erbjudande för samma program med en annan förmedlare eller direkt med skolan.

  

solid-customer-advisor.blue
solid-customer-advisor.blue
Gratis rådgivning och A till Ö-tjänster

Våra team är experter på språkresor och deras erfarenhet i branschen är både professionell och personlig. Våra gratis och personliga tjänster sträcker sig längre än till avresan - våra rådgivare står till ditt förfogande före, under och efter din vistelse.

solid-people-in-shield.blue
solid-people-in-shield.blue
Kvalitetskontroll

Vi väljer partnerspråkskolor enligt krävande kriterier - högkvalitativa anläggningar, små gruppstorlekar på olika nivåer, bra läge, förstklassig undervisning och ett spännande aktivitetsprogram, bland andra aspekter. Vi besöker regelbundet våra partnerskolor eftersom det är mycket viktigt för oss att ha ett nära förhållande med våra partner och att hålla koll på den lokala utvecklingen.   

solid thump up speech bubble icon
solid thump up speech bubble icon
Tusentals studentomdömen

Vi samlar systematiskt åsikter och omdömen från tusentals studenter som valt ESL för att åka utomlands. Alla omdömen kontrolleras noggrant för att säkerställa äkthet och läggs till på våra skolsidor för att ge framtida studenter förstahandsuppgifter och aktuella fakta.

solid-house.blue
solid-house.blue
Ett brett utbud av boendealternativ med kvalitet

Vår portfölj innehåller också ett stort antal typer av boende, så att vi kan erbjuda var och en av våra studenter det lämpligaste alternativet. Från värdfamiljer och studenthem till privata och delade lägenheter är alla våra boendetyper noggrant utvalda för en bekväm och praktisk boendeupplevelse utomlands.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero