ESL – Séjours linguistiques

Hitta den perfekta språkresan utomlands

Välj mellan fler än 15 språk & över 200 resmål 

Lär känna våra populäraste resmål  

esl portuguese course hero
Portugisiska
Språkkurser
esl korean course hero
Koreanska
Språkkurser
esl hindi course hero
Hindi
Språkkurser
ESL Swedish course hero
Svenska
Språkkurser
esl turquish course hero
Turkiska
Språkkurser
esl dutch course hero
Nederländska
Språkkurser
esl thai course hero
Thailändska
Språkkurser
esl greek course hero
Grekiska
Språkkurser
esl french course hero
Franska
Språkkurser
esl-languages-courses-english-hero
Engelska
Språkkurser
esl german course hero
Tyska
Språkkurser
ESL chinese course in China
Kinesiska (mandarin)
Språkkurser
ESL arabic course abroad
Arabiska
Språkkurser
esl russian course hero
Ryska
Språkkurser
esl italian course hero
Italienska
Språkkurser
esl spanish course hero
Spanska
Språkkurser
esl japanese course hero
Japanska
Språkkurser

Våra program

Studera & semestra (1-7 veckor)
#

Semestra och studera (1-7 veckor)

I genomsnitt är kurserna på fyra veckor, men du kan välja längden på din vistelse från en vecka och framåt och även anpassa din upplevelse. Alla nivåer är välkomna, så du kan börja från grunden, ge din nivå en boost eller helt enkelt aktualisera dina färdigheter. Du kan naturligtvis välja en allmän språkkurs eller privatlektioner, men varför inte komplettera med något extra? Kombinera din språkinlärning med en stimulerande upplevelse som sport, musik & dans, kultur, matlagning eller till och med yoga - det är ett fantastiskt sätt att få lite extra språkövning medan du utövar din favorithobby!

Å andra sidan, om du funderar på att delta i ett officiellt språkprov, är våra förberedande examenskurser definitivt det snabbaste spåret mot framgång

esl purpose to go on holidays and learn hero
Förbättra ditt CV
#

Förbättra ditt CV

I vår globaliserade värld kräver många företag att anställda behärskar två eller flera språk och att de behärskar fackspråket inom sina områden. Vill du öka dina karriärmöjligheter? Behöver du extra färdigheter i ditt nuvarande jobb? En kurs utomlands är definitivt en snabb väg till framgång!

esl purpose to boost your career hero
Språkresor utomlands för 8- till 17-åringar
#

Språkläger för juniorer (8-17 år)

Ja, unga studenter tenderar att suga åt sig som svampar och lär sig därför språk snabbare. Men vet du hur man ska öka denna förmåga? Genom att göra lärandeprocessen till ett riktigt ÄVENTYR! Dynamiska lektioner, nya internationella vänner och roliga aktiviteter ... spänningen slutar aldrig! Blir det en Engelska och surfing-kurs? Eller ett Franska och ridnings-program? Eller vad sägs om Spanska och dans? Du bestämmer! Dessutom kan du också välja att lära dig mer ovanliga språk som japanska eller koreanska!

esl purpose to have fun and learn hero

Varför välja ESL för din nästa resa?

solid-five-stars-school.blue
solid-five-stars-school.blue
Topprankad och prisvinnande språkreseförmedlare

Våra gratis och personliga tjänster är konsekvent topprankade på Google, och 97% av våra studenter rekommenderar oss till sina vänner och släktingar. Dessutom är ESL en livstidsvinnare efter att ha röstats fram bäst i Europa fem gånger på St Star Awards.

solid-price-reduced.blue
solid-price-reduced.blue
Lägstaprisgaranti

Få prisskillnaden tillbaka om du hittar ett bättre erbjudande för samma program med en annan förmedlare eller direkt med skolan.

  

solid-customer-advisor.blue
solid-customer-advisor.blue
Gratis rådgivning och A till Ö-tjänster

Våra team är experter på språkresor och deras erfarenhet i branschen är både professionell och personlig. Våra gratis och personliga tjänster sträcker sig längre än till avresan - våra rådgivare står till ditt förfogande före, under och efter din vistelse.

solid-people-in-shield.blue
solid-people-in-shield.blue
Kvalitetskontroll

Vi väljer partnerspråkskolor enligt krävande kriterier - högkvalitativa anläggningar, små gruppstorlekar på olika nivåer, bra läge, förstklassig undervisning och ett spännande aktivitetsprogram, bland andra aspekter. Vi besöker regelbundet våra partnerskolor eftersom det är mycket viktigt för oss att ha ett nära förhållande med våra partner och att hålla koll på den lokala utvecklingen.   

solid thump up speech bubble icon
solid thump up speech bubble icon
Tusentals studentomdömen

Vi samlar systematiskt åsikter och omdömen från tusentals studenter som valt ESL för att åka utomlands. Alla omdömen kontrolleras noggrant för att säkerställa äkthet och läggs till på våra skolsidor för att ge framtida studenter förstahandsuppgifter och aktuella fakta.

solid-house.blue
solid-house.blue
Ett brett utbud av boendealternativ med kvalitet

Vår portfölj innehåller också ett stort antal typer av boende, så att vi kan erbjuda var och en av våra studenter det lämpligaste alternativet. Från värdfamiljer och studenthem till privata och delade lägenheter är alla våra boendetyper noggrant utvalda för en bekväm och praktisk boendeupplevelse utomlands.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero