students walking in the outdoor

Hitta den perfekta språkresan utomlands

Välj mellan fler än 15 språk & över 200 resmål 

Lär känna våra populäraste resmål  

esl-languages-courses-english-hero
Engelska
Språkkurser
ESL arabic course abroad
Arabiska
Språkkurser
ESL chinese course in China
Kinesiska (mandarin)
Språkkurser
esl german course hero
Tyska
Språkkurser
esl greek course hero
Grekiska
Språkkurser
esl french course hero
Franska
Språkkurser
esl hindi course hero
Hindi
Språkkurser
esl italian course hero
Italienska
Språkkurser
esl japanese course hero
Japanska
Språkkurser
esl korean course hero
Koreanska
Språkkurser
esl dutch course hero
Nederländska
Språkkurser
esl portuguese course hero
Portugisiska
Språkkurser
esl russian course hero
Ryska
Språkkurser
esl spanish course hero
Spanska
Språkkurser
ESL Swedish course hero
Svenska
Språkkurser
esl thai course hero
Thailändska
Språkkurser
esl turquish course hero
Turkiska
Språkkurser

Våra program

Studera & semestra (1-7 veckor)
#

Semestra och studera (1-7 veckor)

I genomsnitt är kurserna på fyra veckor, men du kan välja längden på din vistelse från en vecka och framåt och även anpassa din upplevelse. Alla nivåer är välkomna, så du kan börja från grunden, ge din nivå en boost eller helt enkelt aktualisera dina färdigheter. Du kan naturligtvis välja en allmän språkkurs eller privatlektioner, men varför inte komplettera med något extra? Kombinera din språkinlärning med en stimulerande upplevelse som sport, musik & dans, kultur, matlagning eller till och med yoga - det är ett fantastiskt sätt att få lite extra språkövning medan du utövar din favorithobby!

Å andra sidan, om du funderar på att delta i ett officiellt språkprov, är våra förberedande examenskurser definitivt det snabbaste spåret mot framgång

esl purpose to go on holidays and learn hero
Förbättra ditt CV
#

Förbättra ditt CV

I vår globaliserade värld kräver många företag att anställda behärskar två eller flera språk och att de behärskar fackspråket inom sina områden. Vill du öka dina karriärmöjligheter? Behöver du extra färdigheter i ditt nuvarande jobb? En kurs utomlands är definitivt en snabb väg till framgång!

esl purpose to boost your career hero
Språkresor utomlands för 8- till 17-åringar
#

Språkläger för juniorer (8-17 år)

Ja, unga studenter tenderar att suga åt sig som svampar och lär sig därför språk snabbare. Men vet du hur man ska öka denna förmåga? Genom att göra lärandeprocessen till ett riktigt ÄVENTYR! Dynamiska lektioner, nya internationella vänner och roliga aktiviteter ... spänningen slutar aldrig! Blir det en Engelska och surfing-kurs? Eller ett Franska och ridnings-program? Eller vad sägs om Spanska och dans? Du bestämmer! Dessutom kan du också välja att lära dig mer ovanliga språk som japanska eller koreanska!

esl purpose to have fun and learn hero

Varför välja ESL för din nästa resa?

ESL icon five stars school
ESL icon five stars school
Topprankad och prisvinnande språkreseförmedlare

Våra gratis och personliga tjänster är konsekvent topprankade på Google, och 97% av våra studenter rekommenderar oss till sina vänner och släktingar. Dessutom är ESL en livstidsvinnare efter att ha röstats fram bäst i Europa fem gånger på St Star Awards.

ESL icon reduced price
ESL icon reduced price
Lägstaprisgaranti

Få prisskillnaden tillbaka om du hittar ett bättre erbjudande för samma program med en annan förmedlare eller direkt med skolan.

  

solid-customer-advisor.blue
solid-customer-advisor.blue
Gratis rådgivning och A till Ö-tjänster

Våra team är experter på språkresor och deras erfarenhet i branschen är både professionell och personlig. Våra gratis och personliga tjänster sträcker sig längre än till avresan - våra rådgivare står till ditt förfogande före, under och efter din vistelse.

ESL icon people in sheild
ESL icon people in sheild
Kvalitetskontroll

Vi väljer partnerspråkskolor enligt krävande kriterier - högkvalitativa anläggningar, små gruppstorlekar på olika nivåer, bra läge, förstklassig undervisning och ett spännande aktivitetsprogram, bland andra aspekter. Vi besöker regelbundet våra partnerskolor eftersom det är mycket viktigt för oss att ha ett nära förhållande med våra partner och att hålla koll på den lokala utvecklingen.   

ESL icon thumbs up
ESL icon thumbs up
Tusentals studentomdömen

Vi samlar systematiskt åsikter och omdömen från tusentals studenter som valt ESL för att åka utomlands. Alla omdömen kontrolleras noggrant för att säkerställa äkthet och läggs till på våra skolsidor för att ge framtida studenter förstahandsuppgifter och aktuella fakta.

ESL icon house
ESL icon house
Ett brett utbud av boendealternativ med kvalitet

Vår portfölj innehåller också ett stort antal typer av boende, så att vi kan erbjuda var och en av våra studenter det lämpligaste alternativet. Från värdfamiljer och studenthem till privata och delade lägenheter är alla våra boendetyper noggrant utvalda för en bekväm och praktisk boendeupplevelse utomlands.

Varför studera ett språk utomlands?

Att lära dig ett språk i ditt hemland är ett bra sätt att lära dig teorin och tekniska aspekter av ett språk, men det finns så mycket mer i ett språk än detta! Genom att studera utomlands kommer du också att använda ditt målspråk i ditt dagliga liv, i verkliga situationer och låta dig korsa gränsen från att vara en bra student till att behärska språket bra.

När du studerar ett språk med ESL kommer du ständigt att befinna dig i en språklig fördjupning, både i och utanför klassrummet genom speciellt planerade aktiviteter och utflykter.

Vad kostar det att studera ett språk utomlands?

En vanlig missuppfattning hos många som vill studera språk är att lära sig ett språk utomlands måste vara dyrt. Verkligheten är att det finns många alternativ för studenter att välja mellan, vilka kan anpassas efter olika budgetar. När du väljer ESL kan du välja längd, plats och intensitet på din kurs, samt ur ett brett utbud av boendealternativ för att göra ditt äventyr så prisvärt eller så lyxigt som du vill.

Vilket språk är bäst att studera utomlands?

Det bästa språket för dig att lära dig är det som gynnar ditt personliga eller yrkesliv bäst - det finns inget rätt eller fel svar! ESL:s expertteam av rådgivare kommer att lära känna dig och matcha dig med språket och destinationen som passar din situation, dina mål och preferenser.

Om du till exempel vill arbeta i ett internationellt företag kan engelska vara ditt perfekta alternativ. Om du vill dra nytta av det utmärkta tyska utbildningssystemet, kommer en tysk examensförberedande kurs att hjälpa dig att komma dit. Om du är ett stort fan av K-pop och vill lära dig mer om dina favoritlåtar, kan du fördjupa dig i både kulturen och språket genom att lära dig koreanska i Sydkorea. Med 16 språk och över 200 destinationer i vår portfölj kan du välja det språk som passar dig bäst genom ESL.

Vilket resmål är populärast?

Vart och ett av våra resmål har något att erbjuda studenter, vare sig det är en unik kultur, angenämt väder, intressanta städer, underbar natur - eller allt detta på samma gång! Men vissa destinationer är så ikoniska att de lockar ett stort antal studenter varje år. Vår mest populära destination är England. Som vaggan för vårt mest populära språk, och platsen för en av de mest kända städerna i världen, London, är det inte underligt att studenter vill resa dit. Några av våra andra mest populära destinationer finner du i Frankrike, Tyskland, Spanien och Japan.

Hur kan jag maximera mina studier då jag lär mig ett språk utomlands?

Att lära sig ett språk skiljer sig från andra ämnen du lär dig i klassrummet, i den meningen att det mesta av ditt lärande händer utanför klassrummet! När du lär dig ett språk är det bästa sättet att maximera dina resultat att lära känna kulturen som omger det och fortsätta att använda och öva det i ditt dagliga liv. När du studerar med ESL får du många möjligheter att fördjupa dig på ditt målspråk utanför klassrummet. Oavsett om det är genom en av de kulturella aktiviteter som organiseras av våra partnerskolor, eller att umgås med dina lokala värdar genom ESL:s nätverk av värdfamiljer.

Hur länge bör jag planera för att studera ett språk utomlands för att göra betydande framsteg?

Varje språkstudent lär sig i sin egen takt, men en sak år gemensam: mer studietid utomlands betyder bättre resultat. Av den anledningen rekommenderar vi våra sabbatsårsprogram, som sträcker sig över minst två månader, där du gör ordentliga framsteg i språket i din egen takt medan du lär känna värdlandets kultur. Alternativt, om tiden är knapp, kan du välja en intensivkurs, som ger dig fler lektionstimmar under en kortare tid.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero