esl italian course hero

Italienska

Italienskspråkiga destinationer

Språkkurser i italienska utomlands

Italienska är ett vackert, historiskt språk med en otrolig kulturell charm – och är fortfarande ett av de populäraste valen när det gäller att studera ett nytt språk. Varför det? Att lära sig italienska är ett äventyr och nyckeln till att lära känna landet bakom några av de mest ikoniska städerna i världen och en historia som spänner över sekler. Om ditt mål är att lära dig italienska, finns vi här för att hjälpa dig att nå det! Tack vare vår kunskap och många års erfarenhet, är ESL:s italienska språkresor utomlands ett fantastiskt sätt att utforska ett nytt språk och en ny kultur.

Italienskakurser utomlands

Vi är stolta över att samarbete med förstklassiga språkskolor som erbjuder ett brett utbud av kurser. Oavsett ålder, mål eller nivå så har vi en kurs för Dig!

esl course plus hub hero

Kurs PLUS

Våra PLUS-kurser erbjuder möjlighet att förena språkundervisning med regelbundet utövande av en sport eller en viss aktivitet som ingår i programmet. Tack vare våra kulturella extraaktiviteter, som bland annat matlagning, musik, dans, film, hållbar utveckling och yoga, kan du kombinera språkinlärning med en autentisk kulturell upplevelse.

Mer information
ESL private course junior

Privatkurser junior

För en del personer är en traditionell språkskola kanske inte det bästa alternativet för att lära sig ett språk. Vi har en lösning som erbjuder personlig undervisning i en unik miljö: Språkkurser i total fördjupning i lärarens hem. Denna tjänst matchar studenter med en erfaren språklärare i landet de väljer. Resultatet? En personlig inlärningsupplevelse som ger snabbast möjliga framsteg i språket.

Mer information
esl young learners course hero

Sommarläger

Varje sommar möter unga studeranden fatta ett beslut: kommer de att studera för att förbereda sig för skolan, eller kommer de att ta semester och njuta av sin frihet? På våra språkkurser utomlands kan de göra båda!

Under ett sommarläger med ESL kommer deltagarna att resa till en av våra vackra platser för att lära sig ett språk efter eget val i en säker och stimulerande miljö, full av andra ungdomar från hela världen.

De kommer att spendera sina förmiddagar med att lära sig språket genom fördjupande dagliga lektioner och eftermiddagarna och helgerna med att umgås med sina nya vänner, sporta och utforska omgivningarna på roliga, ledarledda utflykter.

Det här är din chans att förvandla din språkkurs till en språkferie!

Mer information
esl family course hero

Kurser för familjer

Med våra kurser för hela familjen har barnen roligt med andra barn från hela världen, medan föräldrarna njuter av en aktiv semester, fördjupade i en ny kultur.

Mer information
esl blended course hero

Blandat lärande

Blandad lärande är den perfekta kombinationen av en kurs på plats i utlandet med online-lektioner. Onlinekursen kan tas före och / eller efter din kurs utomlands - det är ett fantastiskt sätt att värma upp före din avresa så att du är extra förberedd för upplevelsen. På samma sätt om du väljer en onlinekurs efter dina studier på plats, garanterar att du att alla dina nyförvärvade färdigheter hålls vid liv!

Mer information
esl general course hero

Allmänna kurser

Faktum är: det finns inget effektivare sätt att lära sig ett språk än att använda det och utsättas för det i olika sammanhang varje dag under en tid. Det här är just vad våra allmänna kurser erbjuder dig - möjligheten att få enastående språklektioner, samt oändliga möjligheter att omsätta dina nya färdigheter i praktiken. Och det är så du cementerar dina kunskaper!

Mer information
esl 50 course hero

Kurser för 50+

Lär dig ett språk tillsammans med personer ur din egen generation. Genom att studera i fördjupning, kommer du snabbt att utveckla dina språkkunskaper medan du njuter av en spännande kulturell erfarenhet. Resa handlar om att upptäcka och träffa andra och våra program för studenter över 50 år är den perfekta kombinationen av en givande semester och att träna hjärnan!

Mer information
esl work experience course hero

Work & Study

Dessa program kombinerar en allmän språkkurs med en praktik, ett betalt arbete eller ett volontärprogram. Att omsätta dina språkliga färdigheter i en autentisk situation är ovärderligt och du kommer att bli överraskad av hur mycket det förbättrar din kommunikationsförmåga!

Mer information
esl private course hero

Privatkurser

För en del personer är en traditionell språkskola kanske inte det bästa alternativet för att lära sig ett språk. Vi har en lösning som erbjuder personaliserad undervisning i en unik miljö: fördjupande språkkurser i en privat miljö. Denna tjänst matchar studenter med en erfaren språklärare i landet de väljer. Resultatet? En personlig inlärningsupplevelse som ger snabbast möjliga framsteg i språket.

Mer information
esl business course hero

Affärsspråk

Att tala ett främmande språk - eller flera - kommer att främja din professionella karriär på flera sätt än ett. Bortsett från att ge dig ett mervärde som kommer att få ditt CV att stå ut inför arbetsgivare, kommer du att maximera dina möjligheter att söka jobb genom att kunna arbeta i olika länder och på olika språk.

Mer information
esl-test-your-language-level
Testa din Italienska-nivå online.

Ta reda på vilken Italienska-kurs som passar dig bäst.

Gör vårt gratis, snabba språktest online

Vanliga frågor om att studera Italienska utomlands.

Varför studera italienska utomlands?

En italiensk språkresa utomlands är ett unikt tillfälle att verkligen lära känna kulturen och landet bakom det rika italienska språket. Genom att vara totalt fördjupad i språket dag in och dag ut, hör du det talas runt omkring dig, läser det överallt och har chansen att praktisera med Italiens berömt vänliga lokalbefolkning. Den stolthet du känner när du kan beställa från en meny på italienska är oslagbar och dina kommunikativa färdigheter växer lika fort som din glädje när du studerar italienska utomlands.

Varför studera italienska utomlands med ESL?

Språk är vår passion och vi har hjälpt studenter att ordna deras idealiska språkresa utomlands sedan 1996. Vi vill hjälpa dig att nå din fulla potential i tillägg till att få en upplevelse du aldrig glömmer. Därför väljer vi omsorgsfullt ut våra partnerskolor och bevarar en nära relation till dem för att säkra att du får en kurs i italienska utomlands av högsta kvalitet. Varthelst du vill åka i Italien, vare sig det är Rom eller VeronaVenedig eller Florens, finns våra kurser över hela landet för att kunna erbjuda dig det bästa möjliga utbudet.

Om du lär dig italienska helt enkelt som en hobby, eller om du vill ge ditt CV ett extra plus, kan du vara säkre på att ESL har den perfekta kursen för dig. Kombinera din kurs med matlagningslektioner eller musiklektioner för det där lilla extra, välj en intensivkurs eller ta privatlektioner och bo hemma hos en lärare – vårt stora kursutbud betyder att du kan vara säker på att hitta den perfekta språkresan för dig!

Hur uppskattar du din nivå i italienska?

Om du vill veta din nivå i italienska innan du anmäler dig till en språkkurs utomlands, kan du göra vår italienska gratistest online.Du får en omedelbar återkoppling om din nivå i italienska i enlighet med EU:s gemensamma referensram för språk. Resultatet ger dig en idé om de områden där du är starkast och de som du bör jobba med. Dessutom kan resultatet användas till att välja rätt nivå för din språkkurs i italienska.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero