Språkresor till Cambridge

Bra, 357 omdömen

Med en rik akademisk tradition och säte för ett av världens mes kända universitet, är en språkresa till Cambridge det perfekta tillfället att lära känna en av Storbritanniens mest historiska städer. Om du tänker studera engelska i Cambridge, har ESL det idealiska språkprogrammet för dig, med ett brett utbud av språkkurser att välja bland från våra partnerskolor och guidning genom din kurs hela vägen. Utforska denna vackra historiska stad med andra internationella studenter på en kurs i engelska i Cambridge och du blir på god väg att tala flytande på nolltid!

 

 
Språkresor till Cambridge
Cambridge
1 / 10
Engelska skolor i Cambridge

ESL har ett brett kursutbud för att plugga engelska i Cambridge och våra partnerskolor erbjuder var och en med exceptionell kvalitet. Belägna i hjärtat av de akademiska kvarteren, bara minuter från ikoniska sevärdheter som Mathematical Bridge och Botanic Garden, tar våra partnerskolor emot hundratals internationella studenter varje år, som önskar plugga engelska utomlands i en typiskt brittisk stad!

 

Varför studera engelska i Cambridge?

esl Cambridge language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Utforska ikoniska ikoniska lärosäten sim Trinity College och Corpus Christi då du läser engelska utomlands och praktiserar språket dagligen med infödda vänner – du kommer att tala flytande på nolltid!
 • Du kommer fort att känna dig som hemma i denna lilla stad när du handlar på kullerstensgatorna i centrum eller utforskar nattlivet och de fantastiska restaurangerna – kontakta oss för mer information om att bo i Cambridge.
esl Cambridge language stay 3 column 2
Resande
 • Beläget på bara ett kort avstånd från London, kan du ta dig till huvudstaden på under en timme för mer ikonisk brittisk kultur, från Towern till Covent Garden!
 • Runt Cambridge kan du ta en paus från dina engelska studier med en promenad i Wandlebury Country Park – det finns massor av platser att njuta av under det att du pluggar engelska i Cambridge.
esl Cambridge language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • När du inte studerar engelska i Cambridge, se till att utforska andra aktiviteter som punting längs floden Cam eller göra en picknic i Parker’s Piece.
 • En rundtur i Cambridge är idealisk för dig som gillar historia, då du får uppleva alla de bästa sevärdheterna och får reda på mer om de berömda universiteten och deras spännande historia.

Populära frågor om att studera engelska i Cambridge

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Cambridge?

Kurserna i engelska i Cambridge kostar från 422 euro (365 pund) för en vecka och med så många att välja bland kan du lätt finna den som bäst passar dig. Som man förväntar sig i en studentstad finns det gott om erbjudanden för studenter, som rabatterade bussbiljetter och rabatter i affärer. Ett mål mat ute kan kosta endast 17 euro (15 pund). Kontakta oss för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands.

 

Vilka är fördelarna med att plugga engelska i Cambridge?

 • Den perfekta blandningen av storstadsfaciliteter och småstadskänsla. Cambridge erbjuder massor av spännande saker oavsett hur länge din vistelse varar, med evenemang året runt för såväl ungdomar som vuxna yrkesverksamma.
 • Det finns någonting för var och en i denna livliga studentstad, från pulserande nattliv till en mängd roliga aktiviteter, perfekta för våra yngre studenter.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Cambridge?

Om du vill utveckla dina färdigheter i engelska finns det gott om kurser i engelska i Cambridge att välja bland, där du får uppleva total fördjupning både i och utanför skolan. Några av kurserna i engelska i Cambridge som våra partnerskolor erbjuder:

 • Standardkurser på alla nivåer från A1 till C1
 • Förberedande examenskurser IELTS som standardkurs eller intensivkurs
 • Sommarprogram för juniorer

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Cambridge?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig