ESL Russia language stay

Ryssland

Utmärkt, 264 omdömen
Vill du lära dig Ryska utomlands? Hitta din favoritplats i Ryssland!

Språkresor Ryssland

Intresserad av att studera ryska i Ryssland? Världens till ytan största land, tsarernas land och med en fascinerande historia som sträcker sig över århundraden – vi förstår dig! Ryssland är ett unikt land som sträcker sig över två kontinenter, med en blandning av kulturer och traditioner som tillsammans skapat det moderna Ryssland med så mycket att utforska. Ta en kurs i ryska i Ryssland och få en inblick i mötet mellan två världar. En erfarenhet du aldrig kommer att glömma!

Ryska kurser i Ryssland

Vanliga frågor om Ryskakurser i Ryssland.

Varför plugga ryska i Ryssland?

Om du beslutat dig för att lära dig ryska, kanske du tycker att det är tillräckligt att studera hemma, eller ta lektioner några gånger i veckan – vilket är bra för att komma igång! Men om du verkligen vill göra framsteg, finns det inget bättre sätt än att ta en kurs i ryska i Ryssland, där du omges av språket varenda dag. Du äter, sover och andas ryska, praktiserar med lokalborna, dina kurskamrater och alla du möter – så dina färdigheter utvecklas på rekordtid och hela tiden är du fördjupad i en fascinerande kultur som ger dig ännu mer inblick i språket och dess folk.

Var kan jag studera ryska i Ryssland?

ESL erbjuder kurser i två av Rysslands största städer, Moskva och Sankt Petersburg. Moskva, Rysslands megastad, erbjuder dig chansen att utforska denna ikoniska huvudstad i din egen takt och lära dig språket när du lär känna kombinationen av seklers historia och Rysslands snabba moderna utveckling. Sankt Petersburg låter dig gå tillbaka i tiden och förundras över det kejserliga Ryssland med stora palats, teatrar och kyrkor som omger dig när du läser ryska i denna otroliga stad. Utforska vart ESL kan ta dig på din språkresa till Ryssland här under!

Vad är fördelarna med en kurs i ryska i Ryssland?

  • Du får tillgång till några av världens mest högkvalitativa kurser i ryska.
  • Du läser med studenter som rest från när och fjärran för att uppleva Ryssland och dess fascinerande kultur.
  • Du får leva som en infödd i ett land som snabbt är på väg att bli en av världens ekonomiska stormakter.
  • Du praktiserar ryska varje dag när du besöker sevärdheter och talar ryska med lokalbefolkningen dygnet runt.
esl-russia-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.