Språkresor till Edinburgh

Utmärkt, 495 omdömen

En spännande kulturstad, the Highlands andlösa skönhet och en vänlig befolkning – det är lätt att förstå varför studenter väljer att göra en språkresa till Edinburgh! Våra partnerskolor erbjuder dig högkvalitativa kurser i engelska i Edinburgh och chansen att uppleva någonting nytt genom Skottlands unika kultur. Följ den välfyllda evenemangskalendern, det spännande nattlivet och de intressanta jobbmöjligheterna i Edinburgh, som utlovar dig en oförglömlig språkresesemester!

 
Språkresor till Edinburgh
Edinburgh
1 / 10
Engelska skolor i Edinburgh

Edinburgh drar till sig tusentals studenter varje år tack vare sin unika kultur och småstadskänsla, vilket betyder att det också finns gott om engelska skolor i Edinburgh att välja mellan! Våra partnerskolor ligger alla i stadens centrala delar så du kommer att vara fördjupad i skotsk kultur medan du studerar engelska i Edinburgh. På ett stenkast från Princes Street och Edinburgh Castle erbjuder våra partnerskolor ett brett utbud av kurser i engelska i Edinburgh för var och en!

Varför studera engelska i Edinburgh?

esl edinburgh language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Edinburgh är Storbritanniens mest besökta stad efter London och drar till sig studenter och besökare från runt om i världen, som reser hit för att få ett smakprov på Skottlands fascinerande kultur och befolkning – kontakta oss för mer information om att bo i Edinburgh.
 • Även om den är en internationell stad, låter de många kulturevenemangen som ikoniska Hogmanay och Edinburgh Fringe, studenter som läser engelska i Edinburgh fördjupa sig i den skotska kulturen.
esl edinburgh language stay 3 column 2
Resande
 • På en kurs i engelska i Edinburgh är du perfekt placerad för att utforska Skottlands vackra landskap som drar besökare från hela världen varje år.
 • The Highlands ligger bara en timmes bilresa bort och inbjuder dig till vandringar genom otämjd natur medan du övar din engelska i små städer som Stirling eller Aberfoyle.
esl edinburgh language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Det finns så mycket att utforska i denna livliga skotska stad på din språkresa utomlands, vare sig du vill klättra i berg, njuta av en teaterföreställning eller göra en guidad fotvandring.
 • Hop-on, hop-off-bussturer later dig se de främsta av stadens sevärdheter på kort tid och äventyrare kan njuta av kanotfärder eller coasteering i Firth of Forth!

Populära frågor om att studera engelska i Edinburgh:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Edinburgh?

Edinburghs storstadsatmosfär och budgetvänliga levnadskostnader gör den till ett populärt val för alla som vill plugga engelska utomlands! Våra kurser i engelska i Edinburgh kostar från 395 euro per vecka och du kan unna dig att äta på stadens bästa restauranger eftersom en måltid i genomsnitt bara kostar 17 euro (15 pund). Kontakta oss för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands.

Vilka är fördelarna med att läsa engelska i Edinburgh?

 • Du är omgiven av engelska från dag ett och pratar med lokalbor, internationella studenter och yrkesverksamma i Skottlands huvudstad.
 • När du studerar engelska i Edinburgh exponeras du för den unika skotska accenten, ett fantastiskt sätt att utmana dig själv och behärska engelskan ännu snabbare!

 

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Edinburgh?

Det finns så många kurser i engelska i Edinburgh att välja bland och våra partnerskolor erbjuder en rad olika typer beroende på din ålder och språknivå. Vissa av de språkresor utomlands vi erbjuder inkluderar:

 • Standardkurser och intensivkurser från nivå A1 till C1
 • Förberedande examenskurser för Cambridge, TOEFL och IELTS
 • Kurser i affärsengelska

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Edinburgh?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig