Språkresor till London

Utmärkt, 2349 omdömen

Känt över hela världen för sin spännande blandning av världsberömda kulturella sevärdheter, sina restauranger och mångkulturella scen, kommer du utan tvekan att få en oförglömlig tid när du pluggar engelska i London. Att studera engelska i London ger dig möjligheten att praktisera dina språkliga färdigheter med folk från hela världen och passa på att njuta av det oändliga nöjesutbudet, från West end till Camden Town! Med så mycket att utforska är London den perfekta platsen för en engelsk språkresa utomlands.

 

 
Språkresor till London
London
1 / 10
Engelska skolor i London

Som den största staden i Europa, är det ingen överraskning att det finns ett fantastiskt utbud av engelska skolor i London. Våra partnerspråkskolor ligger på olika platser runt omkring i London, inklusive i livliga Covent Garden och lugna Highgate, och erbjuder kurser i engelska i London för alla, oavsett ålder och språknivå! Vare sig du vill komma på en kortare eller längre språkresa, utforska våra språkkurser i engelska i London, avpassade för alla nivåer och hitta den som känns rätt för dig.

 

Varför studera engelska i London?

esl London language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Du kommer att läsa engelska i London med studenter från runt om i världen, vilket låter dig uppleva Londons sevärdheter tillsammans med folk från olika kulturer – kontakta oss för mer information om att bo i London.
 • London har gjort sig ett namn som kulturhuvudstad och du kan testa dina färdigheter i engelska på världskända museer som Tate, National Gallery eller the Science Museum.
esl London language stay 3 column 2
Resande
 • London har ett fantastiskt nät av goda kommunikationer, så medan du lär dig engelska utomlands, kan du passa på att utforska andra populära resmål i Storbritannien!
 • På en engelsk språkresa till London, se till att ta dig tid att utforska populära kuststäder som Brighton, eller lär känna litet engelsk historia i Oxford och Cambridge.
esl London language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Starta din kurs i engelska i London med en rundvandring till fots till alla ikoniska sevärdheter – eller ta en båttur på Themsen om du vill få en annorlunda vy av staden.
 • När solen skiner, njut av en roddtur på Serpentine Lake i Hyde Park, eller åk till centrum och ta en lektion i SUP på Londons kanaler!

Populära frågor om att studera engelska i London

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i London?

Kurser i engelska i London kostar inte mer än 258 euro (223 pund) per vecka och Londons kulturella kalender är full av gratis evenemang som du kan njuta av när du är där. Lokala resor i staden är ekonomiska. En enkelbiljett på tunnelbanan i centrala London kostar 2:66 euro (2:40 pund). Kom ihåg att du kan kontakta ESL för en gratis personlig prisoffert for din engelska språkresa till London.

Vilka är fördelarna med att plugga engelska i London?

 • Förbättra din engelska med londonbor på en språkkurs utomlands samtidigt som du lär känna kulturer från hela världen – Brick Lane är känd för sitt indiska arv, medan södra London sjuder av karibisk kultur.
 • Studera engelska utomlands i en av världens mest dynamiska och spännande städer, där det alltid finns något nytt att upptäcka både för vuxna och yngre språkstudenter!

Vilken typ av kurser i engelska kan jag läsa i London?

London är ett populärt val för att studera engelska och oavsett om du är en vuxen, en ungdom eller en karriärorienterad student, finns det gott om utmärkta kurser i engelska i London. Några av språkresorna utomlands till våra partnerskolor inkluderar:

 • Allmänna språkkurser (standard, halv-intensiv eller intensiv)
 • Kombinerade kurser (online och på plats)
 • Förberedande examenskurser
 • Kurser i engelska för yrkesverksamma
 • Specialinriktade kurser i engelska (juridik, konst, etc.)
 • Språkläger för de som är under 18 år.

Har du några övriga frågor om att studera engelska i London?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig