Språkresor till Buenos Aires

Utmärkt, 126 omdömen

Upptäck en helt ny del av världen på språkresa till Buenos Aires! Argentinas kosmopolitiska huvudstad kombinerar det vi känner igen som europeiskt med Latinamerikas själ, så erfarenheten av att studera spanska i Buenos Aires kommer att bli som ingen annan. Denna enorma argentinska metropol har sin egen unika personlighet, och varje Barrio i Buenos Aires berättar sin egen historia - Utforska hela staden när du pluggar spanska i Buenos Aires!

 
Språkresor till Buenos Aires
Buenos Aires
1 / 10
Spanska skolor i Buenos Aires

Upplev vibbarna i denna huvudstad och studera spanska i Buenos Aires, där du kommer att upptäcka landets språk och lära dig mer om stadens historia. Denna unika destination är perfekt för den som söker spänning, och då du lär dig spanska i Buenos Aires på en av våra partnerskolor, får du fördjupade lektioner samtidigt som du upplever en helt ny kultur. Från Museo Nacional de Bellas Artes till Jardín Botánico Carlos Trays ser du det bästa av staden på en kurs i spanska i Buenos Aires!

Varför studera spanska i Buenos Aires?

esl Buenos Aires language stay 3 column 2
Stadsliv
 • På en kurs i spanska i Buenos Aires kommer du att förälska dig i staden, från den imponerande kyrkogården La Recoleta till San Telmo-marknaden.
 • Lev livet som en lokalbo när du studerar spanska utomlands, koppla av på ett lokalt kafé med en kaffe latte och croissant, beundra tangodansarna på La Glorieta, eller njut av en biff och Malbec-vin!
esl Buenos Aires language stay 3 column 3
Resande
 • Bara en kort bilresa utanför staden, är Tigre platsen att åka till för att besöka spännande marknader samt det vackra landskapet i Paranádeltat
 • Om du letar efter ett äventyr under din kurs i spanska i Buenos Aires, res över gränsen till Uruguays huvudstad, Montevideo, där du kan beundra den gamla stadskärnan med Art Deco-byggnader och gallerier.
esl Buenos Aires language stay 3 column 1
Arbete
 • Som i alla huvudstäder finns det här gott om olika branscher att få erfarenhet av efter din kurs i spanska i Buenos Aires, som tillverkning, jordbruk och telekommunikation.
 • ESL hjälper dig att hitta praktikplatser i Buenos Aires genom våra fantastiska partnerskolor - kontakta oss för mer information om att arbeta i Buenos Aires efter din språkkurs utomlands!

Populära frågor om att studera spanska i Buenos Aires:

Hur mycket kostar det att bo och studera spanska i Buenos Aires?

I genomsnitt är att äta ute i Buenos Aires prisvärt - en traditionell biff kan kosta ca 16 euro (1 630 pesos) till 29 euro (2 955 pesos). Buenos Aires har en gratis cykeldelningspool i centrum, så att komma till alla sevärdheterna är lätt! Våra spanska kurser i Buenos Aires börjar från 224 euro per vecka, så kontakta gärna ESL för en gratis prisoffert för dina språkstudier utomlands i Argentina.

 

Vilka är fördelarna med att studera spanska i Buenos Aires?

 • Utforska mer av Argentina och dess skönhet på en kurs i spanska i Buenos Aires och upplev landskapen från Patagoniens stränder till de majestätiska Anderna.
 • I denna livliga huvudstad möter du människor från hela världen, studerar spanska utomlands i en internationell atmosfär och praktiserar språket i en autentisk miljö.

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra i Buenos Aires?

Vi väljer omsorgsfullt våra partnerskolor och arbetar med de bästa i branschen, vilket innebär att vilken språkkurs utomlands du än väljer att ta, kommer du att lära dig i en stödjande miljö där du uppmuntras att nå dina mål. Några av de spanska kurserna i Buenos Aires vårt erbjudande med partnerskolor inkluderar:

 • Kurser från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Kombinerade privat- och grupplektioner i affärsspanska
 • Kurser Spanska PLUS aktivitet (t.ex. dans)

Har du några övriga frågor om att studera spanska i Buenos Aires?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig