esl-south-korea-language-stay-hero

Sydkorea

Utmärkt, 326 omdömen
Vill du lära dig Koreanska utomlands? Hitta din favoritplats i Sydkorea!

Språkresor Sydkorea

Det går inte att förneka att koreanska fullkomligt exploderat under 2000-talet och attraherar hundratusentals nya adepter varje år. Detta en gång isolerade språk är nu ett globalt fenomen som sveper över kontinenterna i en otrolig hastighet tack vare Sydkoreas otroliga ekonomiska och kulturella boom. På ESL älskar vi att upptäcka nya länder och språk och vi var en av de första språkreseförmedlarna att erbjuda våra studenter möjligheten att studera koreanska i Sydkorea, omgivna av ett språk och en kultur som globalt går från klarhet till klarhet.
 

Koreanska kurser i Sydkorea

Vanliga frågor om Koreanskakurser i Sydkorea.

Varför läsa koreanska i Sydkorea?

Tack vare Sydkoreas utveckling i den moderna världen, är det en spännande tid att lära sig koreanska och få chansen att utforska landet som satte igång den koreanska vågen. Med koreanska affärsföretag expanderande över hela världen, har koreanska snabbt blivit en viktig tillgång för framtiden och dess stora skillnader mot de europeiska språken gör att du inte endast kommer att lära dig ett nytt språk, utan en ny syn på livet då du upptäcker hur kulturen påverkar det koreanska språket.

Var kan jag plugga koreanska i Sydkorea?

I Sydkorea finns några av de mest dynamiska och spännande städerna på planeten och våra kurser i koreanska i Seoul och Busan ger dig tillfälle att själv uppleva det intensiva urbana livet i de sydkoreanska städerna. Seoul är en expanderande metropol sprängfylld av liv och vår partnerskola i Gangnam visar dig vägen. Busan, å andra sidan, är en kuststad på landets södra kust, där du kan utforska en annan sida av Sydkorea och verkligen blanda dig med lokalinvånarna, som med stolthet kommer att hjälpa dig att lära dig mer om deras kultur och livsstil.

Varför välja ESL för en språkresa till Sydkorea?

Vår passion på ESL är språk och den unika erfarenheten som att lära sig ett ger våra studenter. Vi vill erbjuda dig chansen att utforska en ny del av världen och hjälpa dig att nå din fulla potential att inhämta nya språkliga färdigheter. Det gör att vi lägger stor omsorg på att välja ut våra partnerskolor och vi håller en nära kontakt med dem för att säkra att du kommer att få den högsta kvaliteten på undervisningen. Din kurs i koreanska i Sydkorea kommer att ge dig chansen att undervisas av experter, som gör lärandet lättförståeligt och som ger dig de verktyg du behöver för att glänsa i språket. Utforska en ny kultur och lär känna Sydkorea med oss!

esl-south-korea-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.