Språkresor till Riga

Utmärkt, 62 omdömen

En språkresa till Riga låter dig att upptäcka den här legendariska hamnstaden, fylld med museer, parker och medeltida stadsgator. Dess centrum står på UNESCO:s världsarvslista, och då du lär dig ryska i Riga får du chansen att utforska varje tum av dess historiska gator, samtidigt som du övar din ryska varje dag. Lär dig mer om den här unika hamnstaden genom att studera ryska i Riga!

 
Språkresor till Riga
Riga
1 / 10

Ryska skolor i Riga

När du studerar ryska i Riga, spenderar du dina dagar med att göra framsteg under dynamiska språklektioner, samtidigt som du utforskar den historiska staden, från de traditionella restaurangerna till Art Nouveau-byggnader. Våra partnerskolor erbjuder ett brett utbud av ryska kurser i Riga för varje elev, och du kommer att lära dig ryska utomlands i hjärtat av den gamla staden, nära Svarthuvudbrödernas hus och andra ikoniska sevärdheter. Att lära dig ryska i Riga är din möjlighet att uppleva en av Europas mest spännande huvudstäder på egen hand!n abroad in the heart of the old city, close to the House of the Blackheads and other iconic sights. Learning Russian in Riga is your opportunity to experience one of Europe’s most exciting capitals for yourself!

Varför studera ryska i Riga?

esl riga language stay 3 column 1
Stadsliv
  • Riga är en dynamisk stad med en ung befolkning. Här du kan utforska ett brett utbud av sevärdheter när du lär dig ryska utomlands, från den utsmyckade arkitekturen på Stadshustorget till det imponerande frihetsmonumentet - kontakta oss för mer information om att bo i Riga.
  • Missa inte att spendera tid i den vackra Bastejkalnsparken och provsmaka lokala delikatesser som rökt ål och hampapasta på Rigas centralmarknad - en av de största matmarknaderna i Europa!
esl riga language stay 3 column 2
Resande
  • Bara 30 minuter från Riga centrum är det värt att ta en paus från att studera ryska i Riga för att besöka det etnografiska friluftsmuseet, där du hittar restaurerade historiska byggnader som ger en glimt av lettiska liv förr.
  • Om du vill ha lite avkoppling under din kurs i ryska i Riga, ta tåget till Jūrmala, en populär badort som har en orörd, 33 km lång strand!
esl riga language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Börja din tid på din kurs i ryska i Riga med en vandringstur i staden, där du kommer att få reda på mer om stadens fascinerande historien - eller välj en cykeltur för ett snabbare äventyr!
  • Studenter som letar efter en mer aktiv språkkurs utomlands kan prova kajakpaddling på de gamla vattenvägarna i staden eller göra en tur med hundspann i skogen.

Populära frågor om att studera ryska i Riga:

Hur mycket kostar det att bo och studera ryska i Riga?

Att bo och studera ryska i Riga är mycket överkomligt, och det är möjligt att äta ute för mindre än 15 euro, medan en öl kan kosta mellan 2 euro och 3 euro. Olika biljettyper kan köpas för Rigas kollektivtrafik, exempelvis 24-timmarsbiljetter som kostar 5 euro. Våra ryska kurser i Riga börjar från 370 euro per vecka, och du kan be ESL om en gratis prisoffert för din språkkurs utomlands i Lettland.

 

Vilka är fördelarna med att studera ryska i Riga?

  • På en rysk kurs i Riga kan språklärare uppleva livet i en unik europeisk stad, där du kommer att göra otroliga minnen när du utforskar stadens historiska sevärdheter
  • Professionella kommer att hitta staden ett utmärkt val för att studera ryska utomlands tack vare sin diversifierade arbetsmarknad, medan yngre elever kommer att ha en bra tid att äta ute i de billiga restaurangerna i staden

Vilken typ av kurser i ryska kan jag göra i Riga?

Oavsett om du är nybörjare eller en avancerad språkstudent, kan ESL hjälpa dig att hitta rätt språkkurs utomlands för dig och dina mål. Från korta kurser till längre vistelser kan du personalisera din språkkurs till det du precis önskar och behöver! Några av de ryska kurserna i Riga på våra partnerskolor inkluderar:

  • Språklektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
  • Förberedande examenskurser för TRKI

Har du några övriga frågor om att studera ryska i Riga?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig