Språkresor till Ibiza

Utmärkt, 64 omdömen

Passa på att utforska denna vackra ö, full av bohemisk stil, spännande evenemang och världsberömda restauranger under en kurs i spanska på Ibiza. När du studerar spanska på Ibiza kommer du att spendera dina dagar njutande av solen på de fantastiska stränderna, medan du talar språket varje dag med lokalbefolkningen. Välj att lära sig spanska på Ibiza och du får en spännande språkresa utomlands!

 
Språkresor till Ibiza
Ibiza
1 / 10
Spanska skolor i Ibiza

Omgivna av Medelhavets blåa vatten, kommer språkstudenter som läser spanska på Ibiza att ha chansen att utforska hela denna fantastiska ö, från den klippiga norra delen till de pulserande södra stränderna. Våra partnerskolor erbjuder ett brett utbud av kurser i spanska på Ibiza för alla nivåer, så du gör snabba framsteg medan du äter och solar dig på ön. Från nattlivet i Ibiza stad till pittoreska Cala Llonga får du en otrolig tid då du pluggar spanska på Ibiza!

Varför studera spanska på Ibiza?

esl Ibiza language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Denna livliga ö är känd för sitt nattliv, centrerad till den historiska staden Ibiza, där du också kan besöka Castell d'Eivissa och shoppa i Port d'Eivissa.
 • Ta en paus när du pluggar spanska på Ibiza på vackra Playa d'en Bossa, där du kan hyra en vattenskoter eller paddla kanot ute på vattnet - kontakta oss för mer information om att bo i Ibiza.
esl Ibiza language stay 3 column 2
Resande
 • Även om den är liten, erbjuder Ibiza en mängd sevärdheter för studenter som lär sig spanska på Ibiza som vill undvika stimmet i Ibiza stad.
 • I Santa Eulalia del Rio kan du gå längs den vackra strandpromenaden, medan Parc Natural Ses Salines och Isla de es Vedra båda erbjuder fantastisk natur.
esl Ibiza language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • När du inte studerar spanska utomlands, ta en paus för att utforska alla spännande aktiviteter som erbjuds på denna livliga ö!
 • Upptäck det vackra Medelhavet under en snorklingslektion, eller ta en båttur för att utforska de hemliga grottorna och stränderna på ön.

Populära frågor om att studera spanska på Ibiza:

Hur mycket kostar det att bo och studera spanska på Ibiza?

Trots sin glamour och berömmelse erbjuder Ibiza en överkomlig levnadskostnad för studenter som lär sig spanska utomlands. En typisk måltid kan kosta mindre än 10 euro och att ta dig runt på ön är lätt med lokala bussar, med en biljettkostnad på mellan 2 euro och 4 euro. Våra spanska kurser i Ibiza börjar från 255 euro per vecka. ESL ger dig gärna en gratis prisoffert för dina språkstudier utomlands i Spanien!

Vilka är fördelarna med att studera spanska på Ibiza?

 • På en kurs i spanska på Ibiza, kommer du att uppleva det bästa av två världar - en rofylld ö-destination och världsberömda evenemang.
 • Det finns gott om spansk mat och kultur att bekanta dig med i Ibiza stad och du kommer också att kunna träna din spanska medan du besöker andra mindre städer på ön.

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra på Ibiza?

Det finns gott om spanska kurser i Ibiza att välja mellan, oavsett om du är nybörjare som vill uppleva en ny kultur eller en avancerad student som letar efter en intensiv kurs. Några av språkkurserna utomlands våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

 • Standardlektioner från A1- till B2-nivå
 • Kurser för vuxna studenter i åldern 30+
 • Kombinerade privatlektioner och gruppkurser

Har du några övriga frågor om att studera spanska i Ibiza?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig