Azurlingua

Vår partnerskola är en av de mest erfarna i Frankrike när det gäller undervisning i franska och andra utländska språk. Azurlingua ligger i två byggnader i Belle Epoque-stil mitt i centrum av Nice, och med cirka 15 minuters gångavstånd till stranden, den gamla delen av Nice och Promenade des Anglais. Undervisningen sker i elva moderna och rymliga klassrum i skolbyggnaden och ett klassrum utomhus. I datorsalen kan man arbeta med sin dator i lugn och ro och hela byggnaden, inklusive trädgården, är uppkopplad till internet via Wi-Fi. Den effektiva audiovisuella utrustningen främjar moderna pedagogiska metoder. Dessutom har studenterna tillgång till en datasal med gratis internetuppkoppling och automater med varma och kalla drycker. Det är verkligen fashionabelt att studera franska i Nice!

Pluspunkter

 
Azurlingua
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Hög livskvalitet i medelhavsmiljö
  • Stort kulturutbud
  • Magnifikt campus med trädgård mitt i Nice
  • Studentkort som ger rabatter på många ställen (butiker, bio, etc.)
  • Specialist på förberedande examenskurser som DELF och affärsfranska

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

FLE
esl fle accreditation
SOUFFLE
ESL Lyon accreditation Souffle
CSN
ESL accreditation CSN
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Italien
      Schweiz
      Spanien
      Brasilien
      Japan
      Sverige
      USA
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Ett varmt välkomnande i medelhavsstil och en total fördjupning i det franska språket gör detta boendealternativ till det mest gynnsamma för att praktisera de språkkunskaper du fått under lektionerna i en avspänd miljö tillsammans med värdfamiljen. Du bor i eget rum (dubbelrum går att ordna) och har halvpension eller endast frukost. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig egna handdukar. De flesta värdfamiljerna bor 20 – 30 minuter till fots från kurscentret, men vissa kan ligga runt 30 minuter bort med kollektivtrafik.

Residens Campus Central (från 16 år)

Residence - Campus Central - Azurlingua Nice Accommodation Gallery 1166 5

Residenset ligger på andra, tredje och fjärde våningen i skolbyggnaden och ingången till residenset ligger på den andra sidan av byggnaden. Man kan välja mellan enkel- eller dubbelrum (där man bor tillsammans med en annan student). Varje rum har eget badrum och wc och på varje våning har man tillgång till ett fullt utrustat kök, TV och telefon. Att laga goda små rätter tillsammans med de andra utländska studenterna blir ett utmärkt sätt att utbyta recept med varandra. Sängkläder tillhandahålls, men handdukar får man ta med sig själv. De gemensamma utrymmena städas varje dag. I hela byggnaden är det gratis tillgång till internet via Wi-Fi.

Residens Student Factory (från 18 år, tillgänglig 11/6 - 26/8 2023)

ESL Languages residence Student Factory Azurlingua Nice

Detta bekväma boende är idealiskt beläget på tio minuters promenad från skolan och praktiskt nära stranden och gamla stan – under 25 minuter till fots! I närområdet finns gott om butiker och livsmedelsaffärer, liksom olika kollektivtrafiksalternativ.

Residenset erbjuder komfortabla studios för en person med privat badrum och fullt utrustat kök, vilket låter dig njuta av oberoende och självständighet under din vistelse! Sängkläder och städning vid ankomsten är inkluderat och Wi-Fi är gratis och obegränsat. I byggnaden finns även rymliga gemensamma utrymmen som en lounge med fotbollsspel, kaffemaskin och en ljus terrass – den perfekta platsen för umgänge med andra studenter under den franska solen!

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)