Språkresor till St. Paul's Bay

Bra, 813 omdömen

Att lära dig engelska i St Paul's Bay erbjuder dig chansen att träna din engelska och utveckla viktiga språkkunskaper under solen, omgiven av den idylliska Medelhavslivsstilen och utforska detta vackra land! Detta är en av våra mest populära destinationer för språkresor utomlands. När som du studerar engelska i St Pauls Bay, kommer du att spendera din tid med att lära känna historien och kulturen i Malta, från fiskebåtarna i hamnen till de traditionella bagerierna. Njut av en oförglömlig ö-vistelse på en kurs i engelska i St Paul's Bay!

 

 
Språkresor till St. Paul's Bay
St. Paul’s Bay
1 / 10
Engelska skolor i St Paul's Bay

På en kurs i engelska i St. Paul's Bay, kommer både vuxna och juniorer att hitta något att njuta av - från museerna och gallerierna till båtturer och vattensporter. När du studerar engelska i St Paul's Bay, gör du snabba framsteg både i och utanför klassrummet när du pratar med lokalbefolkningen och andra internationella besökare i staden. Våra partnerskolor ligger också i hjärtat av Gamla stan, så du kommer att vara nära sevärdheter som Wignacourt Tower och National Aquarium på din språkkurs utomlands i St Paul's Bay.

 

Varför studera engelska i St Paul’s Bay

esl stpaulsbay language stay 3 column 1
Stadsliv
  • En kurs i engelska i St Paul's Bay är den perfekta platsen för att uppleva traditionell maltesisk kultur - från de romerska lämningarna på Xemxija Heritage Trail till den fantastiska utsikten på Qawra Point. Det finns så mycket att utforska!
  • St Paul's Bay behåller traditionell maltesisk kultur, inklusive Festa (byfest) i juli där du kan prova traditionell mat och njuta av musik och festligheter när du pluggar engelska i St Paul's Bay - kontakta oss för mer information om att bo i Malta.
esl stpaulsbay language stay 3 column 2
Resande
  • Malta är en relativt kompakt ö, och du kommer att kunna utforska alla dess historiska sevärdheter medan du studerar engelska i St Paul's Bay.
  • Bara en halvtimme söderut, är Grand City of Valletta ett måste att besöka. Här du kan se det magnifika stormästerpalatset, eller du kan bege dig inåt landet för att klättra upp i the Red Tower som erbjuda fantastisk panoramautsikt över ön!
esl stpaulsbay language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Det bästa sättet att spendera din tid under en kurs i engelska i St. Paul's Bay är genom att utforska Maltas otroliga kustlinje - ta en båttur till dolda vikar och stränder för en oförglömlig eftermiddag!
  • Upplev Maltas unika kultur med en kulinarisk tur med provsmakning av maltesiska viner och bakverk, eller far på dykning för att se litet av det lokala djur- och växtlivet under ytan.

Populära frågor om att studera engelska i St Paul’s Bay:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i St Paul’s Bay?

Våra kurser i engelska i St Paul's Bay startar från 240 euro för en vecka, och att bo på ön är lika överkomligt. En måltid kostar cirka 15 euro, och om du vill utforska omgivningarna på din språkkurs utomlands kostar en bussbiljett bara 1:50 euro på vintern och 2:00 euro på sommaren. Kontakta oss för en gratis prisoffert för din kurs i engelska i St Paul's Bay!

 

Vilka är fördelarna med att studera engelska i St Paul's Bay?

• Kombinera ditt lärande med en aktiv semester, besök nya platser under din språkkurs utomlands på Malta och öva dina språkkunskaper på en ö där över 80 % av invånarna talar engelska. 

• Den här kompakta ön erbjuder gott om aktiviteter för juniorer att delta i på en kurs i engelska i St Paul's Bay, medan yrkesarbetande kan utforska en mängd olika branscher på ön.

 

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i St Paul’s Bay?

 Det stora utbudet av engelska kurser i St Paul's Bay på våra partnerspråkskolor innebär att vi verkligen kan skräddarsy din kurs för dina specifika behov - du bestämmer vad som är viktigt för dig! Några av våra språkkurser utomlands på Malta inkluderar:

  • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
  • Kombinerad kurs med grupp- och privatlektioner i affärsengelska
  • Sommarläger för elever i åldern 10 - 16 år
  • Kurser Engelska PLUS aktivitet för 10 - 16 åringar (segling, vindsurfing, vattensporter)

Har du några övriga frågor om att engelska language i St. Paul's Bay?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig