esl purpose to go on holidays and learn hero

Semestra och studera (1-7 veckor)

En smart semester: lär dig samtidigt som du har kul och utforskar en ny plats

Res och studera (1-7 veckor)

I genomsnitt är kurserna på fyra veckor, men du kan välja längden på din vistelse från en vecka och framåt och även anpassa din upplevelse. Alla nivåer är välkomna, så du kan börja från grunden, ge din nivå en boost eller helt enkelt aktualisera dina färdigheter. Du kan naturligtvis välja en allmän språkkurs eller privatlektioner, men varför inte komplettera med något extra? Kombinera din språkinlärning med en stimulerande upplevelse som sport, musik & dans, kultur, matlagning eller till och med yoga - det är ett fantastiskt sätt att få lite extra språkövning medan du utövar din favorithobby!

Å andra sidan, om du funderar på att delta i ett officiellt språkprov, är våra förberedande examenskurser definitivt det snabbaste spåret mot framgång

Korta språkkurser

Vi är stolta över att samarbeta med förstklassiga språkskolor som erbjuder ett brett utbud av kurser och roliga aktiviteter.

esl course plus hub hero

Kurs PLUS

Våra PLUS-kurser erbjuder möjlighet att förena språkundervisning med regelbundet utövande av en sport eller en viss aktivitet som ingår i programmet. Tack vare våra kulturella extraaktiviteter, som bland annat matlagning, musik, dans, film, hållbar utveckling och yoga, kan du kombinera språkinlärning med en autentisk kulturell upplevelse.

esl teacher training course hero

Kurser för språklärare

Oavsett om du är ny inom utbildningsområdet eller en erfaren lärare, kommer vår språklärarutbildning att ta din karriär till nästa nivå! I partnerskap med ackrediterade lärarutbildningscentra på fantastiska internationella platser erbjuder vi utvecklingskurser för både infödda och icke infödda språklärare.

esl blended course hero

Blandat lärande

Blandad lärande är den perfekta kombinationen av en kurs på plats i utlandet med online-lektioner. Onlinekursen kan tas före och / eller efter din kurs utomlands - det är ett fantastiskt sätt att värma upp före din avresa så att du är extra förberedd för upplevelsen. På samma sätt om du väljer en onlinekurs efter dina studier på plats, garanterar att du att alla dina nyförvärvade färdigheter hålls vid liv!

esl general course hero

Allmänna kurser

Faktum är: det finns inget effektivare sätt att lära sig ett språk än att använda det och utsättas för det i olika sammanhang varje dag under en tid. Det här är just vad våra allmänna kurser erbjuder dig - möjligheten att få enastående språklektioner, samt oändliga möjligheter att omsätta dina nya färdigheter i praktiken. Och det är så du cementerar dina kunskaper!

esl 50 course hero

Kurser för 50+

Lär dig ett språk tillsammans med personer ur din egen generation. Genom att studera i fördjupning, kommer du snabbt att utveckla dina språkkunskaper medan du njuter av en spännande kulturell erfarenhet. Resa handlar om att upptäcka och träffa andra och våra program för studenter över 50 år är den perfekta kombinationen av en givande semester och att träna hjärnan!

esl 30 course hero

Kurser för 30+

Dessa kurser erbjuder en vuxnare studiemiljö än i en standardkurs för vuxna (vilka är tillgängliga för alla över 30 år). Om du främst behöver lära dig engelska för mer informella delar av ditt yrkesliv till skillnad för ett specifikt professionellt mål, är denna kurs ett perfekt val.

esl private course hero

Privatkurser

För en del personer är en traditionell språkskola kanske inte det bästa alternativet för att lära sig ett språk. Vi har en lösning som erbjuder personaliserad undervisning i en unik miljö: fördjupande språkkurser i en privat miljö. Denna tjänst matchar studenter med en erfaren språklärare i landet de väljer. Resultatet? En personlig inlärningsupplevelse som ger snabbast möjliga framsteg i språket.

Våra studenter frågar ofta:

Inkluderar min kurs boende?

Ja, ESL kan hjälpa dig att ordna boende under din språkresa. Vi har en rad val, inklusive boende i värdfamilj, delat rum på ett studentresidens och delad lägenhet med andra studenter eller lokalbor. Det finns också alternativet att boka en språkkurs utan boende om du föredrar att välja ditt eget.

Hur många personer kommer att vara på min språkkurs med mig?

Det här kan bero på ditt resmål och den språkskola du studerar på, men typiskt kommer undervisningen att ske i små grupper på cirka 8 till 15 studenter. Detta är för att säkerställa att varje deltagare ska ha möjlighet att få personlig hjälp och göra snabba framsteg i sina språkstudier.

Hur många timmars språklektioner ska jag ta varje dag?

Standardkurser består av 20 till 30 språklektioner per vecka, var och en på mellan 45 och 60 minuter. Vi kan hjälpa dig att skräddarsy din kurs efter dina önskemål och anpassa antalet lektioner per vecka för att möjliggöra mer ledig tid eller öka intensiteten på din språkkurs.

Har du ytterligare frågor om att studera utomlands med ESL?

Varför välja ESL för din nästa resa?

solid-five-stars-school.blue
solid-five-stars-school.blue
Topprankad och prisvinnande språkreseförmedlare

Våra gratis och personliga tjänster är konsekvent topprankade på Google, och 97% av våra studenter rekommenderar oss till sina vänner och släktingar. Dessutom är ESL en livstidsvinnare efter att ha röstats fram bäst i Europa fem gånger på St Star Awards.

solid-price-reduced.blue
solid-price-reduced.blue
Lägstaprisgaranti

Få prisskillnaden tillbaka om du hittar ett bättre erbjudande för samma program med en annan förmedlare eller direkt med skolan.

  

solid-customer-advisor.blue
solid-customer-advisor.blue
Gratis rådgivning och A till Ö-tjänster

Våra team är experter på språkresor och deras erfarenhet i branschen är både professionell och personlig. Våra gratis och personliga tjänster sträcker sig längre än till avresan - våra rådgivare står till ditt förfogande före, under och efter din vistelse.

solid-people-in-shield.blue
solid-people-in-shield.blue
Kvalitetskontroll

Vi väljer partnerspråkskolor enligt krävande kriterier - högkvalitativa anläggningar, små gruppstorlekar på olika nivåer, bra läge, förstklassig undervisning och ett spännande aktivitetsprogram, bland andra aspekter. Vi besöker regelbundet våra partnerskolor eftersom det är mycket viktigt för oss att ha ett nära förhållande med våra partner och att hålla koll på den lokala utvecklingen.   

solid thump up speech bubble icon
solid thump up speech bubble icon
Tusentals studentomdömen

Vi samlar systematiskt åsikter och omdömen från tusentals studenter som valt ESL för att åka utomlands. Alla omdömen kontrolleras noggrant för att säkerställa äkthet och läggs till på våra skolsidor för att ge framtida studenter förstahandsuppgifter och aktuella fakta.

solid-house.blue
solid-house.blue
Ett brett utbud av boendealternativ med kvalitet

Vår portfölj innehåller också ett stort antal typer av boende, så att vi kan erbjuda var och en av våra studenter det lämpligaste alternativet. Från värdfamiljer och studenthem till privata och delade lägenheter är alla våra boendetyper noggrant utvalda för en bekväm och praktisk boendeupplevelse utomlands.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero