esl purpose to go on holidays and learn hero

Semestra och studera (1-7 veckor)

En smart semester: lär dig samtidigt som du har kul och utforskar en ny plats

Res och studera (1-7 veckor)

I genomsnitt är kurserna på fyra veckor, men du kan välja längden på din vistelse från en vecka och framåt och även anpassa din upplevelse. Alla nivåer är välkomna, så du kan börja från grunden, ge din nivå en boost eller helt enkelt aktualisera dina färdigheter. Du kan naturligtvis välja en allmän språkkurs eller privatlektioner, men varför inte komplettera med något extra? Kombinera din språkinlärning med en stimulerande upplevelse som sport, musik & dans, kultur, matlagning eller till och med yoga - det är ett fantastiskt sätt att få lite extra språkövning medan du utövar din favorithobby!

Å andra sidan, om du funderar på att delta i ett officiellt språkprov, är våra förberedande examenskurser definitivt det snabbaste spåret mot framgång

Korta språkkurser

Vi är stolta över att samarbeta med förstklassiga språkskolor som erbjuder ett brett utbud av kurser och roliga aktiviteter.

Våra studenter frågar ofta:

Inkluderar min kurs boende?

Ja, ESL kan hjälpa dig att ordna boende under din språkresa. Vi har en rad val, inklusive boende i värdfamilj, delat rum på ett studentresidens och delad lägenhet med andra studenter eller lokalbor. Det finns också alternativet att boka en språkkurs utan boende om du föredrar att välja ditt eget.

Hur många personer kommer att vara på min språkkurs med mig?

Det här kan bero på ditt resmål och den språkskola du studerar på, men typiskt kommer undervisningen att ske i små grupper på cirka 8 till 15 studenter. Detta är för att säkerställa att varje deltagare ska ha möjlighet att få personlig hjälp och göra snabba framsteg i sina språkstudier.

Hur många timmars språklektioner ska jag ta varje dag?

Standardkurser består av 20 till 30 språklektioner per vecka, var och en på mellan 45 och 60 minuter. Vi kan hjälpa dig att skräddarsy din kurs efter dina önskemål och anpassa antalet lektioner per vecka för att möjliggöra mer ledig tid eller öka intensiteten på din språkkurs.

Har du ytterligare frågor om att studera utomlands med ESL?

Varför välja ESL för din nästa resa?

ESL icon five stars school
ESL icon five stars school
Topprankad och prisvinnande språkreseförmedlare

Våra gratis och personliga tjänster är konsekvent topprankade på Google, och 97% av våra studenter rekommenderar oss till sina vänner och släktingar. Dessutom är ESL en livstidsvinnare efter att ha röstats fram bäst i Europa fem gånger på St Star Awards.

ESL icon reduced price
ESL icon reduced price
Lägstaprisgaranti

Få prisskillnaden tillbaka om du hittar ett bättre erbjudande för samma program med en annan förmedlare eller direkt med skolan.

  

solid-customer-advisor.blue
solid-customer-advisor.blue
Gratis rådgivning och A till Ö-tjänster

Våra team är experter på språkresor och deras erfarenhet i branschen är både professionell och personlig. Våra gratis och personliga tjänster sträcker sig längre än till avresan - våra rådgivare står till ditt förfogande före, under och efter din vistelse.

ESL icon people in sheild
ESL icon people in sheild
Kvalitetskontroll

Vi väljer partnerspråkskolor enligt krävande kriterier - högkvalitativa anläggningar, små gruppstorlekar på olika nivåer, bra läge, förstklassig undervisning och ett spännande aktivitetsprogram, bland andra aspekter. Vi besöker regelbundet våra partnerskolor eftersom det är mycket viktigt för oss att ha ett nära förhållande med våra partner och att hålla koll på den lokala utvecklingen.   

ESL icon thumbs up
ESL icon thumbs up
Tusentals studentomdömen

Vi samlar systematiskt åsikter och omdömen från tusentals studenter som valt ESL för att åka utomlands. Alla omdömen kontrolleras noggrant för att säkerställa äkthet och läggs till på våra skolsidor för att ge framtida studenter förstahandsuppgifter och aktuella fakta.

ESL icon house
ESL icon house
Ett brett utbud av boendealternativ med kvalitet

Vår portfölj innehåller också ett stort antal typer av boende, så att vi kan erbjuda var och en av våra studenter det lämpligaste alternativet. Från värdfamiljer och studenthem till privata och delade lägenheter är alla våra boendetyper noggrant utvalda för en bekväm och praktisk boendeupplevelse utomlands.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero