esl work experience course hero

Work & Study

Lägg både språkliga färdigheter och yrkeserfarenhet utomlands till ditt CV!

Arbeta och lär dig ett språk utomlands

Dessa program kombinerar en allmän språkkurs med en praktik, ett betalt arbete eller ett volontärprogram. Att omsätta dina språkliga färdigheter i en autentisk situation är ovärderligt och du kommer att bli överraskad av hur mycket det förbättrar din kommunikationsförmåga!

Viktig information

Kurslängd:
4+ veckor
Minimumålder:
18 år
Gruppstorlek:
12 – 15 deltagare
Startnivå:
Medel - Avancerad

Vilken typ av arbetserfarenhet kan jag få utomlands?

  • Praktik: detta program är uppdelat i två steg och inkluderar en språkkurs följd av en praktik på ett företag eller en ideell organisation.
  • Onlinepraktik: det här programmet, uppdelat i två steg, börjar med en språkkurs för att öka din kommunikationsförmåga och slutar med en distanspraktikplacering för att arbeta online var som helst i världen.
  • Volontärarbete: lär dig ett språk och använd det i praktiken medan du engagerar dig i ett meningsfullt lokalt samhällsprojekt.
  • Betalt arbete: under din språkkurs på någon av våra högkvalitativa partnerskolor, får du rådgivning och hjälp att hitta ett jobb på ditt valda resmål.

Mer om programmen Kurs + arbetserfarenhet

Språkkurs + praktik

Att göra en praktik i ett främmande land är en otrolig tillgång att lägga till ditt CV, och att göra det på ett annat språk är ännu mer imponerande. Vi samarbetar med dig för att hitta en praktikplats som motsvarar dina intressen, där du får praktisk erfarenhet och lär dig grunderna på ett internationellt företag. Du blir också allt mer skicklig i språket, eftersom du kommer att slutföra en språkkurs innan du börjar din praktik för att öka ditt självförtroende och få de färdigheter du behöver för att göra praktiken till en framgång.
 

Språkkurs + onlinepraktik

I takt med att den digitala världen har förändrat den traditionella arbetsplatsen har erfarenhet av distansarbete blivit allt viktigare på den moderna arbetsmarknaden. Att komplettera din språkkurs med en onlinepraktik är ett utmärkt sätt att få de mjuka färdigheter och erfarenheter som du behöver för att kickstarta din karriär som digital nomad! ESL kommer att arbeta med dig för att hitta den språkkurs och praktikplats som passar dina preferenser och talanger. När du har slutfört din språkkurs kan du arbeta på distans på din praktik hemifrån eller någon annanstans i världen.


Språkkurs + volontärarbete

Att ge tillbaka till samhället är en ovärderlig erfarenhet som du kan få under ett längre språkprogram. Volontärarbete kan bli en fantastisk höjdpunkt på din kurs och kommer att befästa de språkkunskaper du förvärvat under tiden. Njut av en total fördjupning i den lokala kulturen och ge ditt stöd där det behövs som bäst.


Språkkurs + arbete

Att arbeta under din tid utomlands är ett utmärkt sätt att testa dina språkliga färdigheter i en autentisk situation, tjäna litet extra pengar och förlänga din vistelse i total fördjupning. Att få praktisk arbetserfarenhet utomlands är en fantastisk tillgång att lägga till ditt CV och du kommer att överraskas av hur mycket bättre du blir på att behärska språket genom denna! Det är också ett fint sätt att lära känna lokalbefolkningen och fördjupa dig mer i ditt värdlands kultur, samtidigt som du tjänar litet pengar till uppehället utomlands.

ESL work experience course

Vill veta mer? Kontakta oss och låt oss berätta! Alternativt kan du också hitta mer information i vår gratisbroschyr.

Vanliga frågor om våra program Kurs + arbetserfarenhet utomlands:

Vilken språknivå behöver jag för att ansöka om ett jobb utomlands?

Du behöver nå minst en medelnivå för att kunna söka en jobbplacering. Ju mer du behärskar språket, ju fler jobbmöjligheter kommer du att ha.

Inom vilka branscher kan jag hitta ett betalt arbete?

Det beror på din språknivå, dina färdigheter, din flexibilitet och tidpunkt på året. Det finns gott om arbetstillfällen du kan söka: från nybörjarjobb inom besöksnäringen (hotell, restaurang, transport, barer och klubbar, kasinon …), till plockning och lantbruksarbete i frukt- och vinodlingar.

Under hur lång tid kan jag få arbetserfarenhet?

Kurserna kan skräddarsys efter dina personliga önskemål. Den initiala språkkursdelen av programmet varar emellertid normalt mellan fyra och sex veckor. Under denna tid finslipar du dina språkkunskaper innan du börjar arbeta och koordinerar också tillsammans med skolan din jobbplacering. De flesta praktiker och volontärarbeten varar högst 12 veckor.

Har du några frågor om att studera utomlands med ESL?

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero